Tisdag, åh tisdag

Vilken lååååååång dag, kändes som om att den aldrig skulle ta slut...
Vi har planerat det sista inför resan idag, det ska bli så spännande. Snart är det äntligen torsdag så att vi kan ta väskan och bara dra.
Imorgon ska jag hålla föräldramöte för första gången någonsin, både spänd och utmattad. Konstigt känns det och osäkert men självsäkert. Det har inte blivit riktigt som jag planerat men bra ändå.
Det är dålig uppdatering på den här bloggen just nu, men snart så blir det väl bättre när jag lyckats få alla bitar på plats i mitt liv.
Puss

Tisdag

Tiden går fort när man har roligt, eller ja, det gick i alla fall fort när jag städade lägenheten när jag kom hem från jobbet idag. Sortera tvätt, plocka på alla ytor, dammsuga, byta tvätt i tvättstugan, prata i telefon med L och moppa golvet samtidigt, hänga tvätten, byta lakan i sängen, skura toaletten och till sist duscha mig själv. Jahapp och nu känns min rygg som mörbultad, barnen väger på jobbet även fast jag knappt lyfter dem alls eller i alla fall försöker låta bli att lyfta dem.
Jag ska snart fixa det sista med jobbet, maila och skriva ut bilder.
Topp topp, jag är en lycklig brud!
Puss

Vardag

Dumma vardag att komma så fort! Det känns som om att det var år och dar sedan det var semester, åh jag vill bara ha mer semester, gärna imorgon. Tiden går visserligen fort på jobbet och känslan är att det snart är jul runt hörnet. Inte riktigt sant men nästan. Vi har bokat lokal till nyårsfesten, japp ni läste rätt, nyårsfesten ligger i planeringsfas, inte så värst aktivt men linjerna är ritade.
Första raggsockan är nästan klar och den andra är på gång, det är verkligen kul och avkopplande att sticka. För att få igång mina hobbys har jag även börjat läsa igen, även detta är sjukt kul och givande. Dock så är böckerna slut, så ge mig gärna tips på bra böcker. Senaste böckerna jag läste är Askungen och Tusenskönor, två otroligt spännande böcker och väldigt lättlästa.
Den här helgen har vi fuskat otroligt mycket med vår diet så imorgon får vi rulla igång igen med nya tag. Nästa vecka ska jag verkligen inte dricka alkohol, det var liksom inte värt att må som jag gjort idag. Det var trevligt och roligt igår kväll, fick även ett roligt samtal från en vän som jag inte hört av på länge, åh vad jag har saknat henne.
Kvällens mumsiga snacks!
Nu ska jag göra mig i ordning för lite skön sömn och en ny vecka.
Puss puss

RSS 2.0