Tidig måndagmorgon

Fy vad det är jobbigt att sluta använda suketter i kaffet och teet, hälsosamt men ack så irriterande.



Mot en arbetsdag med väldigt lite barntid, mest planeringstid, yay för måndagarna med två timmar barntid!

Ha en trevlig dag!

Söndag

Mysig dag, jag och Henke sov tills vi vakna, tre minuter innan vår väckarklocka ringde. Snabbt upp, fräscha upp oss, äta frukost och sedan iväg till Täby. I Täby gick vi några varv på en bilaffär, bilen vi siktat in oss på kom vi fram till att den inte riktigt passade oss i alla fall. Snabbt vidare till Ikea Barkarby, titta på kök!

Vi är väldigt överens kring hur vi vill ha det, 21 januari börjar vi riva och behöver hjälp från dem som kan ställa upp, hör av er!

Gjorde fynd på micron som vi vill ha, topp topp!

Lördag

Vakna upp och kände en sådan total lyckorus i hela kroppen. Henke är här och jag kan inte annat än vara glad.

Idag ska vi baka godis!

Sjukdag

Fast idag var jag inte lika sjuk som jag var i tisdagsnatt och i onsdags. Det är väldigt skönt att få vara hemma en dag som denna, jag har hunnit tvätta fyra tvättmaskiner och diska lite grann. Jag och Linda tog en promenad runt grind och solbacka, riktigt friskt och kallt. Det var nästan att man behövde ha ytterbyxor på sig för att hålla värmen, en timme stod vi i alla fall ut.

Jag tyckte att det var väldigt längesen som jag åt med Stefan på G så idag har jag och Henke bokat dejt med honom.

Nu blir det en smarrig ägg och kaviarmacka med kaffe.

Här har det stått stilla

Blev en paus till helgen, så vad har hänt då sen sist. Julia hälsade på i helgen, jag fick för en gångs skull bo hemma hos Henke, vi gratta S och E och bakade lussekatter. Ja just det, jag glömde ju nästan nämna att VI SKA FLYTTA IHOP!!! :D Det bestämde vi i helgen, vi kommer att bo i hans lägenhet och ska väldigt snart börja renovera.

Jag har gjort ett test på NE, vilken fiktiv figur man liknar mest!



Bridget Jones Bridget Jones håller vännerna högt och drömmer om den stora kärleken. Röker som en borstbindare och svär som få.

Spot on! Som Henke sa :)

Julmys

Jag har pyntat lite mer idag! Nu bor det små tomtar i mitt fönster.




RSS 2.0