Känner mig som en liten prinsessa

Min säng är nybäddad och jag  njuter, njuter av doften av nytvättat. Förut har det varit två täcken men idag gick jag tillbaka till att ha mitt underbara dubbeltäcke. Mys!

Dagen har spenderats med läkarbesök, snack med en random kvinna i väntrummet, lunch med mamma och en löprunda.
Idag sprang jag majoriteten av rundan, yay mig :) I början av rundan fick jag ett sms men jag ignorera, sen när jag kom hem var det från Anna, hon ville att jag skulle med in till sthlm på AW. På en halvtimme var jag duschad och fixad och på väg mot bussen.

Vi åt middag på en Thairestuarang som låg i en källare inred som många krogar i Thailand är, gud som jag njöt! Det var mycket god mat och sällskapet var mycket trevligt.

Nu är jag hemma och känner mig som en prinsessa i min rosa säng.

Puss och godnatt!

Shoppa loss rejält

Franks färg har tokrea just nu!
Aaah, hörde jag rea?! Jo men visst serru, åh då är genast Maria där.
Jag vill ju tapetsera om i vardags/sovrummet, och nu är tapeterna inhandlade till denna renovering.



Detta är mönstret och inte färgen. Färgen är nämligen vitt vitt vitt, så som alla svenskar nu för tiden vill ha det och även jag.
Det blir en fondvägg vid min huvudända på sängen med detta mönster sedan blir det vitt på de andra väggarna. Jag är toknöjd!
Som försäljaren sa, "det blir en levande vägg". Precis som jag vill ha det!

Nu njuter jag av semester här i två dagar, det har börjat riktigt bra. Gjort besök på banken, köpt nytt busskort, köpt tapeter och handlat på Kvantum. Nu ska jag städa lite och försöka få tvätta igenom alla mina kläder. Byta ut jackorna, ta fram sommarjackor och paketera ner vinterjackor.
Senare har jag nog tänkt mig att det ska bli träning på schemat, först en löprunda och sedan upp till gymmet för lite yogalates.

Puss

Kär i en stad

Vacker stad det är du, Stockholm i mitt hjärta sjunger dem och det stämmer verkligen in på mig. Jag trivs som fisken i vattnet när jag gör entré där. Idag stod jag utanför slottet och titta ut över grand hotel, vilken syn i denna blåsiga vårdag. Solen som smått värmer medan man känner doften av vatten.

Det blev snabbmat och en fika i staden, sedan snabbt hem till fina Norrtälje.

Härliga tider!

Läsglädje

Välkommen tillbaka du saknade läsglädje!
Jag förstår verkligen inte vart min läsglädje har befunnit sig den senaste tiden, har påbörjat böcker men inte läst klart dem. Sådant suuger verkligen.
Den senaste boken jag läste var Eat pray love, jag börja i oktober och avsluta boken nu mars. Det är alldeles för lång tid för att kallas läsning.

MEN så har jag lagt märke till att det är många som har samma bok på sina nattduksbord och jag tänkte att detta måste betyda något.
Tänkte lite på det och sedan nu i lördags så fick jag ett infall och köpte boken.
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann skriven av Jonas Jonasson.
Började läsa den i söndags och hade helt vips läst 130 sidor. Galet rolig, intressant och underhållande bok. Jag älskar när författare har förmågan att på ett snyggt sätt binda ihop dåtid och nutid utan att det känns alldeles för hoppigt. Vilket alltid är en risk när man väljer upplägget som denna bok har.
Boken ger på något sätt en skön skildring av världshistoria och livet kring huvudpersonen Allan.

"Sjövild och galen, en hejdlöst rolig historia om en hundraårig man som är på rymmen" Aftonbladet.


Spriiiiiing

Väl hemma från jobbet byte jag om till träningskläder och la mig på soffan. I min vildaste fantasi så fick jag för mig att det räckte som träning idag. Att byta om är ett stort steg för en person som inte har tränat på en hel vecka ;)

Misstag nummer ett var att jag åt en smörgås precis innan jag gav mig iväg på min runda.
Allt gick toppenbra ända till halva rundan för då kicka världens håll in, gjorde ont som faaaaan. Fick gå några hundra meter för att sen fortsätta springa. Funka rätt okej men var ändå tvungen att vara springandet med att gå, tråååkigt!

Misstag nummer två var att jag tog på mig min vinterträningsjacka. Fack vad varmt det blev efter ett tag, inte till en början dock men efter ett tag så hade jag typ kunnat kasta av mig alla kläder bara för att få svalkan.

Detta måste åtgärdas för att löpningen ska bli så friktionsfri som möjligt:

1. En ny jacka som är smidig att springa i.
2. Nya skor, det känns verkligen i fötterna att dem inte är helt hundra längre.
3. Införskaffa ett vriststöd. Min stukning känns av när jag byter från asfalt till grusväg. Blir det ojämnt så är foten på väg att vika sig.

Efter träningen följde jag Cosmopolitans träningsråd för att få en schysst strandkropp. OMG vad det var jobbigt men jag höll ut.

Helt okej träningsdag förutom hållet då, men det går att åtgärda till nästa gång.

Hobby

Ja du, nu när jag är 25 år så är jag väldigt på att skaffa mig en hobby. Svårt svårt, men jag fick ett ryck att jag ska börja sy saker på min symaskin.
Börja jävligt dåligt, symaskinen käka min tråd, jag var arg och ringde och skrek på min mamma. För det är ju naturligtvis hennes fel att maskinen strular, hon har ju köpt detta helvetesverk. =) Efter lite upplysningar och råd att läsa instruktionerna så insåg jag att det var jag som gjorde helt jävla fel, ååååh!
Sen funka det skit bra. Dock så är jag en väldigt dålig frilansare på att rita egna mönster. Väskan som jag ritat är helt sne. Åh jag känner mig faktiskt inte nöjd!
Ajja, jag kommer nog att använda den i alla fall.

Lön idag, det ser bra ut!
Öppna ett kuvert i morse och insåg att jag får semesterlön från mitt andra jobb också, hoho, najs!

Nu ska jag mot jobbet och ha stängningen på jobbet! =)

Puss

Oh, ah, aj

Kämpig vecka, fast ändå lugn med tanke på att vi har arbetat underbemannat.

I morse svalde jag en tablett, bokade tid till frisören och drog till jobbet. Sista timmen va jag tvungen att ge upp och åka hem med vetskapen om att jag inte kunde avboka frisören kostnadsfritt :( Så antingen betala 460kr eller gå coh bli klippt för dem även fast jag har ont i kroppen.

Japp, sagt och gjort, jag har klippt mig idag. Nu ska håret bli längre, om cirka en och en halv månad så ska jag sätta i förlängningar. Kommer bli riktigt coolt tror jag.

Nu ska jag sova och hoppas på att det känns bättre imorgon.

Puss


Förkylt

Det känns sjukligt sjukt igen, blä!

Hur kommer det sig att jag ska drabbas nu?! Jag som var så himlans lycklig över att jag kände alla dofter igår :(

Jag har nästan ont i halsen, så det blir ingen träning idag, kanske tar mig ut på en promenad lite senare.

Om ändå..

Tänk om ändå min kropp kunde sluta känna sig så pigg dagen efter en festkväll. Det börjar bli galet jobbigt att vara den enda som vaknar till tidigt och sedan kör på sparlågorna. Jag känner ju av att behovet av sömn behövs men kan verkligen inte slappna av och sova en längre stund.
Den här helgen har jag sovit sammanlagt 9h. Mellan fredag och lördag blev det 3h och i natt blev det 6h. Jag vill sova mera, snälla, mera!

Jag hade en diskussion med Ida om detta, vi kom väl fram till att en person som är singel rent generellt har mer energi. Jag klarar av två fester per helg. Dock känns det ju väldigt tungt att jag ska upp till jobbet klockan 5 imorgon. Men som vanligt är det ju genomförbart.

Gårdagen var riktigt bra, först middag hemma hos ett par vänner. Där bjöds det på Libanesisk buffé och lite härligt häng. Sen vidare på 25årsfest och natten avslutades på Kårallen med dans.

Jag har haft en sjukt bra helg helt klart, dock har min bakishet idag varit snäppet skitjobbigt faktiskt. Men lite onlinepizza löste problemet.

Nu ska jag fortsätta kolla på Glee och njuta av min långa resa hem.

Puss

Träning

Galen jag känner mig nu, prova klänningar idag och stod i omklädningsrummet och spände ryggmuskler, shiiiiit säger jag bara. Detta kan nog bli rätt bra. Imorgon blir det promenad och sedan på torsdag blir det löpning, gym och yogalates. Längtar till torsdag, massa smidiga muskler, mums!

Tisdag



Jag känner mig helt stäälld.

Pecan och havssalt är inte alls dumt, vad som är dumt är att jag äter mörk choklad som godis. Tugg tugg, mums!

Vi går mot ljusare tider vilket innebär att modet lite smått gör precis samma sak, ljusgrön, starkt rosa och svart är färgerna som flytta in hos mig idag.

Åh så har vi vädret, har nog glömt att nämna att detta pipppväder, vill ju inte använda dåligt ord när jag har min mamma som läsare, förstör mitt hår. Ser snabbt ut som ett skatbo. Dumma dumma, det får nog bli uppsatt hår från och med nu, till och med sommaren antar jag, bajs bajs bajs!


Träning

Bra träningsdag, jag tveka en aning innan jag plingade på bussen. Dagen har verkligen startat dåligt idag men sedan ljusnat.
Väl vid träningen så valde jag att springa mina 45 minuter i ett streck, annars gör jag 30 minuter och seda efter strykan 15 minuter löpning till. Fötterna värkte som jag förvänta mig, var väldigt knäsvag mot slutet men jag höll ut. Jag är välsigt stolt över mig själv.
Efter löpningen körde jag 30 minuter gym och sedan 20 minuters promenad hem.

Nu återstår bara middagsproblemet.

Förhoppningsvis är jag så trött ikväll att jag inte hinner tänka på någonting alls och får sova.

Puss

Arg

Jag har varit arg hela natten, inte så där jag drömmer att jag är arg, jag sover djupt grej. Utan det har mer varit jag är arg och halvt vaken hela natten. Vid halv tre var jag uppe och drack vatten i hopp om att det skulle hjälpa men nej, det har fan inte hjälpt en sekund.
Resultatet av nattens ilska är att jag är fruktansvärt trött, till viss del fortfarande arg.
Usch, jävla skit!
Jag ska bara tänka positiva tankar idag och längta tills på fredag. Ombytte av miljlö kan hjälpa.
Tar nog även en sväng på gymmet och tränar två timmar så att jag är ännu mer trött ikväll.

Bra start på veckan, NOT!

Puss

Dagarna bara springer iväg

Fiskarna

den 3 april

VARDAG:

Du är lite trött och håglös idag men om bara ett par dagar är du tillbaka i din gamla goda form igen.

 

Skönt att höra att det blir bättre, denna helg har verkligen slängt ner mig.

Dagen har spenderats med många fina vänner, så skönt att bara hänga och vara.

 

Puss


RSS 2.0