Kvällsmys



Det här har jag pysslat med ikväll, fixat lite ny och fräsch färg på naglarna.

Dess förr innan var mamma och Perra här, dem klippte upp ett lås åt mig och intog lite fika. Det var mycket trevligt, jag har inte träffat dem på länge.

Picnik

Värsta roliga programmet som jag hittat, lätt att retuschera bilder med på ett simpelt sätt.



Nu ska jag sova för jag är sååå himla trött, har varit det nästan hela dagen.

Pynta?!

Ja jag trodde faktiskt lite grann på mig själv att jag skulle städa och sedan pynta lite mera. Men nej nej nej, inte skulle jag det! Jag har ju bara den senaste tiden tappat mitt huvud. Jag har förlagt den dumma nyckeln till mitt ena förråd, argh!



Lite gardiner blev det i alla fall!

Sedan stapla jag ihop våra spel.



Roligt!

Påbörja

Så har jag äntligen påbörjat pyntandet, går framåt. Ljusstake och lite strykta gardiner.


Lördag



Jag är redo för fest, fixade håret i morse innan min fika på stan, väl hemma så hitta jag en klänning som jag inte använt på flera år faktiskt. Snygg men avslappnad.

Det blir lite bebismys ikväll och väldigt trevligt och roligt sällskap.

Rädsla



På vägen till träningen idag så blev jag så rädd av att en hund skällde att jag fick en black out, det svartna för ögonen och när jag väl kände medvetande igen så skrek jag "Jävlar!". Jag gick vidare men hamna i en återvändsgränd och var tvungen att gå förbi hunden igen, jag förväntade mig denna gång att den skulle skälla men blev nästan lika överraskad denna gång. Tillräckligt för att det skulle göra ont i kroppen.

Tanken var att jag skulle träna jympa idag men jag kände att suget helt försvann när jag kom upp till Friskis. Det fick bli 2,2km löpning på crosstrainer istället. Inte fy det heller. Tyvärr reagerade mitt onda knä med att svälla upp och göra ont, bara ett tecken på att det behövs mer träning.

På min promenad hem från gymmet så blev jag överraskad igen, en kvinna cyklade förbi men när hon var utom mitt synhåll så skumpa hennes påse till och gjorde ett väldigt plötsligt ljud för mig. Min reaktion blev smärta i kroppen och att jag börja gråta. Det kändes bara så orättvist att det där rånet för sex år sedan ska få påverka.

Nya tag!

Tisdag

Veckan går nog fort om man gör den snabb. Har lite ångest, vill egentligen hänga med på torsdag med Henrik mer än att hänga med jobbet på boule. Vad göra??

Dagen har gått fort som vanligt, vi har gjort precis ingenting, sådant stör mig otroligt mycket men men, jag kommer nog igång snart med arbetet.

Kärlek

Träffade mannen i mitt liv idag, sicken lycka! Vi gjorde en visit hem till hans mor, fixa hennes dator och sedan hem till mig för att laga världens godaste biffstroganoff.

6st lövbiffar

3dl grädde

1 gul lök

1 köttbuljongtärning

2 msk tomatpure

1 tsk sambal oelek

svartpeppar

1 msk maziena

Hacka och rör ihop skiten, you know how to do it!

Servera med ris eller något annat gott.

Nu har mannen i mitt liv fixat min dator och åkt hem.

Projekt göra datorn snabbare

Mål: Datorn ska bli snabbare och inte ha norton.

Genomförande: Henrik ska blåsa datorn och sedan installera om vissa program.

Förarbete: Maria sparar allt som hon vill ha kvar.

Söndag

Det har varit en bra vecka, lugn och skön. Helgen började jag med att spela spel tillsammans med M, M och H. Det blev Talisman, Herrljunga cider, popcorn och julmust. Trevligt, dock hade det varit bra att starta spelet tidigare eftersom det tog väldigt lååång tid att spela.







I lördags tog jag och Henke det väldigt lugnt, gick på staden och shoppa. Vi fikade på Henkes syrras fik. Helt underbart gott!







Efter fiket gick vi på bio och såg Tintin. Den var verkligen den bästa animerade filmen som jag sett i 3D. Sjukt rolig.




Söndag, underbara söndag. En morgon som jag får vakna upp tillsammans med den här godbiten. Tyvärr har jag haft ont i huvudet hela dagen. Känner mig nästan irriterad.


Jag var hemma hos Linnis och baka peppisar och julmyste tillsammans med tjejerna. Direkt efter var vi hem till Henkis mamma för att äta lite god middag som vanligt. Lamm, yam yam!




Ikväll har jag bokat tid till nästa klippning, det blir dagen innan nyårsafton :D

Lycka!

Vi ska åka till Prag!!! =) Åh bo i svit! Sen i maj ska vi antagligen åka till Italien! Åh vad jag älskar Henrik!

Ifrågasätt

Nu har jag jobbat i tre dagar på mitt nya jobb. Det har varit mycket observering, titta på lokalen ur flera aspekter. Jag har blivit riktigt trött av allt observerande, det som är skönt är att jag enbart gör 34h i barngrupp och att resterande tid är planerings- och reflekteringstid. Jag har redan samlat på mig saker som ska förändras och omtolkas.

Idag började jag ifrågasätta och fick svar som gjorde mig mer lugn. Det kommer bli bra, bara vi får sätta oss ner i arbetslaget och börja vårt samarbete. Skriva kontrakt och prata ihop oss.

Jag blev smått misshandlad på jobbet idag, fick en redig klocka över vänsterögat. Det gjorde tokont och känns fortfarande av, fortsätter det imorgon så ska jag anmäla det som en arbetsskada.

Tips från coachen; Ta inte vitamintabletter på tom mage, jag var på väg att spy när jag gick till bussen. Det var riktigt obehagligt! Men kaffe det kan lösa det mesta, en hel kopp i ett svep sen var jag med i matchen!


Nytt jobb

Idag började jag mitt nya jobb, det verkar som om att det kan bli riktigt bra. Barngruppen är väldigt lugn och personalen är lugna som filbunkar. Vi måste bara lära känna varandra lite bättre.

Jag bjöd över Henke på middag, jag hade tänkt att jag skulle ha tillagat det själv. Men när Henke kom över så hängde jag tvätt, så han fick starta och avsluta maten. Hihi, lyx att ha en sådan bra kille. Idag stod det Bacon och blodpudding på menyn. Det var verkligen riktigt gott.

Puss

Smärta

Jag vill bara spotta, fräsa och svära. Det gör så jävla ont!!! Jag börja morgonen med en värktablett i förebyggande syfte, men även om jag tagit skiten så känner jag av smärtan. Hur stor skulle smärtan vara om jag inte tagit den där tabletten?? Antagligen lika illa som det var förra månaden när jag trodde att jag skulle kräkas av sammandragningarna. Ligger nu på soffan med en vetekudde som mitt största stöd och funderar över huruvida jag ska gå till köket och ta en tablett till. Dålig start på min lediga söndag :(

Ikväll ska vi hem till Henkis mamma, hon ska bjuda på middag. Det är en kvinna som verkligen kan tillaga mat. Undra vad det blir för kulinarisk rätt ikväll?