Lurad på tid

Aaaargh vad jag hatar, ja faktiskt hatar det här systemet när alla läkare verkar ha semester samtidigt! Jag blev hänvisad till Vallentuna och Täby, åh hur såg det ut där, jo ungerfär lika grönjävligt som i Norrtälje. Dock skulle jag få en tid hos Vallentuna men först skulle jag ringa de andra mottagningarna för att se om dem kunde klämma in mig någonstans. När jag ringde tillbaka till Vallentuna så hade hennes tider flyttats radikalt framåt i månaderna. Om en månad har jag tid nu. Yaya, och står på akuttider. Äntligen händer det något. För mig spelar det ju ingen roll om det är Norrtälje eller Vallentuna eftersom jag jobbar i Vallentuna.
Lite sur är jag men jag får väl se det positiva i situationen.

Sämsta bloggaren

Jaja, jag vet, jag uppdaterar sjukt dåligt. Men det har varit sååå mycket på jobbet, svårt att finna ro att skriva eller ens starta sidan.
Som vanligt handlar livet om vad man ska äta och speciellt om vad man inte ska äta. Jag försöker hålla en sådan där positiv syn där jag bara ser vad jag kan äta men faller nästan alltid vid mellanmål. Vid detta tillfälle kan jag enbart se vad jag inte får äta, detta eftersom det inte serveras något annat än DONTS! Idag glömde jag mitt ägg som jag brukar äta och då blev livet en aningen surare. Det är antagligen därför som jag blev så akut trött och nästan yr. Allt handlar om vana, jag är inte riktigt van än.
Igår träffades vi för att planera resan, åh det ska bli sååå roligt! Jag längtar verkligen tills vi går hand i hand i ett annat land. och självklart med dem andra på släptåg ;)
Puss puss

Hobby

Jag är verkligen dålig på att nörda in mig på områden, jag umgås med massor av underbara nördar men själv så blir jag nog aldrig en riktig nörd. Henkis menar på att jag nördat in mig på Linkan, givetvis ligger det kanske lite sanning i det men nu är inte Linkan ett område som jag vill vara nördig inom. Jag har till och med slutat referera till den staden lika mycket som jag gjorde tidigare.
Men nu så har jag hittat ett område som jag verkligen är intresserad av och vill lära mig mer om. Massage, ja massage står på mitt schema i höst. Jag ska gå en prova-på-kurs i oktober. Sen får vi se om jag fortsätter i vår. Mycket spännande!
Jag har även hittat en bok som jag vill läsa. Jag råkade en dag läsa över axeln på en kvinna på bussen och jag gilla boken. Dock var jag för feg för att fråga vilken bok det var men när jag kom hem och berätta mitt dilemma för Henke så hjälpte han mig att söka upp den utifrån ett namn som nämns i boken. Gudars vilken underbart bra man jag har! Älsklingen min :)
ÅH jag vet inte riktigt hur jag ska stå ut den här veckan utan honom, eller jo jag står ut men det är tråkigt att inte träffas på eeeen HEL vecka.
Puss

Blä!

Blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä!
A juste! Blä!

Stress

Nej tack! Haha, jag känner mig sjukt utvilad och full med energi. Medan mannen i mitt liv låg och sov på soffan gjorde jag sallad, gick i väg och handla och kom tillbaka och slutförde middagen. Bjöd på middag, diskade och som en efterrätt på det hela fick han massage i 40 minuter. Ja jag är full med energi. Får även sjukt mycket gjort på jobbet, otroligt mycket till och med, lycka och stolthet till mig och Monkan.
Nu blir det mitt underbara Kvällsro-te och sedan sängen.
Frukosten är lagad, bryggaren är fullmatad och mina kläder till imorgon framlagda.
Puss puss

Måndag

Firade första arbetsdagen med att äta tacoröra, sallad och guagamole, resultat, rappa vitlök hela kvällen samt vara proppmätt. Bra resultat må jag säga!
Efter att jag diskat plockat jag lite i kylen vilket ledde till att jag städa hela och torka ur den samt fortsatte och gjorde rent under diskbänken vilket i sin tur gjorde att jag städa hela lägenheten. Vartifrån kom all denna energi???
Haft en asbra dag på jobbet, gjort allt och lite till, den enda motgången jag haft är att min stationära pajkat ihop och att allt förarbete jag gjort inför denna vecka har gått om intet. Sånt händer och det är mitt eget fel att jag inte tagit back-up.
Nu ska jag dricka lite te, läsa i min bok och sen sova!
Drömma söta drömmar!
Puss

Söndag, vilken som

Ja eller inte direkt vilken som, det är söndag fylld med ångest över att semestern är slut. Även fast jag vet att jag vill tillbaka till jobbet så känns det tråkigt med sista dagen på semestern. Jag har i och för sig löst problemet varför det känns ångestfyllt, det är ovissheten. Ovissheten att inte veta, att inte veta hur morgondagen blir. Det är mycket enklare för mig att agera utifrån fakta än från att inte veta.
Klockan är redan halv tio och jag vill inte sova för att jag inte vet när jag ska ställa klockan på, hur jag ska göra på morgonen. Jag  är som nollställd, det är som att börja från början även fast jag hoppar in precis där jag slutade.
Åh jag vill inte att semestern ska vara slut, jag vill bara vara med min älskling och inte fokusera på något annat.
Den här snyggingen vill jag ha hos mig jämt!
Puss älsklingen!

RSS 2.0