Baby

Jag har kommit på vad mitt framtida barn ska få för namn. Jag har ju alltid vetat att blir det en tjej så ska hon hetta Elsa men jag har aldrig riktigt kommit fram till vad en kille skulle få för namn men nu har jag det. Benjia, Benja eller Benjamin. Det är inspirerat från en liten pojke som fanns på förskolan som jag gjorde min praktik på, världens sötaste lilla kille. Benjamin faller också väldigt rätt i munnen samt att jag inte känner någon nära vän som heter det.

Inte för att detta har någon som helst betydelse just nu eftersom jag för tillfället är inne i en fas där jag känner att jag aldrig vill ha barn. Jag vill inte bli tjock, eller få ful ränder på magen eller ens vill bli av med den lilla fritid som jag själv äger numera. Jag är slut utan att ha ett barn att komma hem till.

Puss

Promenad

Igår efter After worken med jobbet så promenera jag till tunnelbanan vid Gamla stan, det tog ungefär en halvtimme och bör väl räcka som en duglig träning inför tjejvasan ;)
Det var kallt satan och jag, puckot till jag använda naturligtvis inte den mössa som jag hade i väskan så idag känns det krångligt i halsen.
Åh jag som hade tänkt att springa idag när jag kom hem. Men men, det får bli imorgon beroende på hur det känns.

Puss

Kallt kallt kallt!

Jag sitter på en riktigt kall buss hem mot norrtan. Rastlös som få men ändå väldigt lycklig över dagens arbete, lite småskönt att slippa vara i barngrupp en hel dag.

Jag känner mig lite småfifinurligt lycklig också. På fredag vet jag om allt är sant eller ej. Äh skit samma, jag är lycklig rent allmänt.

Såg på FB idag att IdolTove ska spela på Debaser den 17:e och henne vill jag verkligen se live! Någon annan som vill göra sällskap?

ÅH idag är det Hug a gamer day men det blir nog ingen kram för min del, jag ska tydligen hem och arbeta fram något som kan göras imorgon med barnen. Tråk, jag vill bara ligga på soffan och se en film.

Puss

Lite härlig AW med jobbet =)

20101129079 (MMS)

Lite härlig AW med jobbet =)


Konversationer. Jag har varit väldigt avun...

Konversationer. Jag har varit väldigt avundsjuk på Malins mobil som lägger upp sms från samma person i en enda länga. Men nu på morgonen upptäckte jag en flik på min mobil där jag också kan få smsen så. Haha, ska man vara tvungen att läsa manualen för att förstå =) puss


Pynt på schemat

Idag efter att Ida åkt hem så drog jag fram mina lådor med julprylar. Tomtar i mängder!

Mamma och Perra har varit över och fixat med min lägenhet, ny gardinstång och belysning på balkongen samt toaletten så att den slutar stå och rinna. Själv stod jag vid spisen och laga världens godaste köttfärssås och spagetti.





Jag fick blommor av världens bästa mamma!



Vi avsluta middagen med lite Adventsfika, mumsimums!

Puss

TjejVasan, nu går starten.



Här är mina fina nya skidor, pjäxor och stavar. Nu vill jag bara har spårade elljusspår så att jag kan börja träna.
Jag har tagit mig en löptur idag för att checka av hur pass dålig kondis jag har efter åtta veckors frånvaro från träning. Den är förvånandsvärt bra. Jag sprang två kilometer på tretton minuter. Känns skönt att det går så pass bra i alla fall.
Mer träning får det bli den här veckan, för känslan efter en löprunda är helt jävla otrolig.

Puss

Lördag

Skidor
Ida
Middag
Vin
Yay!

Fredag = start på helgen!

Hur ska helgen startas upp, jo med en icapizza och en Starporamen granát. Topp topp!

Tänkte på det idag att jag är sjukt lycklig att jag inte är tonåring längre. Jag kommer ihåg den där tiden då man umgicks med killarna man hemligt var kär i och hur dem putta omkull en så fort som dem fick möjlighet i närmaste snödriva. Uha, i dagens ålder skulle jag bli sjukt arg om någon gjorde så. Det var kul att ligga i en snödriva och sprattla när man var femton men nu skulle jag nog bara upplevas som patetisk samt att jag skulle bli blött. Vem vill bli sjuk?! (min farmornerv som talar, haha)

Ofta säger man att man från tjugofem år ålder så går allting utför. Det är inte många månader kvar tills jag når siffran och jag har redan upptäckt att jag har fått rynkor i pannan, what?!?!?! Jag mår dåligt! Visst dem kommer från att jag grimaserar mycket i jobbet men ändå, jag vill inte ha rynkor där, jag vill vara slätt i pannan, buhu!

Den här helgen är lite speciell då min finaste Ida kommer på besök, jag längtar, gud vet när vi senast träffades. Alldeles för länge sen i alla fall. Vi får se vad som händer, kanske hemmakväll eller utgång. Man vet ju aldrig vart alkohol kan leda två så vackra kvinnor, hihi!

En reminder, på måndag är det Hug a gamer day, vem vill vara min gamer?

Nu ligger jag på soffan i väntan på om jag ska ut och röja lite eller om jag ska fortsätta på soffan ikväll.

Puss

Kaffe! Det stora behovet. Kaffe kaffe kaff...

Kaffe! Det stora behovet. Kaffe kaffe kaffe kaffe! Ett riktigt fult ord men ack så gott och uppfriskande :)


Tors dag

Idag var jag med om en sådan lustig grej på plattan. Jag gick ut genom spärren och känner att någon tar min hand och säger; Kom nu gumman, jag ska visa!
Haha, whut? Det blir min reaktion, hennes blir ungefär samma. Sen skiljs vi snabbt åt.
Roligt!

Jag var iväg på ansiktsbehandlingen och tänkte nog att jag skulle sova mig igenom den. Men icke, pormasktömning, aj aja aj! Men ack så bra för mitt ansikte.
Blev rekommenderad massor med krämer och smink, vilket skulle köra mig i botten ekonomisk flera månader om. Dock känner jag mig väldigt sugen. Sedan rekommendera hon mig att gå på en sex veckor lång behandling för min hy, även detta gör mig väldigt sugen. För vem vill inte ha snygg hy.

I morse hann jag inte med att dricka min kopp kaffe, första koppen intog jag vid tolv. Mycket dumt, jag är totalt supertrött på grund av detta. Min dag på jobbet har också varit pest på grund av detta. Imorgon ska jag kompensera med in tre koppar så att dagen blir duglig.
Jag gjorde även en sjukt dum sak på jobbet idag. Jag åt soppan som var gjord på laktos, aj aj aj, magen är som en ballong nu. En laktosuppblåst mage i kombo med en hungrig mage samt med en lite småsur Maria är det värsta. Tröttheten gjorde ju sitt också, tänkte att nu är jag smart och ringer världens bästa pizzeria och beställer den där salladen som jag alltid äter. Men nej, för min hjärna kunde inte för sin värld komma ihåg vad salladshelvetet heter. Så jag fick gå till pizzerian, beställa och sedan vänta länge på att den skulle bli klar. Haha, jag äter bara Skinksallad på min pizzeria, ska det vara så jäkla svårt att komma ihåg.

Nu ska jag sova, imorgon kanske det blir röj och då krävs det en relativt pigg Maria.

Puss

Värktablett

En tjej bör alltid ha värktabletter med sig, man kan aldrig räkna ut när det är dags att vika sig dubbel av smärta. Detta hände mig när bussen stanna i Danderyd, haha! Thank god att jag råkade ha en tablett kvar på kartan och att jag hade en tjuga i plånboken.
Jag tror faktiskt att jag aldrig har haft så här ont i ryggen tidigare, fruktansvärt! Det värsta är att det inte är smärta av någon normal anledning. Händer det igen så lägger jag in mig på sjukhus tror jag.

Dags att packa fler tabletter utifall att!

Puss

Ah snö!



Så här såg jag ut idag, skidjacka och min fina stjärnmössa. Det var kallt tusan i morse och jag tänkte att det var lika bra att vara påpälsad.
Kände mig inte direkt skitsnygg men det var sjukt skönt med denna jacka.

Jag längtar till imorgon för då ska jag utnyttja min examenspresent från mina fina vänner i Linköping. Ansiktsbehandling i 75 minuter! Yeay!
Det är även en kort dag på jobbet imorgon, som jag har längtat! Idag skulle det ha varit en riktigt lång dag men jag åkte hem tidigare för att slippa bli fast i Sthlm ifall det skulle bli problem i trafiken. Jag har inte ett givet ställe att sova på och då känns det bättre att få komma hem. Jag vill ju inte råka ut för att behöva jaga boende i sthlm en kväll.

Jag är såååå trött på att jobba på ett jobb där man hela tiden balanserar på randen av vad man klarar av med personal, suck. Det tar musten ur mig! Det är inge roligt att planera något när man i slutändan måste skita i det för att se till att inga barn slår andra eller gör dumheter.

Jag vill vara ledig och ligga i en säng och mysa. Kramar vore nice!

Puss

Ajje!

Igår kväll sa det knak i mitt knä, precis så som det gjorde för lite mer än ett år sedan. Idag på jobbet ramla jag ihop av smärta när jag skulle hjälpa ett barn. Hur ska detta sluta?
Jag har ju inte haft möjlighet att sköta knäträningen den senaste tiden på grund av sjukdom och nu känns det som att jag kommer få börja om igen. Åh hur kul är det liksom. Ahrg, hatar att träna knät från scratch.


På tunnelbanan idag såg jag en väldigt skum kille, han såg normal ut till utseendet men det var själva sättet som var skumt. Svagt framåtlutad satt han och vicka kroppen fram och tillbaka samtidigt som han virra ett finger i mustaschen. Jag kände instinktivt att honom ville jag inte sitta brevid.


Nu har jag även sett den nya Harryfilmen. Under filmens gång tänkte jag upprepande gånger, Jag älskar inte Harry Potter. Vi har inte en sådan relation alls till varandra. Men som vanligt så måste jag se fortsättningen även fast jag tyckte den här filmen var så där. Puss

Trött



Jag är väldigt trött!
Only god knows hur många koppar kaffe jag har druckit på jobbet idag. Åh idag var ett kort arbetspass, jag tippar på fem koppar kanske.

Middagen bestod av en kycklinggryta med ris, efter den maträtten känns det som att jag har lagt mig i matkoma på soffan. Även fast jag är i mitt trötta tillstånd så har jag varit tvungen att fortsätta arbeta, skriva samtal och detta eviga månadsbrev.
Jag har skrivit en skitdålig kommentar på en väns status på FB, var tvungen att ta bort den. Min humor är låg just nu, så jag skämdes lite. Sry.

Jag slutar klockan fyra imorgon, en hel halvtimme innan jag brukar sluta, pretty awesome. Topp topp, imorgon ska jag även träffa två gamla klasskamrater till mig. Ska bli riktigt roligt!

Om det är någon som vill ta en snabb kaffe mellan fyra och fem så be welcome att höra av dig/er! Helst på söder!

Puss

30 år och tragisk

I morse hörde jag på radion att en tjej fått höra från en kille att; Tjejer som är i åldern runt trettio och har katt inte är något att ha. Hur hamnar man of the market om man har katt?
Min tanke är; hur går detta att tillämpa på killar? Killar runt trettio, är dem mer attraktiva än vad en kvinna är som har katt? Blir tjejen tragisk och killen attraktiv?
Jag dejta en kille för några år sen som var trettio och hade två katter, HAN var tragisk, han levde för sina katter. Hade svårt att lämna bort dem över en helg för att göra något roligt eftersom då sakna han dem.
Själv tänker jag att en person som har en katt är väldigt omtänksam men gillar sitt eget utrymme. Katter är ju oftast så, väljer vem dem ska "hänga" med och väljer att ignorera när dem vill. Dock måste det väl finnas en gräns för HUR mycket man älskar sina katter, eller? Man får ju inte älska ett djur så mycket att man inte kan ha ett förhållande.

Efter att fått höra detta känner jag mig lite rädd inför att skaffa katt, jag vill ju inte bli utan kille för att jag har katt, haha, fast jag är ju inte trettio än så det kanske kan fungera för mig ändå.

Tjingeling!


Dagens stora misstag. Tog på mig linserna ...

Dagens stora misstag. Tog på mig linserna direkt på morgonen istället för när jag kom fram till jobbet. Trötta och klibbiga ögon, uscha!


Tråkdag

  • Fi fan vilken tråkig dag! När jag vakna i morse trodde jag faktiskt att jag sovit bort hela dagen men icke klockan var bara tio. Gah! Grå i hundra nyanser, var är min sol! När jag inte ser solen så blir jag less.
  • Jag har gluttat på Harry Potter fyra, så nu är jag redo för att se sjuan.
  • Clementiner är det godaste jag vet idag, måste ha ätit minst fyra nu ikväll, mums mums. Vi drack till och med Mandaringlögg i lördags, dock smaka det bara glögg. På fredag ska jag nog inhandla den nya glöggen. Glögg är så sjukt gott. Det för tankarna tillbaka till förra året när vi fira första advent på stranden.


Jag längtar tillbaka till detta, paradiset!



Nu blir det sängen för min del.

Puss

Önskelista

Vad skulle jag vilja ha i julklapp, hmm? Eller jag vet redan:

  • Presentkort på Hemtex
  • Presentkort på Ikea
  • Presentkort på Intersport
  • Ett nytt vardagsrumsbord, enligt min egen design
Sedan vill jag allt det där som är helt omöjligt att få av någon annan. Jag vill sluta feströka, jag jobbar på det, nu i helgen blev det bara 2 cigg istället för fler som jag brukar lyckas röka. Ja mamma jag vet att det är farligt men jag jobbar ju på att sluta.
Sedan skulle jag gärna gå ner typ 25 kg, det borde ju vara genomförbart ;) Haha, näe det är inte vad jag vill för då skulle jag inte existera längre men några kilon vore fint.
För att genomföra det ska jag sluta äta dem där jäkla mackorna på jobbet och ta tag i träningen nu när jag för en gångs skull känner mig frisk. Peppar peppar.

Puss


Fixa lite kanske

Idag är stora städdagen, min lägenhet måste komma i ordning. Det är kläder, disk och damm överallt. Åh efter städningen måste jag fixa till mig själv. Om mitt hår såg ut som en påse skit igår så är det värre idag.
Sen ska jag nog ut och promenera runt i Norrtan.

Men först lite frukost, åh inte al'a tantfrukost med nybakt bröd utan bara lite tomtegröt. Haha, M och J hade nog rätt, jag är nog lite som en gammal gumma.

Puss

Festligt

Fredagen avslutade jag med lite middag hemma hos Linnea och sedan lite festligheter på Utmaningen. Jag skutta fram som en tok, men hade verkligen hur jäkla kul som helst. Jag fick F att ha efterfest, så där var vi ett litet tag men när han tröttna så gick fyra av oss hem till mitt stökiga hem för att dricka glögg. Jag tvinga folket att sova över, mycket trevligt men ack så jäkla trångt det är med fyra personer på 160cm. Jag låg nog på R under hela sovstunden.

På "morgonen", vi gick och la oss klockan halv sju, så drog R över till F och vi andra fortsatte sova. Någon timme efter började jag baka bröd till frukosten. Hur gott som helst, vi fick nybakt bröd, ägg och kaffe.

Vi åt pizza hemma hos F och kolla på Family guy, hur roligt som helst. F drog iväg till sina föräldrar och vi fortsatte med vårt maraton tills F kom hem igen och skulle vidare någon annanstans.





Så här har vårt allmäntillstånd sett ut. Jag och J har delat på ena soffan och R låg i den andra.
Men det har varit en galet bra dag.

Puss

Torsdag

Morgonen var riktigt tröttsam, men dagen med barnen har flutit på i ett väldigt lugnt tempo, så skönt.

Idag kom mina kläder hem, åh jag är helt förälskad i min nya röda klänning.



Suddig bild men man ser ju ish hur klänningen ser ut. Jag fick även hem en sjukt snygg korsett, jag gillart!

Jag sparka igång min träning idag, det blev en promenad med fina vänner. Som vanligt kan jag gå hur långt som helst, det blir inte tungt förens jag ska gå den sista biten mot mitt hem. Galet trött blev jag idag, tror att det blev nära 7 km runt i norrtan.

Jag får sovmorgon imorgon, behöver inte gå upp förens klockan åtta men det blir väl antagligen tidigare eftersom jag ska fixa till mitt hår och hitta kläder etc etc.

Jag lagade Renskav alá Rydberg idag, väldigt gott, saknade dock en gul lök, då hade det varit perfekt!
Jag förstår faktiskt inte att jag alltid tror att jag har den där jäkla löken hemma, men icke.

Nu blir det lyxfällan och lite slösurf innan jag ska göra kväll!

Puss

Krypa eller springa det är frågan?

Jag kryper flera steg närmre Norrtan, eller?

Misshandel!!

På jobbet idag så kasta ett barn en bok mot mig, det är tur att jag har snabba reflexer, annars hade jag nog gått hem med ett sår i ansiktet. Psykbryt på jobbet helt enkelt!
Hej hopp gummisnopp, ja du det finns öron och ögon överallt på mitt jobb. Håll tungan rätt i munnen för annars kommer det gärna tillbaka gånger tusen.

Tolv timmars arbete har jag fixat idag, nu är jag trött men inte nervarvad så därför håller jag mig vaken även fast jag borde lägga mitt lilla huvud mot en kudde och sova massor.

Jag längtar tills på fredag, middag och musik står på schemat, allt precis i min smak.

Tydligen är det fest i linkan på lördag om en vecka, kanske borde spontant ta en sistaminuten biljett och visitera staden. Har ju inte träffat vännerna där nere på länge, saknar dem massor.

Ååååååhhh, jag önska att jag kunde vara tröttare!

Puss

En vecka att glömma

Veckan startade med en massiv ångest efter helgens bravader, sedan övergick den snabbt i att bli fast i sthlm för en natt. Två dagar kändes det typ bra och arbetsveckan avslutades med att jag grät på jobbet och var väldigt nära att säga upp mig.
Lördagen och söndagen är de enda bra dagarna den här veckan. Igår träffa jag Richard, vi fika i några timmar på Muren som ligger i gamla stan. Sedan slog min impulsiva sida in och då blev det även en tur till Östasiatiska museet.



Sjukt häftig upplevelse, väldigt mycket historia som nu i efterhand är svår att återberätta.

På kvällen hängde jag med en kompis, tog det lugnt, kolla på film och tillsammans försökte vi (läs han försökte förklara binära tal för mig) knäcka de binära talen med en annan talbas än tio.

Idag har jag varit hemma hos mamma och myst, hur härligt som helst. Tvättat alla mina kläder, fikat, bakat bullar, ätit tacos, firat farsdag och kollat på filmen Flickan, asskum film.

Den senaste tiden har jag sett väldigt många svenska filmer; I rymden finns inga känslor, Himmelen är oskyldigt blå, Cornelis och Flickan. Alla är bra på sina sätt, den jag gillar mest är nog I rymden finns inga känslor, tilltalar mig för att jag har det yrket jag har.

Nu ska jag ta tag i boken Eat pray love så att vi snart kan kolla på filmen, därefter ska jag nöta alla Harry Potter filmer så att jag kan se den nya filmen. Fast just den här biten tar emot eftersom jag tycker Harry Potter är läskig, måste skaffa mig en filmkompis.

Nu blir det sängen och ytterligare en jobbvecka att ta sig igenom, förhoppningsvis utan tårar.

Puss

Ps. Linnea, du hade rätt, det finns sjukt mycket fina kläder på sidan som du prata om, så därför shoppa jag loss för 3000kr :p

Utkast: Nov. 13, 2010


Bygga om och bygga nytt!

Jag ska nog riva ner hela lägenheten och bygga om allt, från golv till tak i alla rummen, det är många planer just nu!

Doh

Nu är presentandet fixat och kakan bakad till imorgon.
Håll tummarna för att barnen går hem tidigt imorgon så att jag kan åka hem i lagom stängningstid.

Puss

Butt ugly

En kompis berätta att hon läst att man är ful när man är trött, jag är alltid trött, innebär det att jag är butt ugly jämt?

Jag läste i en tidning att kvinnor vill ha håriga män, skägg i alla former, det vill inte jag, eller för mig spelar det ingen roll. Jag tycker om en haka som är slät.
Fast jag undrar hur det skulle bli om jag skaffa barn med en kille som har dålig hårväxt? Själv fick jag hår under armarna för typ tre år sen, det är som mest fjun fortfarande, jag är snart tjugofem. Stackars barn blir väl barnrumpor för alltid, haha.

Löss, springmask och ögoninflammation, hmm, det är vad jag försöker undvika varje dag. Jag spritar å spritar, jag tvättar min hand. Åh hoppas att jag slipper det helt och hållet.

Puss

Jag längtar verkligen till på lördag. Då v...

Jag längtar verkligen till på lördag. Då vet jag på riktigt åt vilket håll jag på väg mot. Nu känns det bara som att jag vill rymma och gömma mig för omvärlden samtidigt som jag vill prata med alla så att dem kan lugna ner mig.


Impulsiv

Jag har funderat över ordet impulsiv, på synonymer.se så finns det olika betydelser eller beskrivningar på ordet, så som spontan, oberäknelig, livlig, rörlig; lättrörd, känslig. Tänker jag efter så beskriver alla dem orden mig, läskigt nog.
Idag prata jag med banken om lånelöfte, det var svårare än jag tänkt mig, i praktiken sa hon till mig att göra mig bostadslös innan jag kunde köpa en ny lägenhet. Vad ska jag göra?!?!
Jag kanske bara borde sälja skiten, sätt mig bostadslös eller en helt annan ny tanke; sälja lägenheten, säga upp mig och sticka iväg på en resa runt i världen. 
Ensam naturligtvis, hitta mig själv, göra en Eat, pray, love-resa, och ja jag läser just den boken för tillfället. Kanske inte den bästa boken eftersom den triggar igång mitt huvud så totalt.
Vad ska jag göra för att förverkliga mig själv, flytta till Norrland, men NEJ.
Jag ska vänta på besked, gå på visningen imorgon och hoppas på att jag är den enda köparen så att det finns möjlighet för mig att köpa den lägenhet som jag vill ha.

Idag känner jag mig lite sur, det gör ont i halsen och mitt pillermissbruk har åter startat för att jag ska orka med dagarna på jobbet. Vad är det för jävla skitvirus som tagit min kropp i besittning? Det är liksom inte bra att äta ipren för att orka.

Dagens positiva; Lillvor ringde, det gillas mer än mest, min fina vän! Saknar dig vännen samt er andra Linkanvänner.


Puss

RSS 2.0