Rensat och klart!

Så nu har jag gjort det där som jag har bävat inför hela sommaren, rensat ur garderoben och möblerat om i badrumsskåp.
Halva garderoben rök, så nu är det okej att handla mer kläder, för nu äger jag knappt några alls!



Nu blir det lite dusch och sedan kanske en snabbis på Ica så att jag kan laga till mina lasanger.

Puss

Ny klänning

Dagen har jag spenderat i goda vänners lag. Vi har gjort Ikea och Norrtan.

Detta blev mitt fynd, detta fynd kommer att göra att jag får äta havregrynsgröt resten av månaden.


I'm in love!

Puss


Fint men ack så deppigt

Nu i veckan sökte jag på Lars Winnerbäck på Spotify och fick upp en ny duett med honom, han sjunger tillsammans med Melissa Horn. Låten är riktigt bra, heter Som jag hade dig förut. Nu har jag ju då också börjat lystra till hennes alster och hon är riktigt deppig men ack så dint hon kan sjunga. Haha, man får ju känslan av att hon skulle ha blivit dumpad med dessa titlar:
  • Kvar i nåt jag lämnat
  • Långa nätter
  • Vår sista dans
  • Vem dumpade vem


Igår var jag med mamma in till Kurtan som är så sjuk, han ramlade för inte så länge sen och det var ungefär en vecka sedan som jag träffa honom sist men bara på denna vecka har han blivit sämre, lite skruttig och väldigt trött. Att det kan gå så fort att tyna bort...



Idag ska jag besiktiga mammas bil det är väl det enda vettiga som kommer ske i mitt liv idag.

Puss

Krigsskada.

20100726036 (MMS)

Krigsskada. Detta plågar mig på nätterna, det spänner och drar i knät. Ikväll ska jag försöka lösa det genom att smörja in med salva. Puss


Tröttsam kväll.

Tröttsam kväll.


Söndag

Det har varit en riktigt bra helg, träffat alla underbara människor som jag ville träffa och allt detta på en och en halv dag. Jag tog tåget upp igår kväll, tåget rulla in i sthlm klockan 23.45, på parkeringen väntade min mamma. Innan vi kunde börja resan mot Norrtan så var vi tvugna att åka upp på gärdet och hämta Perra och en av hans kompisar. På vägen upp dit berätta mamma att Kurtan, min låtasasmorfar, hade ramlat och slagit sig och ligger nu på sjukhuset. Det är trist när såna saker händer.
När vi kom till Norrtan så var klockan 01.30, å då var jag mäkta trött och irriterad på allt. Snabbt i sängen och sova.
I morse när jag öppna mina ögon kände jag mig utvilad och tänkte att klockan inte kan vara så mycket men det var den. 14.30 visade väckarklockan, ojoj oj, nu kommer min dag bli väldigt kort och det har den sannerligen varit.

Tack alla fina för en trevlig helg, detta gör jag gärna igen!

Puss

Mår som man förtjänar

Igår var en väldigt rolig kväll, dock blev det nog lite väl mycket med alkohol för oss alla...
Kvällen sluta med bitmärke på armen och halsen, blåmärke på ena benet samt ett brännmärke på det andra knät.
Men det blir ändå fyra av fem möjliga.

Idag ska jag försöka hinna med att träffa Lillvor, väntar bara på svar från henne och sedan påbörjar jag resan hem till sthlm igen. Klockan 21.31 rullar tåget å då ska jag banne mig sova.

Puss

Linköping

Denna helg är avsatt för vännerna i Linköping, just nu sitter jag på tåget på väg ner. Det går trögt och tåget låter ibland som att det ska gå av på mitten, inte för att jag är rädd, eh hehehe.

Igår kväll gick jag en promenad med min kusinvitamin, satt och kolla ut på sjön på Kärleksudden och kom fram till att hon absolut visste vem Henrik är som jag träffa nu i veckan. Hon hade tydligen gjort praktik på hans jobb, för ja hur många kan det vara som gör hemsidor i min lilla stad liksom. Efter lite småsnack på stranden gick vi hem till Hannah där jag kopiera lite musik och kolla på bilder. Det var en riktigt trevlig kväll.

Puss

Torsdag

Seg vecka, och en dålig skribent...
Måndagen spenderades med min härliga familj på Ljusterö, Kurtan fyllde nämligen år, 76 år rättare som sagt. Vi badade, åt lunch, fika tårta och tog upp 10 abborrar, riktigt härlig dag.

Tisdagen lovade jag bort till Linnea, så då blev det bad med henne, Malin, Micke, Henrik, Tobias och Therese. Toppendag, det ända som saknades var riktigt solljus, för på stranden var det mörka moln som drog förbi de timmarna som vi var där. Så istället för att sola så introducerades spelet Bang, det var riktigt roligt att spela! Eftersom det blåste så mycket på stranden och vi inte hade lust att sluta spela drog vi hem till Malin och Micke där vi fortsatte. Det höll på länge och runt sjutiden kändes det som läge att äta lite middag, den intog vi på Antep, jag åt en Hawaiisallad med en öl, gott ska det vara! Linnea och Linus gick hem efter middagen men vi andra fortsatte hem till Malin och Micke igen där vi såg på en film, mysigt och varmt.

Onsdagen var en mycket seg dag, jag lyckades gå upp till jobbet och lämna ifrån mig mina saker eftersom jag slutat där nu och sedan gå hem. Det blev lite städning och tvättning, och senare på kvällen kom en vändning där jag drog hem till Linnea och Linus för att träffa mer människor och spela Bang, jag var väl kvar till halv ett igår.

Idag har jag, Malin och Linnea legat på stranden och jobbat på brännan. När de mörka molnen kom så gick vi hem till Jennie och intog kaffe och fattiga riddare. Jennie har en urgullig papegoja i köket som jag tyckte till en början var lite läskig men det gick över snabbt.

Nu ska jag packa lite inför resan imorgon, till Linköping I go för two days!

Puss

Vilken söt tjej du är!

Ibland eller kanske ofta vill man ju bara höra från en kille, Vad fin, söt eller snygg du är! Dock inte en lördag när American car show är i Norrtälje. Det finns inget pass på denna jord på OKQ8 som jag upplever som jobbigt förutom just denna dag och helst kvällspass. Jag har ju då i cirka tre av mina fem år på macken fått jobba just kvällspass denna kväll.
Passen brukar ofta börja bra men sedan runt klockan fem-sex drar det igång för då är raggarna fulla.
En kille slängde sig genom hela kön, skriker "Du var väl en söt tjej", hans andedräkt luktar typ som en acetonflaska. Han står kvar hela tiden som han kompis betalar.
- Är du singel?
Min första reaktion i huvudet är Ja men svaret blir naturligtvis Nej, för vem vill ha en sådan klämkäck kille som är både full och sexistisk.
- Synd, då får du vara otrogen ikväll!
Jag ler och nickar med, hmm:ar lite grann. Sedan skriker den här killen ut i hela butiken att han säljer mig för tre och femtio, inombords skrattar jag och önskar att denna skit kan dra någoon gång!
Efter detta blev jag ombedd att ge kramar till att en femtioåring frågar när jag slutar och vad jag ska göra och om han ska hämta upp mig sedan så att vi kan gå på festen på motorgården.
Haha, fy fan för denna kväll!
Jag tänkte att denna fest är som en väldigt stor kravall, förutom att den är väldigt mycket större eftersom det var 1400 bilar och nästan alla bilar hade två eller fler personer i varje bil.

Ytterligare en sak som jag tänkte på är att man måste vara av en speciell sorts tjej för att orka hänga med raggarna. Tjejerna är ju riktiga ess dem också, feta brudar i för små kläder så skulle jag nog sammanfatta gårdagens brudar, haha!

Nu är det i alla fall över, min tid på OKQ8, idag gjorde jag sista passet där någonsin!

När jag kom hem från jobbet började jag baka, chokladskorpor som ska med ut till Kurtan imorgon, han fyller nämligen 77år, kanske den sista födelsedagen han har så det gäller att ta vara på de stunder man har kvar.
I alla fall när jag börja blanda ihop ingredienserna insåg jag att mitt vaniljsocker var slut, så jag tog på mig skorna gick upp en våning och ringde på hos grannen som var så trevliga gav mig tre teskedar.

Nu är kakorna klara och ska svalna lite för att sedan doppas i vit blockchoklad.



Här ska nu göras en lasange som mamma, Per och jag ska njuta av på min altan!

Puss

P.s Att tänka att jag var singel igår var helt okej, mina tankar hamna inte hos Richard, det börjar gå över!


Träning till kanonpris!

Idag surfa jag runt lite, ville kolla upp vad det egentligen skulle kosta för mig att träna på Actica här i Norrtälje. Då hitta jag det, "Träning till kanonpris!" 199kr/månad för ett träningskort där allt ingår, wohooo!

Nu får ni bara hålla tummarna för mig att det finns sådana kort kvar eftersom Norrtälje bara ger 111 stycken kort, hoppas hoppas!

Puss

Le så ser du glad ut!

En ansträngande dag men ändå en så bra dag. Jag har försökt hålla modet uppe, inte tänka bara vara. Så skulle min mamma säga i alla fall. Jag har verkligen försökt, jag hade en underbar dag nere på stan tillsammans med Malin S, Tove och Linnea, det blev fika och lunch för min del. Sedan gick vi en snabbis runt staden, men si så där runt halv fyra kändes det som att mitt "Le så ser du glad ut" brast, jag bröt nästan ihop på Hennes & Mauritz. Fort gick jag hem med solglasögonen på så att ingen får se tårarna i mina ögon. Jaävla skit att det bara ibland ska bli sådana här återfall.
Kan inte någon bara beskriva för mig vilken skit Richard har varit mot mig, själv ser jag bara ljusa stunder.

När jag kom hem från staden packa jag ihop mina kläder och hoppa in i mammas bil och fortsatte mot vår sommarstuga. Där blev det middag och kvällsdopp. Jag behöver havet, vid havet finns inte mina tankar, då finns bara jag och de personer som är med mig.

Innan vi åkte hem till mig så var vi in på mitt jobb och gav bort de två sista passen till Magnus, så nu har jag enbart två pass kvar och kan spela paintball helgen innan jag börjar jobba på förskolan.
Wohoo! Paintball, det ska bli så kul, jag har aldrig spelat det, bara sett på en gång när Richard spela det första helgen som vi träffades. Det var tider det.

Nu ska jag leta upp en film som är värd att se en onsdagskväll som denna.

Puss


Tisdag!

Denna dag har jag spenderat på soffan, hulkandes och gråtande. Jag kan väl definera det som att jag inte har mått så här dåligt sedan det tog slut med Kristofer, åh det är tre år sedan.
Fy fan för denna dag!

Kvällen har varit bättre, mamma drog ut mig från lägenheten och då sluta tårarna falla. Vi åkte ner på staden och tog en fika.
Sedan när jag kom hem igen hörde min kusin av sig och ville bada, så vi hoppade in i bilen och körde ut till Lundabadet. Svalt och härligt!

Tack mamma och Pyttan!

Puss

Ålandshelg! nr 2

Fredag



Frukost med en liten uns till skallebank.



Solig och glad morgon.



Efter lite kaffe var vi snabbt igång igen.



Vi drog ut till Julias stuga där vi bada och sola hela dagen.



Sebbe och Mårten leta fiskeställen.



Anna och jag hade köpt med oss en varsin 30krluftmadrass.



Julia njuter i solen.










Jag och Anna gled runt ett tag på våra madrasser.



Efter en båttur fick vi leka doktor och ta ut en enorm sticka ur Sebbes finger.



Efter lite lek i vattnet var det dags för matlagning.



Clara och Björn kom med tolv båten och joinade sällskapet.







När det var dags att diska tog Sebbe på sig ansvaret. Med hjälp från alla andra.









Efter många timmar vid stranden blev det time att ge sig av mot staden igen, för att hämta Sara vid båten och för att snygga upp sig inför middagen.



Flyttvästar är bra och ha när man ska ut på sjön, iaf för syns skull när man blir stoppad av polisen.



Spela lite boll i väntan på bilfärden hem.



Trångt ska det vara i bilen.









De två bästa kompisarna!



Hmm?! Vad nu då?











Det kommer mer bilder inom kort, det tar bara såååååå lång tid att ladda upp dem!

Meducini

Hur man löser att man drabbas av panik, sådan panik att det gör ont i kroppen. Klockan är sisådär 23.00 på kvällen, man hör av sig till Jenny och Ida. Ida för att hon befinner sig i Sverige och svarar alltid snabbt och till Jenny för att hon befinner sig online på msn.

Tack, ni fick mig lugnare när jag upplevde kris!

Ålandshelg!

Torsdag



Helgen börja med att Sebbe visar sin styrka, han tar både min och hans egen på axeln.



Det blev lite väntan på bussen som skulle ta oss till båten.


Ett par glassiga killar ute på ålands hav.



Väl hos Julia handlade vi och lagade mat.



Det var en underbart varm kväll.



En härlig plats att ta en öl på. Mårten drack sin ålandska öl som var helt ok.


Robin var med och förgyllde första kvällen i Mariehamn.



Fina Julia



I väntan på middag.



Jenny som kom med oss på båten.



Efter middagen blev det en trip ner mot ena hamnen.



Jag, Mårten och Sebbe gick en match i minigolf, som Sebbe vann naturligtvis.



Golfarna.



Sedan gick vi iväg till resten av sällskapet där vi intog lite öl och minipussi.



Lite Sips i MINIPUSSI, haha!



Denna bild får sammanfatta dagen, den var toppenkul!


Hur snabbar man upp sin dator?

Jag har upplevt att min dator den senaste tiden har varit fruuuktansvärt långsam, ibland så illa att jag nästan har velat slänga skiten i väggen.
Jag har länge letat efter defragmenteringsstället i datorn men inte hittat den, men så av en slump idag när jag bjöd hem mamma och Per på fika så sa mamma;

- Har du kollat under fliken tillbehör där är den.
Jag skriker tillbaka att nej, du fattar ingenting för den här datorn har inte en sådan!!
Naturligtvis blir jag ju tvungen att undersöka detta utan att min mamma ser det, åh där, där under fliken tillbehör så finns skiten som jag har letat efter i ett år. Hur i helvetet kan det komma sig att alla mina sökningar har varit fruktlösa. Ajja skitsamma, nu är datorn defragmenterad och diskrensad, detta innebar för min dator att den hitta 14GB, 14GB?!?!? Hur i helvetet?
Tur var väl det för jag hade ju innan bara 9GB kvar och datorn varna varannan gång att det var för lite utrymme ledigt.
Så nu njuter jag av att ha en bra dator igen, tack mamma!

Puss

Tisdag

Igår tog jag en lugn dag på stranden tillsammans med underbara Catharina, det var verkligen längesedan som vi träffades så det var många saker att avhandla. Det var verkligen en toppenbra dag.
Efter stranden åkte jag hem och lagade hemmagjorda hamburgare, i hamburgesmeten hade jag i sådan där grillsås som Richard har introducerat. Dem blev verkligen jättegod, jag hade extra mycket med sallad, gurka och tomat på dem.
Jag lata mig lite på soffan men så tappa jag helt lusten på att inte göra någonting, dock orka jag inte höra av mig till någon. Men så glömde jag att logga ut från FB och då hörde min kusifin vitamin av sig och undra om jag ville hitta på något. Vi bestämde at vi skulle se nya Twilight, vilket vi också gjorde. Den var faktiskt bättre än den andra filmen dock ställer jag mig frågande till vad som ska hända nu när det mesta har löst sig?

Idag har jag utfört många saker som behövs inför resan på torsdag, jag var ner på staden och inhandla:

  • Hårspray
  • Myggspray
  • Solpuder
  • Hudkräm
  • BH-band (skulle egentligen ha varit en BH men jag tyckte att det var alldeles för dyrt)
Jag har även tvättat mina kläder, åh nu har jag precis intagit ett mellanmål, men vad nu då?? Vad ska jag göra nu??

Jag har nog som plan att träna klockan sju ikväll, då är det gratisträning i parken med friskis.

Ajja, jag får väl läsa i boken igen då.

Puss

Toppenbra dag

DAGEN HAR SPENDERATS PÅ SOMMARSTYUGAN,JAG SÄGRRER SOM JULIA BRUKAR SÄGA”VI HAR SIMMAT PÅ STUGAN”

Fredag

Idag kändes det verkligen att det var fredag på jobbet, många som handlade, inte bara hos oss utan över allt. För vi på mitt jobb drabbades av att alla kortköp tog en minut i var samt att alla personer som betala med kort var tvugna att visa leg. Åååhh! Det finns inget som är såå jobbigt som just sådana lägen på jobbet, kunderna klagar och man har inte själv orsakat problemet...

Nu ikväll ska jag försöka ta det lungt, ska kanske gå ut på stan med Malin, Tove, Patrik och Magnus.

Puss

RSS 2.0