Mamma?

Jag är tjugofyra år ung och kallas för jämnan för mamma, näe jag har inga egna barn. Haha, men agerar mamma nästan åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan. Jag agerar ju egentligen inte som en mamma eftersom jag är pedagog, dock ingår omsorgen i detta jobb, så fifty fifty. Jag har andra smeknamn som barnen gett mig, Mimmi, Mii mi, Mararia, Maaaliaaa och ja mamma då. Men det är verkligen ett underbart jobb, mina barn lyser upp dagen även om visa stunder är sjukt påfrestande.

Idag har jag påbörjat säsong två på Mad men, två avsnitt har jag hunnit se men det blir nog inte mer den här veckan. Det blir bättre och bättre på något sätt, svårt att förklara kärleken till den här serien eftersom den är seeeg.

Imorgon ska vi presentera Bockarna bruse, hua, jag har verkligen inte lärt mig sången. Så jag tror att någon annan får hålla samlingen så att den blir framförd. Jag lovar, jag ska öva mist tre gånger om dagen, haha, dock kommer nog barnen redan gått vidare till något annat vid det tillfället när jag kan den.

Puss



Sorgsen dag

Idag var begravningen för Kurtan, det var ledsamt men ändå välbehövligt. Jag satt brevid min fina kussefin vitamin och vi kunde ge varandra stöd under cermonin. Många tårar föll och ett helt paket med näsdukar gick åt.
Efteråt fick vi fika och senare åkte närmaste släkten hem till mormor och åt smörgåstårta. Det var roligt och trevligt, jag, min bror och mina kusiner satt vid ett eget bord och berätta gamla anekdoter.

Dagen till ära bar jag en svart pennkjol med en vit/svartrandig tröja som har ett sidenband i kragen som man knyter till en rosett samt min gammelmormors gamla stilettskor som är minst 70 år gamla.
Jag kände mig faktiskt riktigt snygg, till och med så att mitt hår ville samarbeta idag. Snygg brud på begravning helt enkelt.

Imorgon blir det mer jobb, jobba, jobba varje fredag åh så varje jul, det tycker jag är kul! (NOT!)

Jag håller på och fixar med lite hemliga saker som jag itne kommer avslöja här men jag ber er i alla fall att hålla tummarna för mig! Snälla snälla!

En dum sak som jag har gjort men mest av snällhet till en skola i sthlm och en viss klass. Min kollegas barn säljer kakor för att kunna komma iväg på en skolresa, jag minns själv hur jäkla jobbigt det var att sälja den där skiten. Så då köpte jag en burk med kakor även fast jag inte alls känner ett sug efter att äta dem, haha, jag kunde liksom inte låta bli när min kollega stod och gnällde över att hon inte kunde köpa alla jäkla burkar! För snäll, det är jag det!

Nu blir det sängen!

Puss

Söndag

Dagen då alla vilade, i alla fall jag, idag har det blivit soffan, datorn i knät så att jag kan göra jobb idag som jag inte hinner nu i veckan.
Jag ska skriva månadsbrev till föräldrarna och det måste nog klassas som ett utav de tråkigaste som finns att göra, det är så svårt att komma på vad som ska stå med och hur man ska uttrycka sig. Ibland undrar jag faktiskt om föräldrarna läser de breven som vi skickar ut. Jag hoppas att dem gör det, det är ju en del i vårt sammarbete tillsammans där faktiskt dem får ta del av vår verksamhet.

Igår såg jag äntligen The blind side, jag har velat se den sen innan sommaren och igår tog jag mig tiden. Den var verkligen bra. En film värd att se.

Puss

Mad men

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Mad men, bra gjort men kanske lite för trögt för mig eller så är det för att det är mitt andra avsnitt. Den visar för övrigt upp en realistisk bild av 60-talet. Så jag vet inte om det blir någon kärlek i den här serien.

Planeringsdag

Här sitter jag nu, i morse ställde jag diskmaskinen på timer, den skulle starta 9h efter det att jag åkt hemifrån, den var klat när jag kom hem. Jag har ju trots allt varit hemifrån i 14h, så om inte diskmaskinen hunnit bli klar på 5h hada jag varit förvånad, haha!
Idag har det planerats på jobbet, det är då jag känner att jag faktiskt är förskollärare, det är varför jag jobbar med det jag gör.
Här kommer en chockande nyhet, haha, jag sitter vid matbordet, med en tallrik hamburgare och två datorer, ja ni läste rätt, två datorer, en som jag skriver ett arbete på och den andra med mina sociala medier. Jag har jobbat 9,5h idag och fortsätter arbetet nu så att vi kan komma framåt i vårt arbetslag.

Dagen har i övrigt varit seg på grund av trötthet, när jag kom in till Sthlm i morse så valde jag att sätta mig på en drop-inmottagning och ta ett halsprov, som tur var så hade jag bara "vanligt" ont i halsen, yay!

Idag känner jag mig mer positiv inför vår kommande tid med regeringen, det kanske kan bli riktiga debatter som ger goda resultat, men ja, det är förjävligt med ett främlingsfientligt parti i riksdagen.

Puss

Lite smått irriterad!

Att SD har så höga procent och räknas för tillfället som det fjärde största partiet är en skam!
En skam som jag anser att vi lärare till viss del får ta på oss, hur har vi utbildat dessa människor som röstar på SD, en stor grund läggs i skolan, den demokratiska grunden och människosynen.
Vilken sorts värdegrund har vi gett dessa röstare?!
Detta får mig att vilja jobba ännu hårdare med att utbilda våra barn och framtida vuxna till goda demokratiska medborgare!

Vi gillar olika!

Söndag

Vilken spännande dag, idag är det röstning och imorgon får vi reda på vilken regering vi kommer ha i fyra år. Jag undrar hur detta kommer påverka mitt jobb. Vi var på en utbildning nu i veckan och om det blir en rödgrön regering kommer detta upplägg att förändras och vi kommer arbeta på något annat sätt på förskolan. Så det är verkligen en spännande dag.

Här kommer ett klagomål också, det nya som stör mig, lite också för att jag har köpt mig ett par. Jeggings, en annan form av leggings, vad som skiljer är fan svårt att säga. Men de här jeggingsarna som jag har köpt glider bara ner och sitter inte alls bra. Varför utformar man något som inte sitter bra för?? Det ä ju liksom inte bara jag som är tvungen att gå och rycka upp dessa skitbyxor, eller? Eller som sagt jag har ju sett att det inte är bara jag! Jag borde verkligen ha lagt pengarna på ett par riktigt bra jeans istället för detta skitplagg!
Så nu känns det genast mycket bättre.

Igår kolla jag klart på säsong ett av How I meet your mother och idag har jag fortsatt in på tvåan, sjukt bra serie.
Efter att ha pratat med Henrik kände jag mig lite nyfiken på Mad men, så nu har jag beställt hem första säsongen, ska kolla om det är värt att se på. Jag behöver lite tidsfördriv på kvällarna när jag kommer hem från jobbet eftersom tvprogramen inte är värda att se på.

Snart ska jag och päronen iväg och äta middag.

Puss

Stökdag

Jag klev upp tidigt i morse och laga tomtegröt och fixa ihop en frukost till mig, mamma och Perra. Vi hade sedan igår bestämt att vi skulle spela Melodikrysset idag, vilket vi gjorde, det gick över förväntan.



Efter den mysiga frukosten bestämde jag mig för att röja i förrådet, det har verkligen varit kaos där inne och svårt att hitta saker samt att det stod kartonger där inne som jag inte ens var medveten om vad dem innehöll.
Resultatet av min städning blev åtta kartonger mindre och ett ganska organiserat utrymme.
I en av kartongerna hitta jag alla mina fotoalbum, det var härligt att sitta och kolla i dem. Jag borde fixa nya album, hmm, ska fixas med alla gamla bilder.
Här kommer i alla fall lite gamla bilder.


Min pappa



Jag när jag var kanske åtta år, jag bodde i stora t-shitar och trosor, haha.



Sen hitta jag den här bilden på mig och Kurtan, jag tycker den är väldigt fin.

I förrådet hitta jag en hel kartong full med kläder som jag inte ens reflekterat över att jag äger, bland de kläderna hitta jag den här t-shirten.



Inte visste jag att jag ägde en Amerikansk fotbollströja, haha, det finns många saker som gömmer sig i förråden.

Nu funderar jag på om jag ska dra iväg och hyra en film till ikväll.
Lite film, te, kanske lite godis och sedan inta soffan låter som en galet bra plan för kvällen.

Puss

Fredag

Ja ha då var det fredag igen då, alltså helg, denna dag har jag spenderat på soffan, jag har ont i halsen, igår kväll och natten har jag haft feber, det börjar kännas lite lättare. Jag har pratat med vårdjouren två gånger, i morse när jag försökte sjukanmäla mig så som vi ska göra på jobbet och nu precis för en tio minuter sedan. Svaret jag fick var att alvedon är bra och att jag ska försöka få tag i läkarjouren här i norrtan. Jo men visst ska jag försöka med det, telefontiden öppnar om tio minuter.
Önska mig lycka till!

Puss

Folkpartist?

Idag gjorde jag DNs test, vilket parti är mitt, svaret blev att jag står närmast Folkpartiet. Ja du jag får väl se på söndag vad jag röstar på, jag brukar oftast inte diskutera politik och ta ställning inför andra människor. Därför kommer jag inte heller göra det här på min blogg.
Men det är väldigt roligt att testa, gör det du också:
http://www.dn.se/nyheter/valet2010/kolla-var-du-star-infor-valet-1.1123899

Dagen har varit helt okej, jag har varit både på små- och storbarnsavdelningen, spännande och roligt. Men jag tror att jag blivit smittad av någon igen, febern är ett faktum, usch! Det blir en hemmadag imorgon för att kurera, blä!

För tillfället så läser jag kurslitteratur och Alkemisten, kurslitteraturen är till jobbet och utvecklar och ger mig nya tankar i mitt jobb. Alkemisten är skönlitterär, lite mysko men ändå väldigt bra skriven.

Puss

Klänning

Dagen har spenderats på jobbet, vart annars, den enda skillanden idag var att jag var iväg på utbildning där vi prata om hur vi ska kunna se vilken kunskap barnen får i vår verksamhet. Det var väldigt intressant.
På vägen hem började jag fundera över om jag skulle köpa mig en klänning till begravningen, dock orka jag inte stanna till i Sthlm men när jag väl kom hem till Norrtan så tog jag mig en sväng. Först stanna jag till på min kusins jobb och kolla om det fanns någon klänning där men det fanns det inte. Vidare till Åhléns så hitta jag en men då kommer jag till mitt dilemma, rumpan är större än överkroppen i storlek, klänningen satt asnice på rumpan men som en hösäck upptill. Jag fråga till och med personalen om den skulle vara så och jag fick svaret, "Ja, jag tror det". Uselt svar från en som säljer kläder. Jag skulle kanske kunna ha klänningen om jag har ett linne under men det känns verkligen som att dne ska vara fri från ett linne. Uscha!
Senare på H&M så hitta jag flera klänningar men inte lika fin som den på Åhléns, men det kommer nog bli någon av dem andra i alla fall. Fast min rumpa såg bra ut i Åhlénsklänningen, åh suck, jag önska min rumpa kunde vara mindre så att jag kunde ha en storlek mindre.

Puss

Hångel

Så nu har jag gjort iordning samlingen till imorgon, jag har skrivit en rörelsesaga utifrån mina barns intresse just nu samt gjort bilder till tärningen. Guuu såå bra jag är. I kombination av planeringen så kollar jag på Tv, naturligtvis. På femman visar dem Cougar town och där hånglar dem. Detta fick ju naturligtvis mina tankar att vända sig till när jag senast hångla. Fan hångel är verkligen mysigt, om det är bra vill säga. Vissa människor är svåra att hångla med och med andra är det som att man aldrig gjort något annat tillsammans. Jag har liksom inte hånglat sedan i somras, det kanske är dags snart. Det är ju som sagt väldigt mysigt. Jag tänker även att det bästa hånglet sker till lugn rock, långa låtar som får en att må bra.
Jag har tyvärr inga tips på låttitlar då jag är urkass på namn och artister, så om du har tips så skicka gärna.

Puss

Tisdag

Underbara tisdag, så var du äntligen här.
Dagen har varit så där typiskt bra, vi har arbetat och fixat. Det känns bättre på arbetet, det flyter på bra.
Maten på förskolan faller mig inte i smaken längre så nu har jag nästan slutat äta det som serveras, ibland tar jag mellanmål, jag klarar faktiskt av dagen på otroligt lite mat. Jag kanske kan börja se skillnad på kläderna snart, det vore toppen.

Till middag blev det tomatsoppa med ostgratinerat bröd, det var väldigt gott, jag krydda upp soppan med oregano som är så gott.

Nu ska jag fixa med lite planering så att vi får saker att göra på samlingarna.

Puss

Skördefest



På skördefesten sålde dem mest blommor, honung och godis.



Vi var in och kollade på historian kring polisdräkter och polisens arbete, vi var in i ett gammalt 1920-talshus. Köpte godis i Cloettaboden och kardemummabullar från ett stånd.
När vi kollade på de olika äppelsorterna som växer i Gamla Linköping träffa vi Anja och Johan som gick runt och kika på de olika frukterna.



Det var en trevlig dag med Maria och Julia, fika och bildspel.

Nu blir det mat och sen rullar tåget mot Norrtan.

Puss

Lugn och skön helg

Igår var en helt underbar dag i Linköping, det låg lite regntunga moln i luften men det blev aldrig något riktigt regn. Jag började morgonen med en god frukost och melodikrysset tillsammans med Emil och Lillvor, vi hade det riktigt mysigt tillsammans.
Efter frukosten tog jag Julias cykel mot staden, på vägen träffa jag Anders och Sara, det var trevligt med sällskap och lite snack om livet på den vägen.
Nere på staden träffa jag senare Anja, Johan, Ida, Julia och Linda, vi tog en fika/lunch tillsammans och prata om allt mellan himmel och jord (eller bara förskola ;) ), det beror på hur man ser det, haha!
Fiket vi satt på har grymt obekväma stolar så vi gick vidare till en uteservering där vi drack lite vin och fortsatte att snacka. Det var riktigt härligt väder och uteserveringen kom verkligen till sin rätt.
På kvällen gick jag, Julia och Julia hem till Robin där vi myste upp oss i soffan med godis och film. Den här gången blev det Avatar i blue ray, fjärde gången för mig som jag såg denna film första gången för båda Julia.

Idag blir det skördefest i Gamla Linköping tillsammans med Julia.

Puss

Tåg

Så nu sitter jag på tåget ner mot Linköping, som en extra krydda på moset så har jag en liten tant brevid mig som snarkar. Åh då när man känner att detta ljud är riktigt irriterande så fungerar inte radion på mobilen för att detta tåg som jag åker med kör en anna väg än den som jag är van att att åka. På dem andra vägen brukar det finnas mottagning så att P3 kan förgylla min resa.
SUCK!

Ikväll ska jag mysa med Lillvor, middag och film, jag börjar bli riktigt hungrig redan nu men jag ska försöka hålla ut tills jag landar i Ryd.
Sovplats har jag hemma hos finaste Julia, eller vi får se hur allt löser sig. Jag är inte orolig för det där med sovplats eftersom jag kan trilla hem hos vem som. Men det är ju klart skönast att veta hos vem natten ska tillbringas.

I mitt horoskop står detta idag, undrar vad det kan betyda?

Såväl hos andra som i din egen bostad kan du nu få uppleva inslag av romantik. Det är så härligt och hela du tycks skina av raraste kärlekslycka. Dina pengar verkar trygga och de förräntar sig väl. I spel vinner du nog bara något smått, om du vinner alls. Du ska vara klok och spara dina slantar.

Kärlek, kärlek, kärlek. Jag säger som jag sa till Eneroth, jag letar helt enkelt inte efter kärleken, den kommer när det är dags. Jag vet ju aldrig om jag snubblar över nu i helgen eller om ett år. Spännande!

Nu ska jag inhandla mig något gottigt från Bistron på tåget.

Puss

Musik

Efter en dag på jobbet med helt underbara barn och kollegor så fortsatte min dag med APT-möte med hela enheten på medis. Det var väl trevligt, men jag vet faktiskt inte om det var så himla utvecklande förutom efteråt när jag fick prata med ena kollegan om upplägg och liknande. Jag fick som ett nytt sug på arbetet igen.
Men i alla fall, tillbaka till titeln musik, på vägen hem på bussen lyssna jag på P3(vad annars) och där körde dem Musikguiden, det var Neverstore, ett punkrockband fatta jag det som, som valde musiken. Så jäkla bra musik, min punkrockådra skapades under mitt förhållande med Kristofer, jag är så tacksam för att han fick upp mina ögon för lite annan musik än rap, RnB och liknande.

Här är i alla fall spellistan dem hade som förgyllde min resa hem:

19:31
Blink 182
Dumpweed
/
19:34
Joe Strummer
Coma girl
/
19:38
Milencolin
Penguins and Polarbears
/
19:41
The living end (Australien)
How do we know
/
19:45
Anti Flag
One Trillion Dollars
/
19:48
Samiam
She found you
/
19:52
Honeywagon
When I come around
/
19:56
The starting Line
Something left to give
/
20:03
Sugarcult
Bouncing off the walls
/
20:06
Weezer
El Scorcho
/
20:09
Eddie Vedder
Society
/
20:14
The Used
Paralyzed
/
20:17
Taking Back sunday
Error Operator
/
20:20
Pearl Jam
Daughter
/
20:25
MXPX
My life story

Min absoluta favorit är Milencolin, får mig att återvända till minnen från München Hoben 2008 då jag såg dem live, jag stod längst fram vid scenen och hoppa alla deras låtar igenom.

Imorgon trillar jag ner till Linköping igen, det ska bli jättebra, toppen!

Puss

Utveckling sker i kaos

Det är ju ett talspråk som jag tycker passar in rätt bra på min arbetssituation. Det blev många förändringar utifrån det kaos som rådde och utkomsten av vår planering blev helt otroligt glada barn.

Idag har jag fått träffa min mamma, det känns skönt att bara vara, tillsammans över en fika. Innan vi åt middag så åkte vi till Intersport där jag inhandlade senaste tillskottet i familjen.

 

En ryggsäck som jag får plats med allt som ska med till Linköping eller någon annan resa för den delen. Det är många fack och den rymmer totalt 45 liter. Toppen toppen!

Imorgon är en ny dag, vi får se vart den leder mig, längtar väldigt mycket till fredag.
DÅ ska jag få träffa Linköpingsvännerna, första anhalt är Lillvor, film och middag står på buffén. Lördag blir det mys med Ida, Julia, Linda och Anja. På kvällen är det fest, favorit i repris, fest hos Anna och senare Harrys.

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, förhoppningsvis...

Puss

Måndag, måndag, måndag....

Jag vakna i natt med ett ryck och hosta så hårt att ja hade svårt att få stopp på attackerna, det var verkligen läskigt. Ingenting verkar hjälpa heller för att bli av med denna rackiga hosta.

Morgonen var verkligen seg, upp, försöka äta och sedan gå iväg till bussen. Dagen på jobbet har varit, hmm, fungerande, skulle nog inte kunna säga något annat. Många sjuka i personalen, nästan alla barn tillbaka, ni kan ju räkna ut hur det fungerar.

Jag hinner inte sörja, det finns ingen tid. Jag måste nog bara träffa familjen först, jag har inte träffat mamma än. I telefon kan vi inte prata för då gråter jag och det blir inte alls mycket sagt. Sist jag prata med henne var på bussen hem och det är ju faktiskt ingen höjdare att gråta på en buss där folk stirrar på mig.
Väl hemma så slängde jag i tvätt i tvättmaskinen, värmde på middagen, det fick bli köttfärs med majs till middag idag. Galet lagom för mig eftersom min energinivå är lååååååg, gav all energi på jobbet.

En glad nyhet är att min impulsshopping kommer till mig imorgon. Ja, jag är hemsk men jag behöver bli lite lycklig, så då köpte jag mig en dator igår, en liten rackare som ska få bo i min handväska jämt. Woopi!

Jag vill också tacka er alla som beklagat sorgen, ni är fina vänner! Love u..

Fick sms från mamma nyss, imorgon blir det middag med familjen. Hur ska man känna inför det, det är verkligen som bäddat för att gråta massor. Det kanske är bra... eller det är bra.

Puss

Kurtan



Vila i frid Kurtan, du är verkligen saknad!
Älskar dig, du har varit en mycket bättre morfar för mig än min riktiga morfar, du fanns där hela tiden.

Det gör ont för mig nu men det är nog ingenting mot hur ont det har gjort för dig den sista tiden, det är skönt att du har fått somna in och slippa din smärta.

Puss

Middag



Noll i fantasi, det skulle bli hamburgare med bröd men det sluta upp så här. Men vad då, jag ger mig själv cred då detta är första gången på två veckor som jag faktiskt tillagar en middag i mitt kök.

Snart är det sängen för mig.

Puss

Host host!

Igår kväll somna jag utan att ta en Alvedon och har faktiskt sovit hyfsade nio timmar, dock har jag vaknat till ibland och hostat upp mina lungor. Det enda bra med hostan är väl att jag antagligen får mer träning för mina magmuskler än vad jag skulle fått av en förkylning utan hosta. Toppen!
Det bästa jag har hittat för min förkylning är honungen med mentol i, den lindrar verkligen för en stund.
Idag har jag som plan att inte göra någonting, kanske gå iväg och handla lite saker till middag men i övrigt ingenting mer.
Okej då, jag överdrev jag ska naturligtvis jaga runt lite med dammsugaren och damma av lägenheten men sen blir det inte mycket mer.
Eller vi får se, ibland så kommer jag på extra saker som behövs göras.

Puss

Tråkigt!

Åh vad det ska vara tråkigt att vara sjuk, en lördagkväll, usch fy!! Jag skulle också vilja tillbringa kvällen ute på en krog, dansa, dricka och skratta. Men nej nej, istället är man såå mottaglig för barnens bakterier att man sväljer allihopa i ett nafs. Det är inte okej!! Jag som alltid försöker vara så ordentlig med handtvätt, spritning av händer och att vädra i lokalerna som vi befinner oss i, men uppenbarligen räcker inte det!
Till råga på allt när man är hemma och sjuk så visar TV:n absolut ingenting sevärt, hur kommer det sig att de sämsta filmerna visas på lördagar och söndagar. Det är ju för sjutton gubbar de enda dagarna som jag är hemma..
Näe nu känner jag mig en aningen bitter och småsjuk!
Hur ska jag lyckas bli av med den här förbannade hostan?!?!

Lördag

Jag har varit en dålig bloggare, precis som jag skrev i förra inlägget men det händer så mycket som tar min energi just nu. Jag hinner knappt med att äta här hemma och då ligger inte bloggandet högt i status.

Jag ska i alla fall försöka uppdatera de två veckor som har gått:

Förra veckan började vi inskolningen av sex nya barn, det har gått väldigt bra och så som man förväntar sig att barn blir när dem börjar på sin nya skola. Detta har dock upptagit mycket av min energi.
Förra helgen spendera jag ner i mitt älskade Linköping, (ni förstår inte hur mycket man saknar staden förens man flyttar därifrån) fredagen var jag på afterwork tillsammans med Julia, Ida, Anja och Sofi. Det var riktigt roligt, kanske lite väl mycket förskolesnack eftersom det är vad de flesta av oss jobbar med, det var svårt att byta ämne när Sofi kom, haha.



Jag skulle säga att vi är lite skadade, haha!
Lördagen började med att jag sprang in i FOUL 09, ja det var ju dagen som inte fanns just denna lördag, det var i alla fall roligt att träffa Niklas och Elin. Jag klippte håret kortare och la in slingor i hela håret och jag är verkligen nöjd med resultatet.
Jag kom hem till Julia innan hon kom ner till Linköping, det blev lite lunch och sedan lite FB-surf, vad annars. När Julia och Sara kom ner så åkte vi å handla på Maxi. Sedan blev det middag tillsammans med vännerna för att sedan dra vidare till Annas 25årsfest. Det var sååå roligt!



Jag har bott i Linköping i nästan tre år men bara varit ute på stan två gånger, helt galet! Mer utgång tack!
Söndagen blev en bakisdag utan dess like, jobbigt men ack så trevlig, hann med lunch tillsammans med Ida och Sofi och sedan en middag med Julia, Eva och Sara.

Veckan som varit har bara varit fokuserad på jobbet, har känt mig småkrasslig men löst detta med alvedon. Men när torsdagen kom sa min kropp ifrån och jag blev tvungen att åka hem efter halva dagen. Jag har haft hög feber torsdag och fredag, sista febertoppen hade jag i morse vid sextiden och nu känner jag mig helt okej igen förutom den här jävla hostan som är riktigt irriterande.
Idag har jag gjort stan tillsammans med Linnea, det var riktigt trevligt dock var jag inte så pratglad eftersom det är såå ansträngande att prata med min röst, det släppte lite när vi fika, fiket hade en förkylningshonung och det gjorde susen.

Min låtsasmorfar är så dålig nu att han inte är kontaktbar längre och de tillfällen som han är vaken så har han så ont att dem måste söva ner honom igen. Det är verkligen hemskt att en människa ska behöva lida så mycket. Jag önska bara att det fanns en spruta som skulle få honom att somna in och gå vidare till nästa liv.
Vi får se om han överlever helgen, jag ska tända ett ljus för honom ikväll.

På vägen hem från jobbet i onsdags så lyssna jag på P3, vad annars, och fick tips om en duo som jag aldrig tidigare hört talas om. Dem är så bra, Steget heter bandet, två kompisar från Göteborg.

En av sångerna tilltalar mig och beskriver en känsla som jag har:

"Kan jag göra det igen?
Jag har så mycket att förlora.
Vågar jag tro på kärleken?
Vill jag det här?
Kan jag göra det igen?
Jag har så mycket att förlora!
Vågar jag tro på kärleken?
Vill jag det här?"

Det var nog allt för denna gången!

Puss

RSS 2.0