Det rullar på!

Ja magen växer och mår oförskämt bra just nu. Visst lite för mycket godis kanske men men. Efternamnsbyttet är i rullning, har beställt personbevis på mig, mamma, mormor och gammo. Fyllt i blankett och ska nu betala så att allt rullar på snabbt :)

Trött-i-mössandag

Seg dag, mycket seg dag, sömnen blev inte asnajs i natt eller ja långvarig kanske jag mer ska säga. Jag har sovit lite mindre de här två dagarna än vad jag är van vid. Ikväll är det sängen så fort  som möjligt. För att få lite mer energi så har jag och Henke cyklat lite nu på kvällen, en vända upp till Lv3 och hem igen. Riktigt härlig luft ute efter dagarna med regn =)

Jobbe? Naj, semesta =)



Det är mycket som hänt under min korta semester. Vi har tillbringat fem dagar på Gotland, inhandlat lite småsaker såsom surdegsbröd, kryddor, saft och en tekanna. Mina blå koppar har kommit hem från England :)

Fina Linneablomman har köpt de gula kopparna till mig, tänk att man kan ha en sådan underbart bra kompis :)

Firat Malins semester med lite balkonghäng och haft en riktigt trevligt midsommar, jag fick träffa Julia och det är verkligen aldrig fel även fast stunden var alldeles för kort.

Det bästa av allt är att få tillbringa mycket tid tillsammans med min framtida make. Han som får det mesta att kännas rätt!


Vinst



Jag har funderat mycket kring hur jag ska få tag på de blå kopparna, men stirrat mig blind på Tradera. Blocket har inte en enda pryl från Vereco men så sökte jag på ordet ikväll och hamna till slut på ebay. Där, där sålde de sex blåa Verecokoppar för 200kr, här i Sverige går de för cirka 75kr koppen. Dock blir det väl runt det priset med frakten inräknat eftersom den var dyrare än kopparna. Hej hej fina blå, snart fraktas du från UK =)

Minnen



Ibland känns det som att jag håller på och plockar ihop bitar, bitar av mitt liv som jag förlorat. Farmor är en stor sådan bit, jag måste verkligen ha dessa koppar för att få behålla de få minnen som jag har utav henne och farfar. Just nu håller jag på och budar på blåa koppar, den koppen som jag mest kommer ihåg från min farfar. Hur sätter man pris på något som frambringar sådana positiva minnen?

Ett jäkla rännande



Snart är det över allt spring till alla möjliga läkarstationer. Det känns som att jag bor hos läkaren, barnmorskan och hos sjukgymnasten. Dem varvar varandra så att jag har ett mötte inbokat minst en gång i veckan. Trött är ordet!

Sjukskrivningen påverkar även den då jag måste ha kontakt med min handläggare till och från, skriva sjukt långa dokument för att kunna tillgodose deras behov. Sjukskrivning är ingen lätt sak när man har varit det för länge, jag antar att alla dokument är till för att skrämma en till att arbeta heltid igen. För det är verkligen ett heltidsarbete att fylla i deras dokument.

RSS 2.0