Önskelista

  • Fallskärmshopp
  • Presentkort på massage
  • En internetradio, en fin liten ARGON iNet1 v2
  • En liten micro
  • Presentkort på Ikea
Bara några saker som jag önskar mig i födelsedagspresent =)

Huvudet under armen

De senaste dagarna har varit så konstiga att jag helt glömt av viktiga saker.
Typ som att ta minipillrena, ja ja, shit happens!
Saker som skulle göras och planeras till jobbet, hoppsan!
Att en räkning skulle betalas, men det är gjort nu!
Städa efter förfesten, håller på för fullt!
Lämna tillbaka hyrfilmen, bara att betala!

Helgens bravader har även gjort mig sjuk, värsta förkylningen som lagt sig som ett tryck över bröstet.

Uscha, men annars så är jag väldans nöjd!

Puss

Arg!

Det var nog väldigt längesen som jag kände mig riktigt arg. Känslan idag är arg. Jag var inte arg när jag vakna i morse. Blev dock väckt av dörrklockan och en Stefan som stod där, så jag behöll honom större delen av dagen. Vi har avverkat Snövit och Asterix hemma hos mig. Sen starta det mina arga känslor, jag blev mäkta överraskad av att min pappa ringde, men det var inte på riktigt. Mer av misstag, ingen som prata och sen var jag arg och kanske även lite chockad. Ja ja, ett misstag är väl ett misstag. Nya tag imorgon antar jag.
En annan sak som gör mig arg och ledsen är min väns pappa som drabbats av en hemsk sjukdom, livet är fan inte rättvist ibland!

Jag är på väg att bli sjuk, känner mig hängig som fan, jobbigt! Hoppas detta drabbar även andra personer, så givmild känner jag mig.

Puss

Nöjd!

Jag känner mig nästan sjukligt nöjd numera, det är inte många saker som stör mig.
Man kan välja hur man ska må och jag har valt ordet nöjd. Ord är kul!

nöjd =
belåten, tillfreds, tillfredsställd, förnöjd, glad, lycklig, förnöjsam, tacksam, mätt; vara nöjd inte önska mer

Klockan slog precis 22.22, då får man önska sig något, jag kunde inte komma på vad jag vill önska mig. Ofta brukar jag önska något som rör en kille i min närhet eller något, men nu, nej, jag bryr mig inte om något sådant.
Jag träffa en kompis på stan idag, hon sa att vi nu går in i en ny era, det skaffas barn till höger och vänster.
Fan min era blir nog att jag lägger allt på hyllan och bara är för mig själv.
Nu har jag gjort Norrtan i flera helger, nu är det dags för linkan ett tag framöver. Jag kräver miljöombyte, har behov av mina älskade kompisar där!

Mr R var här hemma och hälsa på idag. Vi kolla på en skum film och åt matrester och pizza. Typiskt bra grejer för en bakistjej, jag gillart!

Puss



Åh denna bettskena, när jag är trött förlä...

Åh denna bettskena, när jag är trött förlägger jag den. Denna gång hamna den i jackan, suck, sen letar jag ju i hundra år för i jackan skulle jag ju aldrig misstänka att den ligger. Puss


Sms

Jag var på väg att skicka iväg ett sms till en person med ett skamligt förslag, hihi, det hade varit busigt men tyvärr fick städningen vinna idag.

Va redan onsdag, galet!

Blä! Som alltid när jag ser förlossningsprogram så tappar jag helt lusten på att skaffa barn, ajje...

Idag hitta jag en typisk Maria-klänning, vilken lycka! Dessa klänningar är också nästan alltid billiga, det måste ju gillas =)
Den här överdelen är vad jag gillar!



Jag gjorde även en repa in på systemet, så nu är fredagen räddad, behöver bara hitte på vad som ska ätas. Något enkelt men gott. Stek ;)

Nu ska det städas här hemma, för imorgon har jag svårt att se att jag skulle orka med det. Stängning står på schemat, jag blir helt genomtrött när jag träffar de äldre på förskolan.

Puss

Härlig dag Nu är det dags för sängen och ...

100media_imag000 (MMS)

Härlig dag Nu är det dags för sängen och ny uppladdning inför nästa vecka. Idag har jag fått många nya idéer, tack K! Puss


Lördag

En härlig dag spenderad i sthlm. Jag shoppa loss på slutrean, kom hem med fem plagg till priset av två, yeah!
Sedan köpte jag en fin bukett tulpaner och mötte upp finaste BM hemma hos henne, lite fika och massor med snack!

Kvällens plan står jag lite fundersam över, kanske träffa en kollega eller så blir det väl soffan ikväll, man vet aldrig :)

Tänk tänk tänk

Prata det är en väldigt viktig egenskap, man måste kunna föra ett samtal med någon för att relationen ska kännas hundra procent bra.
Jag har ätit hamburgare med S idag, han pratar massor. Men på ett väldigt bra sätt, våra konversationer blir aldrig konstiga. Det finns mycket att säga om allt och inget, funderingar kring viktiga och oviktiga aspekter. Ja jag måste erkänna, jag är väldigt glad att jag har honom i mitt liv!
Vi diskutera hur en bra första dejt ska vara, vi var nog inte helt överens om vad som gav mest men vi menade till viss del samma sak, bara att det företogs på olika sätt.
Jag förklara mitt hat till att fika på en första dejt, plågsam situation, om det inte klickar på en gång finns den stora chansen att konversationen inte flyter på normalt. Fik ger inte heller naturliga samtalsämnen som en aktivitet såsom bowling skulle göra, då kan man fokusera och prata om hur spelet går om man tappar tråden. Man får även chansen att göra bort sig och bjuda på sin egen charmighet.
Min andra hatdejt är promenader, jag förstår inte riktigt vart man är på väg, klart att man aktiverar sig men det plockar ändå inte fram några självklara samtalsämnen enligt mig. S höll dock inte med mig, han hade någon teori om hundar, man ska gå brevid varandra och känna in varandra, jag ställer mig fortfarande tveksam till detta men men.
Jag kanske får testa igen ;)


Nya telefonen är kommen och den ger mig allt som jag vill att den ska tillhandahålla, lycka, om nu lycka kan vara en mobil så är det lycka just.

Puss

Vinst

Ni som inte jobbar med barn kanske inte känner precis som mig angående en fajt för att få gula tvättlappar.
Idag vann jag fajten som inte blev någon fajt, jag sa vad jag ansåg och chefen sa, men visst "vi beställer hem". Alla hade förberett mig på att detta skulle bli svårt men nä inget svårt alls :D

Sen dag på jobbet, vilket innebär två kokta ägg med krämig gula till middag, mums!


Nu duschen och sen lite Love ;)

Puss

Utkast: Jan. 19, 2011

Jag är en lycklig tjej! En gång tidigare har jag fått höra på mitt jobb att jag är en utav dem trevligaste, idag fick jag höra det igen, woho, tänk vad ett hjärta tar skutt vid de orden.

Efterlyses; En kamera som tar relativt bra bilder vid rörelse, vår kamera på jobbet har lagt av och det sinkar hela mitt arbete. Helst gratis men jag kan tänka mig att lägga en liten slant =)

Åh imorgon är det ytterligare en dag när jag börjar sent, yeah, klockan nio!!





Jag har tänkt på en sak men inte orkat prata med någon om det. Det skulle lika gärna kunna ha varit så att vykortet kommit bort i posten men nu känns det som att den borde ha dykt upp om det var försenat.
Detta var den första julen som min pappa inte hörde av sig. Vi har ingen kontakt förutom att vi skickar vykort vid jul och födelsedagar. Men det kom inget i år, det känns väldigt konstigt att han inte har skickat.
Har vi klippt kontakten nu eller? Jag vet liksom inte om det känns tungt eller lättande, konstigt känns det i alla fall.

Det känns så skevt att en sak som hände för snart arton år sen ska hålla på fortfarande, fuck!

Solen!

20110119093 (MMS)

Solen!


Tisdag

Det bästa:

3/6 en klämfredag, min förskola är stängd, vilket ger oss fem dagar ledigt i år, woop!

Att sova i nytvättade lakan, mm mm mmmm, doftar gott och känns allmänt fräscht.

Rinexin, en mirakelmedicin mot täppta bihålor. Har kännt mig näst intill frisk.

Min arbetstid övergår inte den schemalagda tiden, topp topp!

Mad men går på kanal 9.

Jag kanske får min systemkamera såld, yeah!


Det sämsta:

Jag får inte igenom mina argument för gula tvättlappar.

Långa dagar på jobbet.

Oplanerade möten, detta var dock mitt fel, en missbedömning, det är jag som är arbetslagsledaren.

Människor som inte kan svara på mail, fuck fuck fuck, jag vill ju bara ha ett prisförslag.



Ytterligare en fundering, ska jag åka utomlands över min födelsedag i två veckor?? Leva loppan och det fria liv jag äger ;)
Men det blir ju bara tre veckor kvar till i sommar då, men det kanske de kan vara värt =)

Puss







Ny vecka

Jag har hela dagen balanserat på tråden må bra och må dåligt. Nu är jag mer åt hållet jag mår dåligt :( Men jag har bestämt att soffan ska få kurera mig samt att mamma är på väg över med min medicin som hon lånat av mig. Åh då kommer vissa smärtor att försvinna i alla fall.

I mina jobbveckor så sover jag dåligt, jag har skapat en rädsla för att försova mig. Detta innebär att jag vaknar med ett ryck mitt i natten, kollar på klockan och tror att jag försovit mig, dock är detta inte sant. Oftast är det fem timmar kvar tills jag ska gå upp. Jag tror att det handlar om att jag inte litar på min mobil som väckarklocka längre. Så idag inhandla jag mig en liten liten väckarklocka. Tänkte väl att en sådan inte kan kosta så mycket men den billigaste jag hitta kosta 129kr, galet dyrt.

Mellan 15.00 och 17.00 gör det som minst ont att göra en bikinivaxning, jag har testat idag och ja, ja det gjorde faktiskt inte lika ont som förra gången. Eller så kanske det är så att jag vant mig vid den sortens smärta. Hoppas det håller länge så att jag slipper göra om detta inom snar framtid.

Puss

Mat

Åh, idag är jag verkligen sugen på all fast-food som jag vet. Typ hamburgare, korv och pommes, mums! Det regnar ute och jag orkar verkligen inte gå till affären och inhandla något gott. Det måste bli något från frysen istället, pust.
Hmm eller så gör jag hemgjord pizza, det är ju typ alltid en vinnare =)

Imorgon blir det jobb igen, mera inskolningar nu i veckan, skoj skoj!
Jag ska nog även försöka dra mig upp på gymmet och köra styrketräning. Idag tog jag en promenad till gamla jobbet och hängde där några timmar. Så skoj att snacka med Kristofer och Kaisa, dricka kaffe och äta hamburgare, mmm.

Puss


Bröllop

Jag har kollat på bilder från ett bröllop, gudars så fina man kan vara!
Det är till och med så att jag blir avundsjuk, det är så vackert när riktig kärlek infinner sig. Själv är jag inte där men det är dit jag drömmer mig.
Två av mina fina vänner ska gifta sig i sommar och jag längtar till deras bröllop, det kommer bli så vackert, ett i Östersund och ett i Söderbykarl.
Jag satsar på att bli en snygg bröllopsgäst istället, så snäll som jag är så bröllopsbantar jag med, eller tränar väl mer än bantar. Det går si så där, jävla jobbet lagar ju som sagt väldigt god mat!

Puss

Lolligt

Att det finns så många snygga pappor alltså, dregel =D Killar runt trettio, mums!

Jag har alldeles på egen hand kopplat in min telefon och tv-box, shit vad jag är bra! Behövde inte S hjälp den här gången.

Johnossi i HD, de e najs! Jag blir lika kär som vanligt när jag ser dem, bara tanken av att man kan producera så mycket musik på två instrument får mig att darra av åtrå!

Snart blir det Daniel Adams-Ray live, fuck yeah!

Puss


Relationer

Monogama och polygamiska förhållande är jag relativt insatt i men idag hörde jag något mer spännande.
Relationsanarkist, vilket innebär att man ser alla relationer som kärleksfulla, där man umgås med den man vill, ligger med vänner eller inte. Ser inte på hångel som en äganderätt utan en regel i just den enskilda relationen. När jag träffar en person så upprättar vi vilken sorts relation vi ska ha till varandra, dock kommer jag möjligtvis ha samma relation till flera andra eftersom man kan vara kär i flera personer samtidigt. Det finns ingen äganderätt och man ser sex som ett sätt att kommunicera med en person. Inga konstigheter!

Jag vet faktiskt inte om jag skulle klara av detta, jag vill ha lite äganderätt till min framtida kille. Vill känna att det är vi, en sammankopplingskänsla. Hitta killen som har samma visioner som jag och vill ha ut samma saker utav livet.

Igår köpte jag en tidning, det är så roligt med tidningar som har rubriker, "så får du honom att njuta" eller "fem tips till att få sexet lite hetare". Haha, jag gillart! Naturligtvis läser jag sådant.

Tidningen gav även tips på vilka klockslag som det är bäst att utföra vissa saker, till exempel att bikinivaxning gör som minst ont mellan 15.00 och 17.00, good to know!

Nu ska här bakas kakor för att stärka relationerna på jobbet!

Puss

Hmm

Upp och ner, ner och upp!

Dagen är helt galen, pepp på att träna men kroppen sa ifrån, det blev bara styrketräning och inget springa.

Jobbet flyter på men ändå inte.

Jag önska att jag kunde dra tillbaka tiden och ändra på vissa saker men ändå inte.

Mina nya apparater fungerar men ändå inte.

Känner mig frisk men ändå inte.

Fuck, nu står det depp på listan och ändå inte.



Röris

Jag har gjort en beställning på mini-röris till min förskola, det är en jävligt bra skiva när man har barn med spring i benen.

ETT STORT MISSTAG!
Vi glömde anmäla oss till Tjejvasan =( Men men, det har varit lite för mycket i våra liv. Nytt jobb, flytt etc.

Imorgon blir det träning igen, längtar!

Puss

Röris

Jag har gjort en beställning på mini-röris till min förskola, det är en jävligt bra skiva när man har barn med spring i benen.

ETT STORT MISSTAG!
Vi glömde anmäla oss till Tjejvasan =( Men men, det har varit lite för mycket i våra liv. Nytt jobb, flytt etc.

Imorgon blir det träning igen, längtar!

Puss

Vecka 1

eller vecka två på nya jobbet men det är schemavecka ett.

Jobbet flyter på, jag är nöjd!

Jag kommer förövrigt bli en tjockis via detta jobb, vi får hemlagad mat och den är så ruskigt god att jag åt tre portioner idag! Till mellanmål fick vi hembakt bröd, det är ju helt galet =) Tur att det är en sockerfri förskola så att jag vet att det är hälsosamt.

Efter jobbet drog jag direkt till gymmet, där blev det styrketräning och lite jogging. Idag ökade jag fem kilo på alla maskinerna, grymt att jag klarar av det. Testade även att göra en repetition med 132kg i benpressen, det gick jävligt bra. Alltså, jag är stark =)

Väl hemma så har jag hunnit tvätta två maskiner, laga tomatsoppa och ska nu hoppa in i duschen. Sen blir det stora grejer, jag ska nämligen koppla in tv-boxen, bredbandet och min hemtelefon, yeah!

Nu ut till tvättstugan och hämta tvätten!

Puss

Städa?






Jaha, här ligger nu allt som ska ge mig trådlöst internet, telefon och nya tv-kanaler.

Ju mer jag donar med detta desto mer damm kommer fram, jag orkar inte städa! Fast jag vill, men då måste de här sakerna hitta sina platser och jag är inte riktigt överens med mig själv om vart allt ska få bo. Åh kartongerna, jag gillar verkligen att samla på kartonger som tillhör apparaterna. Jag har till exempel tv-kartongen kvar för att jag anser att det blir lättare att flytta den sen när jag någon gång flyttar, åh nu har jag samma känsla för surround systemets kartong. Jag har bara ingen plats, suck!

The watcher

En film baserad på boken The cry of the owl.

På baksidan av filmen beskriver dem den som en träffsäker psykologisk thriller, åh det kan jag nog hålla med om även fast den väldigt snabbt ger vissa hintar kring vem som är the bad guy.
Lite konstig och till snudd av långsam.
Men den går att titta på.



Den har fått 6,1 på imdb.

Filmer

Igår såg jag Social network
Här är några andra filmer som jag vill se, jag ska börja samla på filmer som jag inte sett så jag lätt kan pricka av dem när jag sett dem.

The departed
Wedding daze
The air I breathe

Nu blir det Ps. I love you. Åh mitt Home theatre system är toppen!

Puss

DVD

DVD home theatre system, det låter jävligt bra! Jag fattade inte först om det var en DVD med, men se på fan det fanns det =)

Åh helt plötsligt var mina ena dator överflödig, vad ska man göra med den då??
Den är lite seg men vill nog leva ett litet tag till i alla fall, eller va tusan, jag måste nog ha den i alla fall, annars kan jag inte köra den externa hårddisken.




Nytränad tjej!
Direkt när jag kom hem från jobbet drog jag på mig mina  löpningskläder, packa väskan och sprang till gymmet. Där körde jag lite styrketräning och sprang 2 km på cross-trainern. Sedan på med alla kläder igen och gick en rask promenad hem. Så 8 km samt styrketräning, topp topp. Imorgon blir det promenad med fina flickor =) Ska eventuellt ta mig upp i spåret med skidorna.

Puss

Bra dag! Fick sluta 45 min tidigare från j...

Bra dag! Fick sluta 45 min tidigare från jobbet. Ren lycka! Nt blir det hem och hämta kläderna sedan vidare till gymmet. Ikväll blir det film hos en vän =) puss


Tankar

På nyårsafton var jag som klistrad på en graviditetsmage, mysigt rund och, vips, där var det en spark och en annan rörelse. Jag är frälst men ändå inte riktigt övertygad att det är det här jag vill just nu.
Men så idag dyker vårt yngsta barn på jobbet upp och jag myser med denne större delen av dagen.
Ja, jag erkänner jag vill också ha barn!

I början av december hörde jag av mig till min kompis och berätta att jag tappat alla mina drömmar. Förr drömde jag om barn, hus, giftermål etc. Men de drömmarna fanns inte där längre.
Och så idag smyger dem tillbaka, jag vill ha allt det där och lite till, samt en pojkvän ;)



Tror att jag imorgon ska överraska mig själv genom att åka direkt till gymmet efter jobbet. Det behövs lite styrka och motion just nu. Jag har hamnat i ett matmooooood! Jag älskar mat samt socker, blä för det!

Good sound!

Imorgon ska jag hämta den, den där grejen som jag längtat så mycket efter. Inte för att jag direkt har haft ett superstort behov tidigare men det är sådan där grej som är kul när man väl har den.
Imorgon börjar jag halv nio och kan hämta den innan jag börjar jobba, det är ju fan helt jävla otroligt, ursäkta min svenska. Innan skulle jag inte ens haft en chans att göra det eftersom jag antagligen åkt klockan sex för att befinna mig på jobbet klockan halv nio. Galet skönt!

Synd att jag inte har en bild på min nya LJUDANLÄGGNING som jag fått gratis!


Puss

Julia åh min Julia

Ibland när jag känner mig låg och deppig så är du världens bästa vän. Få spy lite bitterhet med dig kan få mig på rätt bana igen. (Du är världens bästa vän annars också =) )

Vi är riktigt bäst!

I min trappuppgång bor det en gammal tant som har sin bästa vän i trappuppgången precis brevid. Dem går på promenade ihop, handlar åt varandra och går över med en korg kaffe till och från.
Det är så jag tänker mig att vi också kommer bli när åldern slår till, aldrig mer bo ihop men att bo i närheten av varandra är ett måste!

Älskar dig fina vännen min =)



Trillingnöt

En aladdin och en paradisask stod i personalrummet, tre trillingnöter kvar, jag tog dem, mowhahaha!


Rotat sig till djupet av mina lungor

Uscha, hostan som började lite smått igår, är idag helt förjävlig. Det har blivit värre och värre för varje timme, blä! Tur att jag är frisk i övrigt!

Dagen har spenderats med lite lätt städning och hmm, vafan har jag gjort. Ja just det jag sov väldigt länge, det är därför min dag känns så himla kort.
Lagade lite köttfärssås till middag, kom på att jag gjort det de senaste söndagarna. Så vi kan kalla det för min "söndagsstek" eller nåt.
Nä nästa söndag får det nog bli en stek på riktigt, någon som är sugen?

Jag har sett på SATC 2 och insåg en kort bit in att nu får det vara nog. Första filmen är bra men den här, njä, jag tappade helt fokus och lagade mat till ljudet av den.

Till helgen har jag bestämt att allt julpynt försvinner från mitt liv. Trött på detta nu!

Puss

Vad ska jag göra?

Nu är det frisyr, längd och färg som gäller, vad ska jag göra med håret?




Jag är sugen på att spara ut håret men på samma gång funderar jag på att klippa det till samma frisyr som jag ish har nu.
Jag är även sugen på att färga håret men jag vet inte om jag ska gå ljusare eller mörkare.

Tyck till!

Puss

En morgon med fina tårar

En mycket god vän till mig la ut bilder över sitt år på bloggen. En bild av mig kommer upp och hon skriver:



"Börjar umgås på riktigt med Maria då vi pluggar ihop och inser att hon är en av de bättre i mitt liv."

Hihi, tårar faller längs min kind, fast det är på ett bra sätt =) Älskar dig Ida!

Kontrar med en bild på dig och mig när vi inte kände varandra och du trodde att du dansa med en annan tjej, haha!




Puss

Nytt år, nya vanor

& Nytt jobb
& Respektera mig själv
& Klippa kreditkortet
& Ha så maximalt skoj som möjligt och leva livet
& Fylla 25 år
& Planera semestern till fullo, ingen tristesstid tack!

RSS 2.0