Skitdag!

Träningen idag kändes lite så här!



2h träning, springa, gymma och sedan yogalates. Dock kändes inte allt hundra idag, eller så som jag hade förväntat mig.
Fisk är ingen bra bas på dagen för att ha energi till tung träning. Det enda som funka riktigt bra idag var löpningen.


Eh, bara onsdag

Då var denna lillördag slut, många saker har hunnits med.
Haft ett barn klistrat mot bröstet skrikandes, ett annat som gått bakom mig på promenaden skrikandes efter nappen. Uha, barn nr 2 hade förövrigt lagt nappen själv på hyllan.
I övrigt sprang denna dag iväg. Efter jobbet drog jag in till sthlm, shoppa loss, åt lite middag och gick på bio.
Denna gången blev det Min låtsasfru, helt ok tjejfilm, rolig och romantisk sådant som jag kan vara en sucker for, om det är välgjort.

Nu är jag äntligen hemma igen och har tio timmar kvar tills jag ska arbeta igen.

Schema för de kommande månaderna:

1 april - After work i sthlm
2 april - Inflyttningsfest
8 april - hänga med Julia
9 april - Dömd
16 april - filmkväll
17 april - Middagsklubb
23 april - påsk = släkthelg
28, 29, 30 april - Wappis
1 maj - picknick
7maj - mammas födelsedagskalas
13-15 maj - SOF
15 maj - Middagsklubb
21 maj - Examensfest
28 maj - Examensfest samt 25 årsfest

Mycket roligt som ska avverkas, jippi!

Nu ska hr fyllas på med sömn, imorgon blir det stängning på jobbet och sedan 2h träning.

Puss och godnatt min skatt

Bah!

Hur kunde jag göra denna miss!?
Vaknade av väckarklockan 6.30, dödligt trött, knappt så att jag orka kliva upp faktiskt. In i duschen, torka håret och smörja in kroppen. Väldigt jobbiga saker att göra på morgonen när tröttheten är som värst.
Kollar på klockan, den står på 6.00. Hmm, mycket konstigt. Kolla igen.
Fyyyyy fan!
Har från förra veckan glömt bort att stänga av ett utav alarmen, klar och redo två timmar innan jag ens måste gå iväg till bussen.
Buhu, nu är jag så där halvlam i kroppen.
Jag har i och för sig hunnit äta frukost i lugn och ro, ingen stress här inte. Kollat runt på nätet. Fifilurat över dagens schema. Men ändå!

Efter jobbet idag ska jag in till estockholmo och shoppa smink, rengöringsprodukter och möjligtvis kanske kanske se en film =) Det hänger mycket på vad klockan slår när de först missionerna är klara.

Dagens känsla : Idag kommer bli en bra bra dag!



Puss


En lååååång tisdag

Tolv timmar på jobbet igen, dem sista var mycket givande. Diskussioner som vi hade idag är sådant som gör att jag funderar på att bli lektor eller tutor på ett universitet. Jag är har verkligen utvecklats så otroligt mycket sen jag börja jobba inom förskolan.

Har idag jobbat mycket med språkutveckling, byggt lego, hur kul som helst. Det roliga med lego är att man kan leta och röra runt i lådan och ändå hitta massor med nya saker varje gång =)

Väl hemma så hade mina linser kommit hem. Detta blir resultatet =)



Varför kunde inte jag ha fötts med bruna ögon för, whyyy??

Puss puss

The big städning you know

Så nu har jag röjt ut det mesta från katterna. Dammsugit och dammat av i lägenheten. Nu är det bara moppning, toalettrengörning och fönstret i vardagsrummet kvar sen är det återställt till en Maria-lägenhet. Det står faktiskt saker i fönstret igen. Åh det kommer inte springas ner varje kvart =)

I natt blir det till att sova i en ren och fräsch katthårsfri säng!



Fy fan så nice!
Hihi lite skrynkligt kanske, men men här ska bara sovas, just nu i alla fall.


Fick mina nya skor från brorsan idag, jag är sååå nöjd och glad! Jag har nog världens bästa bror, så det så!



schyyyckt schnygga!

Måndag

Måndag, yaya! Lite tröttare än vanligt, sov så där.
Bra dag på jobbet, inget utöver det vanliga, fick bara massor av saker gjorda.

Väl hemma så har jag slängt ut täcken på balkongen, lagt sängkläder i tvättmaskinen. Här saneras det, no more katthår for me!
Tog tag i fönstertvätteriet också, har gjort köket, sov/vardagsrum får vänta tills katterna på riktigt har flyttat ut.
Dem sticker senare ikväll och det ska verkligen bli skönt, jag hatar ju katthår och tycker inte om att inte kunna bjuda hem vem som helst för att människor lider av allergi.

Åt en burk majs till middag, salta upp den otroligt mycket, men det verkar inte räcka för mig. Jag vill haaaaa mer salt! Gudars så jobbigt! Vad ska jag äta månne...

Fick mail idag om att linserna kommer imorgon, yaya, då kommer jag ha bruna ögon en månad framöver. Fixade även festkläderna till nästa helg. Hihi, tur att man kan återanvända saker som jag hade på mig förra Dömd.



Tycker inte om att ha peruk men för en kväll är det ju helt ok. Lite smycken, bruna ögon och smink så är jag en klar babe! Temat är Pilen vid Nilen.

Nu blir det tvättstugan och lite mer matlagning.

Puss

Film

2012 är nog inte den bästa filmen jag sett på länge.

Jag är helt förälskad i mina nya kanaler, nu går det ju nya och bra filmer hela tiden. Det kan nästan aldrig bli långtråkigt hemma hos mig.

Vilken otroligt bra och trevlig helg jag har haft, väldigt nöjd må jag säga!

Puss

Intresserad eller inte

Hörde en så rolig sak från finaste i mitt liv;

Är en tjej intresserad av en kille så bjuder hon hem honom och bakar för honom. Är killen intresserad av tjejen så ringer han halv två på natten och vill träffas.
Det finns även ett HIMYM avsnitt som avhandlar just detta! Åh då är det sant, hahaha!

Vi är olika och visar vårt intresse på olika sätt =)

Dags att göra kväller

Ja då var det äntligen dags att göra sig redo för sängen. Som vanligt kör jag en tidigt morgon, klockan fem klingar klockan hemma i den Franssonska lägenheten.

Jag har en t-shirt som doftar så gott att jag inte kan sluta använda eller sniffa på den, dock blir det tvätten för den imorgon även fast jag inte vill.

Åh jag hittade mitt datum som jag letade efter tidigare idag, yaya! Nu har jag även hittat en app som hjälper en vimsig tjej som mig att hålla koll på månadens händelse, woop!

Puss

Träning

Tog mig iväg idag på lite träning direkt efter jobbet, sååååå jävla skönt!

Det blev 45 minuter löpning, 30 minuter styrketräning och sedan 60 minuter yogalates. Nu är jag pigg som en lärka =)

Nu när jag kom hem var det svårt att hitta på en middag, så jag löste det med lite mannagrynsgröt!

Träffa moster under yogalatesen så det blev en gratis skjuts hem från gymmet, tack fina du!

Torsdagar kommer nog få bli min nya träningsdag, den ligger perfekt eftersom jag stänger och kan dra direkt till gymmet och sedan gå på passet.

Det blev lite nya förändringar i styrkeschemat, jag och PTn kom fram till att lilla jag är för kort för en viss maskin. Vi löste det genom att lägga till en rodd och sedan tio extra sit-ups. Fasiken så bra det är med tränare.

Jag är mycket nöjd med dagen!

Puss

Åh vad skumt. När jag var hos doktorn fråg...

Åh vad skumt. När jag var hos doktorn fråga hon mig när min senaste mens var. Jag tänkte och sa runt slutet av feb. Men ju mer jag tänker på det så kommer jag faktiskt inte ihåg :-/ slarvigt av mig...


Film film

Igår så kom nu den där lappen som ska bekräfta att jag har viasat film, yaya! Så nu ska här kollas på film. Men så när jag skulle kolla på vilka plats dem har fått i listan så gav kontrollen upp, dags att byta batteri antagligen. Suck! Detta får bli the mission ikväll.

Nu väntas en lång arbetsdag framför mig, stängning, för det är ju torsdag till trots. Efter jobbet ska jag chocka kroppen med lite hård träning. Vi får se vad den här slökorven orkar med för något, antagligen allt =) Åååh springa springa, lite smålängtan att få känna tröttheten efteråt.

Puss


Behov

Här hemma finns det bara tråkiga behov. Så som städning - lägenheten har utsatts för hård nedsmutsning av mina kära inneboenden.
Tvätt - tvättkorgen är överfull, det behövs helt klart tvättas, just nu har jag nyckeln i besittning men orken finns inte.
Disk - Den här biten har jag faktiskt varit på en gång idag, men som vanligt blir det väldigt snabbt ny disk.

Äh jag skiter i allt och äter mina färska bär som jag köpte idag, hallon, blåbär och jordgubbar. Dyrt men såååå värt för alla var toppengoda!


Hoho sovmorgon?

Näe just det, den rycktes bort brutalt i natt. Ett sms så var du borta, jag ställer gärna upp för detta tillfället men jag vill ändå vara lite bitter över att min sovmorgon gick ur intet. Jag kommer få jobba över flera timmar idag, ingen AW i sthlm för mig alltså. Är redan genomtrött =(

Hoppas hoppas att det blir färre barn idag så att jag och monkan klarar av dagens bravader.

Puss

Top top

Oj oj oj!
Gjorde typ det bästa klippet ever på två tröjor idag, en utav tröjorna är en t-shirt som har en öppen glugg i ryggen, sjuuukt snygg! Den andra är en munktröja som jag ska ha på jobbet.



Kollade och deklarerade nu, yay! Massa pengar är på intåg =) Kan nog bli en riktigt rolig sommar och höst!

Imorgon blir det Sthlm igen, AW med en kollega på Söder, kom du också vettja!

Puss

Hmm

Nu känner jag mig så där, typ arg och fundersam. Katthelvetena har levt rövare i natt också, vilket innebär att jag har vaknat varannan timme :(
Trött är ordet, och idag är det en lång dag på jobbet med två föräldrasamtal.

Sen funderar jag på hur mycket skatteåterbäring jag får i år. Dem öppna tjänsten igår men har den bara öppen mellan 07.00-03.00, but why? Varför ska man inte kunna gå in och kolla på sin egen deklaration när man vill?! Nu måste ju jag vänta tills att jag kommer hem från jobbet, blä!

Men ååååååååååååååhh!

Smärta

Igår börja jag känna av att det gjorde ont, men i morse smärta det väldigt mycket. En infektion i kroppen helt klart, det borde jag ha fattat i natt när jag vakna med feber. Denna feber löste jag med en tablett, somna om och sedan upp till jobbet. Nattens sömn har varit obefintlig, katterna har jagat varandra i praktiken hela natten. Dem är självklart förpassade till köket i natt.
På jobbet satt jag i telefonkö medan jag utfordrade mina barn. Idag måste det verkligen ha varit min dag för jag fick tid mitt på dagen. Vid tolv drog jag in till sjukhuset, en kvarts besök och sedan ut med recept på två olika mediciner.
Tre dagars behandling och sedan är denna skit ur världen =)

Ikväll blir det skriva IUP och imorgon ska den hållas. Efter jobbet funderar jag på att dra in till sthlm och gå på bio. Säg till om du är sugen att joina!

Puss


Wappis

Ska det bli en favorit i repris med Wappis i finland??

Hoppas, jag ska söka ledig den här veckan i alla fall =)
Åh så kul med fyra dagars festande! Yay!

Puss

Lördag



Vi vakna upp till den här synen i morse. Min brors mysiga katter.

Drog en vända på stan, möte en kollega på systemet. Vi gjorde Åhléns osäkert och gick sedan vidare till krabban där vi satt i några timmar och prata. En mycket trevlig dag må jag säga =)
Nu ikväll så tar jag och mamma en mor- och dotterkväll, lite godis, tv och film står på kvällens agenda.

Puss

Torsdag

Som vanligt är det min dag då jag stänger, segt är ordet. Det blir ju inte mycket bättre när man måste höra samma episod citeras ur lejonkungen och sedan lyssna på barnet när den sjunger en av sångerna. Detta pågick i en halvtimme ungefär. Under denna tid fick jag även vara mamman i lejonkungen och få replikerna direkt från min lekamrat.
Det var väldigt nära att jag gick hem från jobbet, men jag bet ihop och svalde en tablett. Klarade denna dag också. Somna på bussen hem, det var väldigt ovanligt för att vara mig. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska ha en månad utan sjuklön, jag vill ha en hel!

Jag gjorde en upptäckt tidigare idag där jag kan spara 1000kr på nästa busskort, fy fan vilken lycka!

Imorgon flyger min bror till Las vegas och kommer sedan komma hem med några par converse, yay! Mina Converse som jag beställt kommer imorgon. Åh vilken bra dag det blir.

Puss

hit och dit

Sova, ja det verkar vara en syssla jag är väldigt bra på just nu. Kunde nog ha lagt mig för att sova redan vid femtiden idag. Jag är nog inte frisk fullt ut, ååååh så jobbigt!

Här hemma ligger jag på soffan medan mina två inneboende springer runt och undersöker sin nya omvärld. Vi får se hur detta ska gå, nu är vi fast med varandra i tio dagar. Välkomna Greta och Audrey, vi får se om vi står ut med varandra.

Det var en lugn dag på jobbet, sex barn totalt. Imorgon ska jag nog försöka få tid till att ta halsprov, min ena kollega drar runt med halsfluss, mycket troligt att ett utav barnen gör det också och kanske min andra kollega. Åh detta suger verkligen, min kropp kan inte klara av en kur till med penicillin. Då säger den upp sig med råge :(

Sängen ropar på den trötta tjejen eller så är det tvärtom.

Längtar lite till fredagen, då ska vi sparka igång helgen med middag och bowling!

Puss

Kurering



Jaja, något av allt detta kan väl göra mig frisk, snääääällla!


Morningbitch



Klockan slår kvart över sex, snart dags att bege sig mot jobbet igen; inskolning och uppföljningssamtal står på agendan samt att vara en ursnygg tokig liten fröken!

Ha en bra dag!

Puss

Nu är du på min lista

Åh jag släpper dig aldrig. Fått tips om filmer som ska vara väldigt bra, sen filmer som jag själv känner att jag vill se bara för att :)

1. Black Swan
2. Gnomeo och Julia
3. The kings speech
4. Min låtsasfru
5. Trassel
6. True grit
7. Eat Pray Love

Ordningen har ingen betydelse, jag vill bara beta av dessa.

Håll tummarna för mig imorgon!
Imorgon går vi in i sista ronden för terminen, äntligen!

Puss
(Sniff sniff)

Denna eviga fråga

Mat!



Vad ska en tjej äta en måndagskväll som denna?

Helg

Host host, uscha, en retsam jävla hosta har lagt sig på min lungor :( Svårt att andas in utan att det känns konstigt. Även halsen gör sig påmind, den gööör ont! Inte fruktansvärt men lite, tillräckligt för att jag ska vara en gnällig tjej.
Denna gnälliga tjej ligger nu nerbäddad i sängen och dricker vatten. Klockan är inställd på fem imorgon, som vanligt orkar jag inte förberedda kaffebryggarn inför imorgon. Detta tänker jag varje morgon att jag borde göra men icke.

Puss pirri pirr puss

Ibland har man tur

Jag är verkligen väl medveten om att jag är i behov av att äta bra mat för att hålla blodtrycket och kroppen i ett må-bra-stadie. Dock finns ju inte orken eller lusten där alltid. Jag stod i köket och funderade, eller jag var in flera gånger i köket och kolla runt efter mat eller något att laga till men icke, fantasin var inte där. Jag önskade att det fanns en matlåda i frysen, men mitt minne sa mig att det bara finns mat som måste tillagas. Jag chansade, men se på fan där låg den sista matlådan med lasagne, den bästa rätten jag vet!
Åh så härligt med mat!

Puss

Fin under

Jag har verkligen tröttnat på att ha en BH som antingen är för liten eller för stor. Det var ungefär det utbudet jag hade här hemma i min låda.
Så jag tog beslutet på väg hem idag att nu skulle jag inhandla en eller två perfekta BH:ar. Sagt och gjort.
Jag trodde min storlek var 75D men nope, drar tydligen en 65FF. OMG såå stort.
Jaja, jag tror faktiskt aldrig att jag har ägt en BH som sitter så perfekt som dessa två gör. Schnyggt!
Fick även reda på att mitt vänsterbröst är nästan en storlek större än höger, åh så jobbigt men det går att ha storlek efter höger, yay!

Puss

Fi fan!

Åhh vilken riktig skiiitdag! Det har gått i hundra femtio hela dagen. Börja med att bussen som skulle ta mig från sthlm gick sönder så att jag kom 10 min försent. 10 min en dag då man är underbemannad är en väldigt lång tid. Sprang in, bytte kläder. Var ute med barn som bara skrek. Gick in, det fortsatte. Blev nerspydd igen, mums! Trött som ett as trodde jag att vilan skulle ge mig också sömn men icke. Ett barn bestämde sig för att bajsa i sömnen vilket ledde till att doften i rummet fick mig att fly.
Sen känns det bara som att dagen har gått så här, skrik, bajs och ledsna barn.

MEN, som tur är så väger gårdagskvällen och natten upp detta. Jag tog dagen med en klackspark. Glädje!

Puss

Att fylla år

Förra veckan så kände jag mig allt lite pirrig i magen inför min stora dag. Den kom med buller och bång samt med en rejäl baksmälla.
Dagen i sig, alltså gårdagen, kändes inte alls speciell. Jag tjata på mina övernattningsgäster att jag fyllde år men jag kände liksom ingenting i min kropp. Jag kommer så väl ihåg hur jag kände när jag var liten. Då var hela kroppen med i firandet och det var roligt som bara den att fylla år. Det var nog en känsla av stolthet. Igår, ingenting. Inte en droppe rolighet kändes i kroppen. Kan det vara så att kroppen var så bedövad av all alkohol som intogs kvällen innan att känslan egentligen skulle ha varit där, hmm. Det får mig att fundera. Nästa år blir det ju en födelsedag på en måndag, eller vänta, är det dags för skottår nästa år? För då blir det ju genast en tisdag. Då kan jag ju ha chansen att känna känslan om det nu är så att den egentligen skulle ha funnits men bara försvunnen detta år.

Det skär i kroppen när ett barn blir sjuk, små barn har så svårt att förklara vad som är fel. Dem tar till tårar och så står man där och försöker hitta felet. Åh så jobbigt! Det är vid dessa tillfällen som jag känner att snor på tröjan inte gör något bara barnet känner sig trygg och omtyckt. Till och med ompysslad.

Min dag börja så bra, ett utav barnen fråga om inte jag kunde stänga idag. Bara för att jag är så rolig och det händer så mycket under den korta tid man får vara med mig. Detta värmer ju verkligen i hjärtat! Då vet jag ju i alla fall att jag är omtyckt av barnen som jag bara träffar mellan halv fem och kvart i sex. Hihi, ytterligare en sak som värmer mitt hjärta. Precis när jag sa att jag skulle gå hem så kom alla barnen fram och krama mig. Ena pojken sträckte upp armarna mot mig, jag gick ner på knä och han gav mig en redigt snorig puss på kinden och var nästan på väg och sätta en rakt på munnen. SOM tur är så var jag lite snabbare än honom så den hamna också på kinden. Puh! Jag vet verkligen hur jag ska charma min små skruttar =)


På vägen hem idag så var det ett par som bokstavligen våldtog varandras munnar, det såg verkligen osmakligt ut. Halva ansiktet var nästan inne i killens, uha! Måste man vara så kära att medresenärerna ska behöva lida av någons förspel! BLÄ!

Puss

25 år!

Trött som bara den men en sjukt härlig dag, morgon, natt och kväll!
Tack alla ni fina människor som kom och förgyllde min stora dag. Detta måste absolut upprepas!
Bowling, förfest och piren! Många trevliga människor, det kan bara inte bli fel!

Många fina presenter!

Mamma och Perra är här nu, jag fick en typiskt bra och klurig present. Med ett trött huvud är det fan svårt att räkna låtsaspengar, hihi!



Vi tittar på Lock, stock and two smoking barrels. Bra film!

Puss


Snart 25

14.22 då är det precis 24h kvar tills jag fyller 25 år. =)

Nu är det bara 3h kvar tills min karusell rullar igång här hemma, då ska jag hämta upp folk på stationen och sedan hem låta dem svida om till partykläder.
Själv hitta jag massor med kläder på stan idag, så nu är den här och nästa helg fixad!

Tårtan är klar, jag är väldigt nöjd, dock lite missnöjd på att hemgjord maräng nästan alltid blir lite gultonad i färgen.



Den blir nog väldigt god!

Nu ska jag vila, inta lite lunch och duscha.

Puss

Tlött

Jag sa att dagen var bra igår, det var den också, helt lugn. Synd att man uttalar sig, fan den här dagen har ätit upp mig, jag var sååå trött efter allt på min avdelning att jag skämde bort de äldre barnen mot slutet av dagen. Bara för att jag kan.

Gårdagen hände det där som jag väntat mig ska hända, att antingen bli kissad på eller nerspydd, det senare alternativet skedde. Mums! Som tur var så hade jag tvättstugan när jag kom hem så problemet löste sig fort.

Jag skulle verkligen berätta något här men min hjärna har hamnat i viloläge. Det är så illa att jag för första gången på ett år, tror jag, snozade på larmet i morse, strunta i att duscha bara för att få ligga kvar i sängen. Hua mig!

Nu blir det sängen igen!

3 dagar kvar till 25 år, pirr i magen =)

Puss

Upp i skyarna

Hur jäkla skönt är det inte att få höra väldigt fina och bra ord både från kollegor och från sin chef. Jo, jag kan berätta att man flyger iväg på moln. Samtal där ord som professionell, lugn, intresserad och slutförare ingår gör väl vem som helst glad.
Mig gör det iaf hur glad som helst!

Natten var riktigt skit, ont i halsen, vända och vrida sig, känna saknad, vara snorig och bara sova allmänt dåligt. Sprang typ till jobbet eftersom jag är så inne i mitt jobb, börja tio över sju och slog klubban i bordet vid samma tid igen fast tolv timmar senare. Nu är jag astrött, känner mig asfet och är i ett stort behov av att duscha.
Jag kommer nog prioritera sömnen framför allt annat, duscha kan jag fixa imorgon!

Puss

RSS 2.0