ååh

Dagen har varit grym...
Men nu känns inget bra, bäddar nog ner mig i sängen och gör något annat :(

Första tårarna har fallit. Linnea berätta...

Första tårarna har fallit. Linnea berätta om sin vigsel och mina ögon tårades. Fina älskade Linneablomman :) mina hormoner verkar vara ur balans, suck! Jag är väldigt trött efter resan. Note to self: köpa öronproppar! Puss puss, jag saknar min skrutt!


Härliga vecka

Det händer så mycket spännande om dagarna, jag har fått mysa varje dag tillsammans med min älskling.
Tröttheten sitter fortfarande i men en vän till mig konstatera att det är typisk semesterkoma. Det borde jag ha misstänkt, vi har sovit nästan 10h varje natt. Denna översovning gör att jag är trött även på dagen vilket gör att jag gärna sover mitt på dagen. Jag borde sova lite mindre helt enkelt.
Idag har varit en filmdag, jag och älsklingen har legat på soffan hela dagen och kollat på olika filmer. Det mysigaste jag vet :)
Imorgon blir det lång bilresa till jämtland, det ska bli så kul att se Linneas fina hemort.
Puss

Tröttis

Började morgonen med den bästa.
Vi åt supergod frukost.
Vi bestämde oss för lite egentid idag, jag plocka blåbär. Det blev en halvliter med blåa bär och Ja, blåbär är blåa inuti.
Dagen har jag sedan spenderat hemma hos mamma. Jag plockade nästan två lite hallon på mina buskar, om några dagar kommer det vara ungefär lika mycket igen. Yaya!
Mamma målade i snickarboden, Perra låg på soffan och jag vilade ute på altanen.
Jag har sovit en hel del, eller rättare som sagt slumrat, har varit så sjukt trött idag.
Nu ska jag sova för imorgon ska jag och Henke fira en månad tillsammans :) Vi kommer göra sthlm osäkert.
Puss

Dopdag

Vi var på dop idag, så himla fint och härlig stämning i kyrkan. Men så sjöng vi I denna ljuva sommartid, åh då brast det. Ögonen fylldes med tårar precis som det gör just nu när jag skriver.
Det är mindre än ett år sen vår Kurtan gick bort men konstigt nog gör det väldigt ont just nu. Tänk, även fast han var elak på slutet var han ändå där, en trygghet i vårt liv. Inte som så många andra familjemedlar har valt att inte vara. När jag hör den psalmen tänker jag även på min älskade farmor, den bästa kvinnan som funnits i mitt liv efter min mamma.
Det får göra ont, det är okej, det säger i alla fall min mamma!
Puss

Google+

Det senaste, jadu, det senaste som alla bara måste skaffa.
Jag fick ett mail från en kompis i Åbo där han bjöd in mig till detta, åh jag tänkte genast, vad är nu detta?
Dagen efter blev jag inbjuden av älsklingen och då gissade jag mig faktiskt till att det var ett socialt media så som FB. Mycket sant, det är som facebook.
Så nu folket är det bara att skaffa och bli min "nära" vän ;)
Första semesterdagens status: Ont i huvudet och trött.
Puss

Röris

Jamen visst serru, jag har motionerat och det med råge.
Herregudars så trött jag blev vid vissa utav övningarna, men jag känner verkligen att jag är riktigt stark i många av dem. Det är några enstaka magövningar som jag knappt orkar hela vägen men med lite mer sådana här pass så kommer jag att vara fit for fight. Det var ett alldeles perfekt väder för träning också, dagens träning kunde inte ha varit mycket bättre, eller iofs om jag hade sprungit hela vägen hem, då hade det varit toppen av perfektion.

Spott och fräs

Åh vad jag hatar alla sommargäster som promt ska åka buss samtidigt som jag ska ta mig hem från jobbet! Blä för dem och för busschafförerna som inte håller samma standard!

Vilken skön känsla det är att komma tillbaka till jobbet när barnen verkligen uppenbart har saknat en. Jag börja en hel kvart innan jag skulle för att bara kramas och mysa med de barn som tidigt tittat in.
Nu ska den här slökorven äta lite och sen blir det träning i parken, energin börjar redan försvinna!
Puss

Världens bästa!

Idag så har jag och Henke varit urtypen av en kvinna och en man.
Jag har fixat med lite mat och tvättat samt gjort disken medan min underbara bästa man har fixat med mina datorer och grillat köttet. Vad mer kan en Maria önska sig =)
Min gamla tröska (alias dator) är supersnabb igen, bättre än vad den någonsin har varit.

Idag har vi även vinkat till och blivit bjudna på fika av Henkes syrra, toppengott! Mot kvällen så fick Henkis träffa mina tokiga föräldrar.
Härliga dag!
Mycket kärlek och gott, precis som det ska vara!
Puss

Hem ljuva hem!

Äntligen doftar jag som en mango igen. Efter en vecka på Peace & love så är det mycket skönt att befinna sig hemma i lägenheten.
Den här snyggingen är mannen i mitt liv, puss puss puss gubbsi gubbsen ;)
Puss

RSS 2.0