Onsdag.. eller?

Jag lever för dagen, kommer alltid ihåg vad för sorts pass jag ska jobba dagen före och har stenkoll på datum men inte dagarna. Hur kommer det sig? Jag är fruktansvärt trött, och denna morgon var inget undantag. Jag öppna tillsammans med H på jobbet och kände bara att jag behövde en skön människa vid min sida för att orka detta arbetspass. Ingen O idag, bara en D och en T som jobba.  Men ingen utav dem lättar upp stämningen en gnutta, D skjuter in något roligt ibland men för det mesta jobbar han bara i butiken.
Jag skyndade inte hem idag för jag visste vad som väntade mig, flera månaders pappersarbete. Allt skulle sorteras och sättas in i pärmen, hur kul är det. Denna samling pga så många flyttar det senate halvåret. Har liksom inte hunnit med majoriteten av allt viktigt som behövs göras. Men men, nu är ju alla papper i pärmen och en hittad räkning betald. Skönt!

För två dagar sen var jag deppig för att min våg visade 2,5kg plus, katastrof!
Lösningen på detta blev en morotskaka på stan, hur tänker man liksom?!

I morse när jag ställde mig på vågen visade 1,5kg minus från ursprungsvikten, alltså 4kg diff på två dagar, galet bra!
Jag kanske bara hade vätskesamlingar i kroppen., vem vet, resultatet var bra.

Ikväll ska jag ta tag i mig själv, jag och Linnea ska simma i badhuset och sedan mysa i bastun, haha det där låter så fel, men jag menar att vi ska vårda kropparna. Skrubba dubba dubb dubb!

Något som är helt galet obra idag är mitt knä! Det gör ont och är uppsvällt, buhu, det är sååååå obar som det bara kan bli, ajaajj!

Nu ska jag laga lite middag och vänta på att Linnea hör av sig!

Puss

Mobilen är kommen!

Nu är mobilen häääär! Toppen, så jag har längtat.
Jag har spenderat dagen på jobbet, riktigt roligt har jag haft, Oskar är såå rolig och mysig på något sätt. Han charmar alla som kommer inom hans räckhåll. Skoj!

Nu ikväll har jag varit hemma hos min mamma och fixat lite med hennes nya dator samt intagit en god middag tillsammans med henne och Per. Det blev grillat kött, gott gott!

Nu ska jag som de flesta andra kvällarna slänga mig i sängen, tidigt. Natti natti världen!

Puss

Vilken dag

Dagen började med lite tvättning och duschning, gick snabbt över i en ansiktsmask. Sedan tittade jag på Tv, fällde lite tårar. Tove ringde och hörde om fikat på stan, träffade bästaste Tove på Landis senare. En halvtimme efter det gjorde finaste Linneablomman oss sällskap, efter en fika med henne drog vi alla tre runt på staden där vi inhandla lite prylar. För mig blev det ett skärp, ett brunt i läder som jag tänker använda till min nya tunika som jag köpte förra veckan.
Eftersom jag glömde min ansiktskräm hemma hos Linnea i fredags så vandra jag med hem till henne för att hämta. Där blev jag bjuden på middag, Linus hade lagat till en underbart god gryta som vi mumsa på allihopa. Sedan blev det en kort promenad hem, där lagade jag till matlådor som ska intas på jobbet.
Nu blir det sängen eftersom jag börjar jobba klockan 6.20 imorgon.

Natti natti
Puss!

Le med ögonen

När man gör ansiktsmask så blir det bara ögonen som är kvar som man kan göra något med. Just nu är hela mitt ansikte stelt som en planka, så jag gav mig på försöket att le med ögonen. Haha det gick inte så bra, så jag kan nog inte bli supermodell.



Denna kur hoppas jag ska ta bort alla mina megafinnar på hakan. Jag fattar liksom inte varför mina finnar nu mera är som bölder, buhu!

Söndag

Idag har jag hunnit jobba, handla en ananas, fråga mig inte vad jag ska med den till men det kändes underbart i stunden att ha en. På väg från affären till nästa affär så blir jag stoppad av polisen för första gången i mitt liv, haha, tur är ju att jag inte drack alkohol igår. Jag fick blåsa så länge jag bara kunde och det var ish svårt kan jag tycka, luften tar liksom precis slut när det knäpper till i den där lilla dosan. Negativt var svaret vilket var mäkta positivt för min del. Anledningen till att jag blev stoppad var att jag körde runt utan lampor på bilen, jaha, jaja, så då kolla vi dem och så fick jag åka vidare. Jag åkte till Järnia där jag inhandla en muff till mitt rör i golvbrunnen så att lukten ska sluta stiga ut i lägenheten. Det känns som det har hjälpt faktiskt.

Mamma hängde med över och hjälpte mig att sätta fast badrumsskåp nummer två och medan hon gjorde det så laga jag mat till oss två. Det blev kyckling med ungspotatis och tzatziki, gott som bara tusan!

Nu ska jag jaga dammsugaren en snabbis och moppa samt städa lite på alla ytor sedan ska jag nog slänga på en film och inta soffläge.

Puss

Sju sorter...

Det var igår som man skulle klättra över sju gärsgårdar och plocka en blomma i varje hage. Ja så att man har en blombukett under kudden senare när det är dags att somna in.
I Norrtan finns det inte sju hagar som ligger så pass nära varandra att man skulle orka klättra över dem. Jag ställer mig även tveksam till att det finns gärsgårdar till hagarna runt omkring här.
Men i alla fall, jag gav Linnea den blombuketten som min mamma plockat i sin trädgård. Så jag hoppas hon har fått drömma fina drömmar om sin Linus.
Själv plocka jag ingen bukett i år, jag gjorde det förra året och drömde drömmar om min dåvarande man. Men i år blev det inga drömmar. Jag satsar på nästa år med hela kitet, ska bara försöka hitta de där förbaskade hagarna. Så att det blir på riktigt menar jag.


Midsommar



Gårdagen firade jag tillsammans med Linnea, Sofia, Fredrik och Linus.
Jag och Linne började firandet med några timmar på stranden, vi delade på en flaska Rosé och en bytta jordgubbar. Vädret var verkligen underbart och varmt, så varmt att Linnea ansåg det viktigt att ta ett dopp i vattnet, jag badade bara fötterna. Jag känner mig som en badkruka men det är okej.



Vår fina utsikt på stranden.



Fina Linneablomman!



En glassig jag!



Vi spelade Shogun, ett riktigt bra spel.



För vissa gick det riktigt bra!



För andra gick det lite sämre.



Det var både sura och glada miner under spelets gång.



och vissa var bara hur snygga som helst!

Festen var riktigt toppen!

Matmenyn bestod av:

Förrätt:

Västerbottenostpaj med Rocculasallad och vinegrätt

Huvudrätt:

Älgstek med kokt potatis samt tre olika såser till

Efterrätt:

Pannacotta med hallonmos.

Senare till kvällen fick vi ost och kex.

Allt var riktigt gott och passade bra tillsammans.

Tack ni fina människor för gårdagen, ni förgyllde verkligen min vecka!

Puss

Kärlek

I all min tristess har jag kollat horoskop, det ser bra ut enligt ett sommarhoroskop som jag har läst. Jag har även kollat upp vilket horoskop som jag passar bäst med. Det är tydligen Oxen som är mitt partnertecken.
Vi ska uppleva den raraste kärleken och om en Oxe friar till mig så ska jag absolut svara ja. För vi kommer troligen aldrig skilja oss.
Hoho, Oxen var är du, jag väntar! Haha =)


Glad midsommar och glad dag!



Mmm, goda gubbar!

Imorgon är det midsommar, det ska bli en härlig dag med mysiga timmar tillsammans med fina Linneablomman och Sofia plus deras respektive.
Som uppladdning har jag jobbat 4,5h timme idag, det var packat med folk och jag kände mig helt otroligt trött efter gårdagen.
Direkt efter jobbet slängde jag mig på hojen ner till Flygis, där inhandla jag förrätten till imorgon och jordgubbar samt mörk blockchoklad.
När jag kom hem var mamma redan där, hon var igång med att hänga upp mitt badrumsskåp. För idag kära vänner, idag har röris varit här och kopplat in diskmaskin och mitt handfat, wohoooo! Från och med imorgon kan jag borsta tänderna i badrummet istället för i köket.
Åh jag älskar det!

Det blev sååå himla fint också! Tack mamma som gjort detta möjligt för mig.

Så här set det ut nu i mitt badrum och kök:



Så nu har jag gått från att ha 50cm stor duschyta till att ha 80cm, toppen! Alla kranar och duschahndtag etc. är nytt.



Diskmaskinen stod precis ovanför förut. Mer bänkyta till mig.



Åh här har jag mer bänkyta, åh, jag gillar mitt kök!

Puss!

Dagar som denna...



Längtar jag tillbaka till stranden och den fina solnedgången i Thailand.

Min dag har varit förvirrande, kund på kund på kund har avlöpt varandra, totalt fick jag sitta ner och äta i 15minuter. Jag har en halvtimmes obetald lunch, det kändes liksom inte heller som att det var sommargäster som kom utan vanliga stammisar som hängde. Jag fick ett erbjudande att jobba dag imorgon istället för stängning, Åh toppen, då slipper jag massruset.

Det absolut sista som jag hade kunna tänkt mig skulle hända precis vid stängning hände idag, dörren gick sönder! Gah, hur lagar man en sådan klocka 22.00, det gör man helt enkelt inte, utan det blir ett jäkla böck för att få allt låst och larmat. Jag slutar egentligen klockan 22.20 men idag kom jag inte ifrån jobbet förens klockan 23.00.
Jag har inte nerver till att jobba kväll när jag inte har hundra procent koll på allt omkring mig.

Imorgon kommer äntligen rörmokaren, *hoppar av glädje*, nu blir det fin fint i badrummet!

Nu ropar sängen som sig bör vid denna tid!

Puss å natti natt natt!

Saknad

Idag såg jag en person, mitt hjärta slog snabbt...
Personen likna dig, åh, i all min iver så kände jag, kabom?
I samma sekund som hjärtat tog sitt skutt var ögonblicket över...
Det var inte du det var någon annan, varför skulle det ha varit du?
Ibland tänker jag att jag är ledsen men det är jag inte,
det är saknaden som tar över.
Den lägger sig som ett lock som gör att resten av världen rullar på men inte jag...

Första jobbdagen

I morse ringde klockan fem å trettio, fort upp, lagade till en gröt i mikron, slängde på mig arbetskläderna, och ja naturligtvis var arbetsbyxorna lite tajt. Detta har jag dock åtgärdat genom ett snabbt bytte till två storlekar större byxor, haha, så nu är dem för stor istället, toppensköna!
Några timmars arbete, sista halvtimmen med längtan att bara gå där ifrån, och sedan slänga sig på cykeln så fort klockan slog tretton å femtio.
Hem av med byxorna, öppna räkningar och sedan bara ta det lugnt.
Benen skriker efter rakning och ska snart bli hyvlade, sedan blir det en snabbis i solen, saknar att det inte finns någon, en tjej typ, som är lite längre än mig som kan ligga brevid och klaga på livet i ren allmänhet. Men som sagt man kan inte få alla delar en toppenbra dag som denna!

Nu SOL!

Puss

Ps. nya mobilen är snart på väg!


Sol!

Idag när jag vakna, klockan sex för allas vetskap, så var tanken att jag skulle slänga mig på en buss klockan sju för att gå till läkaren på drop-in-tiderna. Men just när jag satt och åt frukost och kände efter hur jag mådde så kändes det grymt mycket bättre än vad det har gjort på många dagar. Det känns nästan som om att jag var fullt friskus, dock vet jag att detta inte är sant. Men det det känns bra i alla fall.
Så jag tog beslutet att stanna hemma och jobba lite med mitt plugg, så jag tog en promenad till biblioteket och insåg att dem inte öppnar förens klockan tio, så då had jag helt plötsligt tjugo minuter att använda. Jag fortsatte vidare och gick till mammas jobb där jag tillbringade tio minuter för att sedan gå tillbaka till bibblan. Dem hade alla mina böcker förutom en, åh då till min häpnan så utbrast damen i infon; "Men gud varför har vi inte den här boken?? Den måste vi ju köpa in"
Så om några dagar så kommer den boken också, toppen! Detta kan bara ske i en liten stad som Norrtan, eller? Haha, ah antagligen.

Efter turen på bibblan så gick jag in på affären bredvid och där jobba Malin idag, ett snabbt samtal med henne och sedan hem igen.

Jag har ju kollat på väderleksrapporten hela morgonen och där har dem lovat sol och blå himmel, dock har det det inte varit det här.
Solen kom när fina Tove kom över på lunch, jag lagade en lasange som var väldigt god, dock en aningen för mycket salt. Vi har suttit i solen druckit kaffe och ätit vindruvor och sedan kollat samt lyssnat på min grannar.
Jag har som sagt nya grannar som är lite yngre, dem tar som sagt lite mer plats och går väldigt gärna förbi mitt fönster vilket jag upplever som väldigt störande. Men men, det är ju lagligt att göra så, så...

Nu ska jag börja läsa lite i en del av litteraturen. Jag håller även tummarna för att rörmokaren och elektrikern kommer och fixar allt idag.

Puss

Kommit såå långt?

Jag har nästan inte hunnit tänka alls den senaste tiden, allt har gått så fort och jag har haft massor att göra. Det är stunderna på kvällar när jag bli ensam och egentligen inte är såå himla trött som mitt huvud fylls upp med jobbiga tankar.
Idag är det skitjobbigt och det är bara för att natten har fört med sig så många drömmar som varit positiva men som när jag vaknat inte har varit så i verkligheten.
Lösningen på mina problem är nog att motionera sönder mig själv till den grad att jag alltid är trött, när tröttheten är där så orkar jag inte tänka.

Tack för alla ni fina människor som finns i mitt liv!

Puss

V+D=Sant

Igår spenderade jag och mamma daqgen framför TV:n, det började klockan 7.55 på morgonen och slutade runt 00.00 för min del.
Det rann tårar ner för min kind till och från, det var en riktigt känslosam dag för min del.
Jag och mamma åt god frukost, hade jordgubbar och vindruvor samt salta pinnar under dagen. Sedan när Viktoria klev in kyrkan fikade vi med en egen bröllopstårta och när dem svarade JA så öppnade vi cavan och drack för dem.





Idag har jag varit på staden med Tove, Hannah och Linnea, vi intog en fika och gjorde stan på de enda två butikerna som håller öppet på söndagar. Det är galet att bo för nära staden för det innebär att mina pengar i framtiden kommer gå till att shoppa kläder och andra saker som faller i min väg, haha.


Kaffe!

Så nu är bryggaren inhandlad, dock inte den som jag skulle ha från första början. Den här är liiite bättre!



Puss

Så här kan man ha det...



En plastpåse istället för ett handfat, great!

Ja och naturligtvis så har det gamla handfatet gjort två asfula märken som måste åtgärdas. Imorgon blir en dag att cykla runt och invänta att PA kommer och kollar/fixar allt med VVS.

Jag och min mamma fungerar precis likadant, vi är väldigt impulsiva och gör saker väldigt tvärt utan att egentligen ha tänkt igenom alla detaljer innan, dem faller på plats efter hand, det är ju väldigt bra. Idag blev det då ett nytt handfat, underskåp och badrumsskåp samt nya kranar.



Mitt nya handfat. (Fler bilder kommer senare när allt är klart)

Tidigare idag kom mamma över på frukost, sedan satte vi oss i bilen och tog en trip över till mormor i Tyresö. Då slog det mig att där bor ju Richards lillasyster, åh vips så kom hon promenerande där med sin kille. Världen är bra liten ibland.

Mormor bjöd på fika och pizza. Mamma hjälpte Kurt med datorn medan jag och mormor lapa sol, mmm, sol!
Efter några timmar hos mormor tog vi bilen helt åt andra hållet, Ikea barkaby, där alla mina saker inhandlades.

Helt klart en toppendag!

Puss!

Ordning och reda

Nu nu nu, är det nästan klart, alla lådor ÄR urplockade. Nu gäller det bara att orka den sista milen, bära ut kartongerna till förrådet och ta fram två gamla lådor som måste kollas igenom.

Annars flyter livet på i min lägenhet, dock är det svårt att somna då jag hör ljud hela tiden och skrämmer upp mig själv. Inte bar!

I morse var jag upp till mitt gamla jobb där jag ska jobba några dagar nu i sommar. Jag hade värsta turen också för jag är ledig, wo oho ho, när jag vill vara ledig.
Det kommer bli en snabb visit ner till Lillvor och Emil, nice, vi ska göra skara sommarland osäkert tillsammans. Ida, Julia, Linda och Anja kanske också ska åka med. Det blir toppen!

På jobbet fick jag med mig utbildningar som måste göras innan jag börjar på tisdag, jag har lyckats göra två innan middagen. Det är såååå jobbigt för dem tar nästan en timme per utbildning, åhhh, jag som bara ska jobba så fååå pass.

Nu blir det lite mys i soffan med en kopp te, tack Linnea!


Jaha, åh nu då?

Dagen börja med en rask promenad med Linnea, det var groteskt att vakna till liv klockan kvart i sex för att vara hemma hos Linnea kvart över. Det var nästan så att jag ställde in. Dock behöver jag mänsklig kontakt och Linnea är som sagt den enda som jag har träffat idag. Att bo hemma är att börja gilla att umgås med sig själv. Det kommer att gå bra, det är nog bara för att jag är van vid en annan livsstil där kompisarna är precis utanför dörren.
Efter promenaden med Linnea så har jag diskat, plockat ur kartonger och småsovit på soffan samt intagit måltider vid regelbundna tider. Sex omgångar med disk har genomlidits och med nöje då diskmedlet doftar så himla gott.

Annars så ha jag planerat vad som behövs göras i skolan, lägenheten och i jobbet. Lägenheten har varit helt klart roligast. Jag måste nämligen ha skåp till mitt badrum då det inte finns något och för att jag inte känner för att ha alla mina privata saker längs väggen eller framme vid spegeln.
Jag funderar på detta skåp och sedan ett hög skåp i ena hörnet i samma modell.


(Från Ikeas hemsida)

Imorgon ska jag dock få handla, det blir en kaffebryggare, en vattenkokare och en brödrost.
Så här ser min pärla ut.


(Från Experts hemsida)

Längtar till imorgon.

Till Ida, Linda, Julia, Anja och Linnea
Ps. Imorgon kommer jag veta huruvida vi kan åka iväg på vår lilla trip och när det passar att ni kommer upp till Norrtan.

Puss

Bokat!

Nu är Lars Winnerbäck bokat till den 7/8! Längtar!

Är med lägenhet och internet!

Så nu går det äntligen att bo i min lägenhet, det tog mig och mamma två dagar för att få till ett drägligt boende. Soffan, sängen, Tv:n och köket är absolut viktigast. Dock var det även viktigt att rycka ut golvet i badrummet då trägolvet som min hyresgäst lagt in slagit sig och ruttnat/möglat. SÅ mamma rykte golv och jag plocka som en galning i alla kartonger så att det blev golvyta.

Här kommer det bilder från vardagsrummet som ish är klart:



Min fina nya soffa =)



Min fina, underbara, stora, platta TV.



Åh här sover jag, min sköna säng säng!

Igår kom fina Linnea över till mig, med sig hade hon min favoritmorotskaka och en jättefin blomma med en, hör och häpnad, lila kruka.



Idag har jag varit in till min förskola och hälsat på, vilka underbart gulliga barn vi har på min avdelning. Mys, detta kommer bli toppen!
När jag kom hem till Norrtälje tog jag en snabb vända nere på staden och inhandlade mig ett mobilt bredband till en kostnad av 1kr. Det var nästan så att jag var tvungen att dra fram kortet, haha, men efter lite letande hitta jag en femma.

Imorgon är jag ledig, så har du tråkigt och är ledig hör av dig!

Puss

Äru tonåring eller?!

Idag bar flytten upp från Linköping till Norrtälje, innan mamma kom och hämta mig så gick allt som smort. Mitt humör var hyfsat okej för att ha varit uppe tidigt och städat ur och burit ner kartonger.
Men när mamma råka köra fel med bilen kokade det över i mitt huvud, jag blev som en tonåring.
- Men gör inte såååå!
- Åh nu kör du fel!!!
- Men du lyssnar ju inte....

Nej, nej, min väg är den enda vägen!

Haha, jag känner mig så larvig nu efteråt. Och så här har jag varit hela vägen upp, det är en ganska lång väg att åka med en sur Maria.
Dock släppte mitt dålig humör när min kusin kom och hjälpte oss att lassa in mina lådor och möbler. Tur det, tack kusin!

Köket är upplockat, soffan samt sängen är klar. SÅ nu är det TV:n och alla småkartonger som ska lassas ur och sorteras in någonstans.
Och Ja, Ida jag handlar saker som om jag vore miljonär, haha!

Puss och kram till alla som gillar och älskar mig, nu ska här sovas!

Älska Ryd eller dö!

What to do, snart bär flytten av mot Norrtälje. Ja jag erkänner jag gillar Ryd annars skulle jag väl inte bo här. Men snart bor jag ju inte här.

Idag har jag haft en toppendag tillsammans med tjejerna, Julia fyller 25 år och vi har varit på en mongolisk restuarang, fikat, druckit rosévin, ätit pizza, packat och hyllat att jag är singel.
Det finns väl ingen skönare känsla än att vara fri, do what ever and whom ever, I want to!
Men när man känner sig stor som en ballong och äter för tre så är det inte så jälva lätt att vara singel. SÅ från och med imorgon ska jag sluta äta allt, te ska vara min nya diet, sen ska jag springa för livet.

Jag tror att mitt liv kommer bli underbart när jag flyttar här ifrån, slippa bo i samma hus som Richard, och så får jag tid till mig själv.

Två gånger om dagen...

Det är inte bra för håret att bli tvättat två gånger om dagen, en av de få gånger som det är okej är när man till exempel blir bajsad i håret efter den första tvätten så att det måste bli en andra tvätt.
Detta hände ju mig idag. Jag kommer gående helt omedveten om att det sitter en duva upp på en lampa, en snabb sväng runt hörnet och en märklig känsla av att bli träffad av en regndroppe. Dock var jag ju väldigt medveten om att det inte var på väg att regna så jag gjorde det snabba antagandet att jodå, det är bajs! Ahhh!!!
Uscha, inget papper eller något annat att torka med hade jag med mig så det fick bli en snabb sväng in på Burger King, rycka lite papper och sedan fortsätta in i en klädbutik där jag kunde torka bort det gröna bajset.
Jag fick antagligen igen för att jag skratta så att jag höll på att dö förra veckan när Ida fick bajs på kinden.

"Skrattar bäst som skrattar sist!" Höhö, right back at you!

Det är han som är den...

Berger, det är han som är boven bakom boken, Dumpa honom - han vill ändå inte ha dig!
Jag har snart kollat igenom hela SATC-serien och är inne på sista säsongen när Carrie har träffat Berger. Avsnittet heter Pick-a-little, Talk-a-little.
I detta avsnitt säger Berger precis det som författaren skriver om i boken, en kille skulle göra allt för att få vara med dig om han var intresserad av dig. Morr! Jag vet inte om jag tror på det fullt ut, det finns omständigheter som talar för att det kan finnas andra anledningar, eller?!

Jag tycker att det var så roligt att upptäcka att det är Berger som är han som är den, men uppenbarligen har han fel, Carrie blir ju tillsammans med Mr Big efter 10 års velande. När det finns något mellan två människor så kanske det där velandet inte gör något?

Ps. Jag tycker fortfarande att Julia och Julia är dem bästa!


Much to do, not much time to do it in!

Ojoj, snart bär flytten av från denna stad. Det är många farväl och mycket tid som ska läggas på plugg, tvätt och städ samt vännerna. Det känns märkligt hur fort tiden ändå går. Jag ska verkligen försöka utnyttja den tiden som är kvar som halvöstgöte!

Ett stort tack till båda min Julia som är såååååååååååå underbara och hjälper mig med min uppsats. Ni är verkligen guld värda, jag ska försöka bjuda igen på något sätt!
Älskar er!


Packar



Varför känns det som att man måste städa innan man packar, jag har tagit fram massor med saker som ska med och ner i lådor. Men från lite städat till kaos gick väldigt fort, hua hua!

Fan vad tråkigt det är att packa!

Sol!!

Denna helg har gått i Solens tecken, jag och Ida har pressat fyra timmar om dagen, ett måste för att få lite färg inför en sommar med jobb. Här kommer iaf helgens händelser i bilder. Idag ska jag även iväg på picnik så bilderna från den kommer senare.



Jag och Julia började helgen med att lägga fram våra artiklar. Det gick toppenbra!




Mmm, fredagen fortsatte med lite solhäng utanför mitt hus.



Fina Ida i sin nya klänning som var good damn snygg!



Att lyssna på East fm är ett måste när man bor i Linkan och behöver förfestmusik.



Hundarna var också med ut i det soliga vädret.



När det börja närma sig halv sex så kom Sara och förhöjde vår tillvaro.



Även Anders och Nicklas kom till grillfesten.



Sådan här mumsig mat åt jag, värsta GImåltiden. Min och Idas nya grej, räkna kalorier och anse att vår mat är rätt så GI-ok. Haha!



Richard, Emil, Lillvor och Therese kom och förgyllde också. Här har vi vinnarlaget i Kubb. Dem vann bara för att vi missa kungen, för annars var det mitt lag som röjde!



Det blev lite kyligt när solen försvann bakom huset. Men vi är coola nog att fortsätta med glajjorna på oss.



Jag har fått ganska mycket med färg i ansiktet. Richard och Richards lillasyster Therse i bakgrunden.



Efter lite förfest bakom mitt hus och en snabbis hemma hos Anders och Sara så drog vi iväg och köa till den sista Kårallenfesten.



Där träffa vi Henke, åh han var en riktig blekfis i jämförelse med mig och Ida.



Ok, Ida är brunare än mig, haha!



Vi träffa Joey, Anu och Joeys kompis i kön. Joey är utbytesstudenten i min korridor. The one in purple.



Som vanligt är det roligast hemma på förfesten och i kön, sen får Kårallen en minus fem i betyg. Sara och jag fick en öl hälld över oss och höll på att åka på stryk av en kille.

Picnik



Idag har vi varit vid vattnet i Linköping, haha, vilket hav va? Näe just det de är ju en damm.




Anders satt och njöt.



Fina Julia!



Jag och Anja, jag gjorde mackor med ost, skinka och tomat på.



Och så tog jag med det bästa jag vet, Vattenmelon!



Sedan fota vi lite hund och mig så klart, haha!



Anders och Anja som sitter kvar medan vi fotar på hunden och vattenfallet.



Vi lät Jonna hoppa över bäcken.



Ida som skådar över den fina dammen.

Surprise!!

Idag har jag pluggat cirka två timmar, spenderat tre timmar i solen och kollat på när mina favoritpojkar i korridoren spela Ice climber.
Efter lite spel så var det äntligen dags för middagen md Ida, jag skicka ett sms och fråga om det var prick 18.00 och fick svaret 18.15 för att hon var ute o Tornby och handla.
Vi träffades och gick in på HG, å där inne satt Julia och Anja, som inte kunde enligt dem själva, men det var bara en vit lögn. Yeay! Dessa underbara tjejer bjöd mig på trerätters middag, öl och Cava. Detta bara för att jag ska flytta från Linköping om en vecka. Ojoj, vad jag kommer sakna detta ställe när jag bor i Norrtälje. Inte för att dem där hemma är dåliga men mest för att vännerna här nere representerar ett underbart studentliv. Det kommer bli kul att flytta hem till vännerna där hemma också, har saknat dem och deras kärlek.

Åh du underbara dag!

Ida, du är en underbar människa med det största hjärtat, omtänksam som få och den bästa lyssnaren/gnällaren. Du har upptagit en stor plats i mitt hjärta och det är jag verkligen lycklig för =)

Julia, fina underbara Julia, hur har jag kunnat överleva alla turer hit och dit utan dig denna termin. Även du har tagit en stor plats i mitt hjärta. Du är bästaste bäst!

Jag kommer verkligen sakna er vänner, även om vi håller kontakten kommer det inte bli sig likt. En ny era är på intågande och det ska bli riktigt spännande!

Mitt hjärta slår för alla mina kompisar!

Examensmiddag!

Vilken härlig kväll! Den börja med att Julia kom hem till mig och hjälpte till att rätta det språkliga i artikeln. Sedan fortsatte vi till HG där vi intog en middag som kom lite hej vilt. Anna och Clara hade ätit klart när de flesta andra fick sin huvudrätt och min förrätt kom ungefär samtidigt som några huvudrätter. Klockan åtta stängde köket ner, vanligtvis stänger dem köket klockan nio, så då var det bara två av oss som hunnit beställa efterrätt. Istället för att vänta ut de efterrätterna avbeställde jag dem. Så gick vi iväg till Hemköp istället och inhandla glass i stora lass.
Till glassen fick jag en present av mina kära kompisar, den absolut bästa presenten!



SPA, åh du sköna SPA! Det finns inget på denna jord som jag gillar såååå mycket som SPAbehandlingar. Mmm, jag ska verkligen njuta, dock är det svårt att välja vilket ställe man ska gå på eftersom det fanns så många olika sorters behandlingar.
Jag ska verkligen läsa på så att jag hittar det absolut bästa.

Det var så roligt att träffa alla ikväll eftersom nästan alla som kom ikväll ska träffas på Åland i sommar, yay!
På åland ska vi bada, festa och gå på skärgårdsdans.
Längtar så mycket!

Det känns så ledsamt nu när man är klar här nere, det är inte ett hejdå-bara-för-sommaren utan ett hejdå-Linköping-nu-bor- jag-inte-här mer-detta-blir-inte-min-vardag-mer!
Hmm, men jag får väl vara här på helgerna ändå om jag orkar.

Jag längtar till sommaren!

Tjing!

Tisdag

Idag är det tisdag, vilket innebär:

  • Nio dagar kvar på terminen
  • Elva dagar kvar tills jag är en Norrtäljebo igen
  • Tre dagar kvar till framläggningen av artikeln
  • Två dagar kvar till inlämning av Visionen av förskolan
  • Tre timmar kvar tills middag med kompisarna här nere
  • En dag kvar till middag med Ida
  • Tre dagar till Sommar-x
  • Tio dagar tills jag verkligen måste ha packat ner hela denna här lägenheten
  • Nio dagar kvar till inlämning av observationer
  • Åtta dagar kvar till redovisning av Visionen av förskolan
Ser det ut som om jag har mycket att göra?
Nja.
Har jag koll på allt?
Absolut inte.
Ångest över alla dessa saker?
Svar Ja.


RSS 2.0