Ny vecka

Ny vecka, nya tag!
För tillfället känns det som att min hjärna rinner ut ur min näsa. Halsen gör ont, detta innebär nog en förkylning som antagligen vill stanna kvar forever!
Gårdagen gick i väldigt låg hastighet, och det blev inget stort matintag, så i morse när klockan ringde kändes det som att jag inte ätit på sju dygn. Men helgen har till trots varit toppen!

Snart ska den här bruden iväg och storhandla, tror att jag nästan är uppe i 30 varor som ska inhandlas.

Det gled iväg en aningens för mycket med pengar nu i helgen, idag när jag kom hem hade jag fått ett utbetalningskort med 500kr, katshing! Det kändes väldigt bra =)

Puss

Galen helg

Fredagen var det vin med tjejerna, toppentrevligt!
Lördagen en buffé av olika drycker med killarna, galen natt!

Slutsumman av helgen är:

  • En bit av framtanden saknas
  • Knäna är sönderslagna
  • Nyckeln är borttappad
  • Utslängd från en krog för första gången i mitt liv.

Puss

Om nom nom

Typ någon internationell dag, jag firar den i alla fall. Jag har varit bäst hela veckan, inget godis eller mjukt bröd så då kom ju den här dagen väldigt lägligt. Jag firar den med lite film från Tv4film och naturgodis, riktigt smaskens.
Genomförde medarbetarsamtal idag med chefen, det gick väldigt bra tycker jag. Jag känner mig nöjd!

Jag gillar inte att mina kvällar känns så korta, jag vill ha helg nuuuuuuu! Denna vecka har varit alldeles för lång.



Puss

Mat

Slängde ihop lite hemmatrillade köttbullar och slängde iväg ett sms till de två hårt arbetande människorna som snart är mina sköna grannar.
Lite middag och tapettittande, sen försökte jag mig på att formulera tankar inför medarbetarsamtalet som jag ska ha imorgon. Jag har verkligen tänkt och tänkt, vill kunna skildra mina insatser så bra som möjligt. Så nu har jag ett A4 med stödtext.

Dags att lägga sig i sängen och drömma, fantisera och hoppas!

Puss

Om jag ändå var riiik!



Drömde i natt samma dröm flera gånger. Det hade precis tagit slut med Kristofer och efter honom hade jag hittat en lottorad som jag lämna in till ett spelombud. Åh nu eftersom jag har ett spelkort så fick jag naturligtvis reda på att jag vann 1000 000 kr på denna lottorad, som jag bara betalat 100kr för att lämna in.
Jag bestämde mig illa kvickt att inte berätta om min vinst för någon, men eftersom jag lider av "skrik ut och berätta-allt-som-rör-sig-i.ditt-liv-syndrom" så kunde jag inte hålla min ursprungliga plan. Fort fick människor i min närhet reda på det.
Det som gjorde mig så himla lycklig var att jag kunde betala av lånet på lägenheten och csn med dessa pengar och ändå ha 250 000kr kvar att leka för. Jag var verkligen helt salig!
Sen ringde väckarklockan, suck, i drömmar lever man oftast så bra =)

En trött Maria kommer göra entré på jobbet, tur att jag kan dricka minst två koppar kaffe hemma och sen en innan klockan slår dags-att-jobba!




Det blir nog heller inte ett husdjur, antingen vattnar jag blomman inte alls eller så blir det för mycket. Detta verkar vara en blomma med en aningen för mycket vatten. Åh då har jag inte ens ägt skiten i en hel månad än :(

Nu blir det det obligatoriska ägget och kaffet till frulle!

Puss



Lång lång lååååång dag!

Börja morgonen med massor av kramar. Sedan sparka dagen igång med möten, sjukdom och sedan ytterligare tre möten som gick i rad i varandra.

Det är tur att jag har världens skönaste säng, mysigt att bara kunna krypa ner bland mina täcken och alla kuddar. Ladda energin till imorgon =)

När är det dags?

Jag funderar alltid när det är dags att bli vuxen. Ibland känner jag mig och beter jag mig absolut inte som vuxen. Men så kommer dagarna som dessa när jag kommer tillbaka till jobbet efter två veckors sjukfrånvaro. Barnen slänger sig kring benen och kramar och pussar sönder mig en hel dag. DÅ känner jag mig vuxen! Ett barn har suttit som klistrat på mig, en ettåring med världens mest smittsamma leende. LYCKA!

Nu blir det snart middag till mina barn här hemma, Malin och Micke ;)

Hej svejs

Tack och hej, min rumpa har sagt upp sig, ja du läste rätt. Den har sagt upp sig, den tyckte att det fick vara nog. I fredags utsattes den för obehagligt tryck från en pakethållare. I Norrtan skulle jag aldrig cykla, inte en millimeter, och verkligen inte sitta på en pakethållare och bli skjutsad. Men i linkan, slätternas paradis, där cyklas det även om gatorna är isiga och knögliga. Detta gjorde jag, jag tillät Mårten att skjutsa mig både till och hem från Flamman. Åh nu gör min rumpa sååååååååå ont!

Färden hem från linkan gav ingen som helst sömn, jag var åksjuk och övertrött. På vägen till norrtan så var månen helt galet konstig i färgen. Fascinerande hur stor den var och att den sken i rött ljus. Mysko!
Väl hemma mötte jag upp tjejerna och tog en lugn och skön tv-kväll. Somna på stört när huvudet landa på kudden, sov riktigt skönt. Vakna halv fem av sms, smsa i en halvtimme, somna igen vid fem. Min kropp sa "Dags att vakna" klockan tio i morse. Åh gudars vad jag var utvilad då! Sen har den här dagen bara gått i en skön takt med mycket utomhusvistelse.

Tack alla fina människor för den här helgen!

Puss

Utedag



Lite ved är bra att ha =)



Lite fina hästar på gården.



Liv Ellen lägger grunden för en bra eld



Pinnletare. Stefan är ute efter den perfekta hamburgepinnen, vi andra grilla korv.



Mmm, burgare!



Både Emma och Stefan blunda på sina första bilder, därav crazyeyes!



Sandra innan stolen faller :)



Elden tar sig!



Kaffet klara sig!



Skills!



Mumsigt!

Två timmars vistelse ute var precis lago för oss alla. Lite snabb promenad på sundet, mycket snack och underbart goda korvar.


Trött tjej gör sista biten på sin hemresa

100media_imag003 (MMS)

Trött tjej gör sista biten på sin hemresa


Från lugnt till crazy!



Så här ser en nykter Maria ut



Middagen blev en snabb skål med yoghurt, mums!



Grädde behövdes till den smakliga rulltårtan, jag fxa biffen i ren husmorsanda!



Min fru ramlade in och drog en schysst pose



Robin är numera ett träningsfreak som gärna avstår från alkoholen och krogen. Men vi älskar honom i alla fall!



Detta är nog enda gången som jag såg Julia och Anna, resten av kvällen befann dem sig på annat håll.



Anders körde loss med kameran och resterande bilder är tagna från när vi parta på Flamman













Jag och Mårten avsluta vår kväll i Sebbes säng, han var superlycklig över vår visit!

Nu på morgonen fick jag sms från Sebbe:

"Du har ett smycke här från i natt ;) Haha det lät kul. Det är några hjärtan som hänger, örhänge?"

Det har blivit lite plock i Julias lägenhet nu på morgonen, snart drar jag ner på stan och intar en lunch i fina flickors sällskap.

Bussen hem rullar klockan fyra.

Puss

Himlans kul dag!



Ett besök i domkyrkan





Det är som små kyrkor i kyrkan.



Julia och jag var bara tvugna =)







Gick förbi Teliabutiken och där intervjuades Erik Saade



Håret fixat, nu återstår bara sminket. Sen är det banne mig fest!

Puss

Vuxen

Yaya!

Jag är vuxen, man kan faktiskt se att det är tre svarta hårstrån under armen, haha!

Ägg

Är du krämig eller hård?


=)

Rapar vitlök och lyssnar på grannen som sjunger stad i ljus...

Mat!!!



Mumsigt värre, guacamole i mängder!

Vad mer behöver man?



En Julia och en kopp kaffe, mer är jag inte i behov av just nu!

Blackandwhite or sepia






Alla bilder som jag tar nu får banne mig gå i Sepia eller svartvit för mongofinne nr 1 har flyttat in på min kind :( Röd som en satan, där sitter han och skrattar åt mig!

Ny låt som får mig på gott humör är Jag kommer!

Puss

Pengar rullar in?



Springer runt här hemma i bara trosor, ja i bara trosor, för det kan jag. Problemet som jag har är väl köket, där finns det inga persienner. Detta fick mig att fundera, jag har ju fått en offert på vad det skulle kosta att installera persienner i hela lägenheten. Men jag vill ju inte ta pengar från de pengar som ska göra min sommar skojig. Åh då slog det mig ju att man brukar få pengar tillbaka på deklarationen. Så nu hoppas jag på att få massor med pengar, detta vet jag dock inte är sant för förra året jobba jag sjukt lite, haha, not, jamen just det. Tur att man skriver och producerar tankar. Jag jobbade två veckor förra sommaren meeen, här kommer det roliga, jag jobba ju hela aug, sep, okt, nov och dec. Haha, det kanske kan rulla in lite pengar trots allt, så att jag kan installera persiennerna som jag vill ha!
Ps. deklararera kan man inte göra förens den 22 mars 2011, så då vet ni!

Puss

Håll katten!

Hörde en så rolig konversation mellan ett barn, mormor, mamma, morfar och en pappa.
Barn -Håll katten!
Mormor - Va?
Barn -Håll katten sa jag, så säger jag istället för att säga håll käften.
Mormor -Men oj ja, ah det kanske är bättre.
Morfar -hoho, ja
Mamma -Men vad säger du?
Barn - Håll katten. Vet du mormor, alla svordomar börjar på Ssss.
Mormor, morfar, pappa och mamma fnissar lite och ger ingen annan respons.

Själv skrattar jag högt inombord! Älskar barn och deras tankegångar =)



Coke



Tänk att Coca cola kan vara så förbannat gott! Var bara tvungen att påtala det!

Var in på Underbaraclaras blogg idag, åh ah jag blev positivt överraskad. Läser ju som sagt oftast inte andras bloggar, men ibland så förvånar även jag.

Mådde bättre när jag vakna i morse, så jag känner mig mycket positiv till att börja arbeta nästa vecka. Tog en promenad i det fina solvädret. Sen var jag slut! Tur att vi inte gick längre. Var över en snabbis till mamma, hon skulle fixa mat. Vi umgicks som vi brukar, hon pratar i telefon och jag surfar. Sen utbryter någon av oss att vi inte umgås och så uppstår tystnaden. Vi kollar på varandra och sedan avbryts detta av att telefonen ringer, så fortsätter vi som innan. Det är vi i ett nötskal.

Försökte mig på att spela ett spel idag men insåg snabbt att min lilla dator inte är en speldator. Pengar behövs, jag väntar nog till efter sommaren.

Episod:

Dum och dummare leker med sina nya smartphones.
1: ... typ som, vad blir det för mat?
2: Ha, jag har lösningen. Det finns nämligen en app som heter så, där man kan slumpa fram recept.
1: Vad är en app?
2: Du hämtar den på market, asså det här är en app (pekar på skärmen)
1: Aha.
2: Men va?! har du inte startat din market?
1: öh näe, visste inte vad det var..
2: haha, nähä!
2 visste inte heller för en vecka sen vad market var för något eller vilka möjligheter den ger, haha, så jävla roligt!
Det är jag som är 2, fröken jag-tror-att-jag-vet-massor =)

Puss

Toka



Vilsam, promenerad, kylig, lycklig, trött, mätt, vänskaplig, intresserad, knölig, kär?
Tankarna är många och långa, en bild kan säga tusen ord, ses från hundra håll.

Hjärta



Idag är det Alla hjärtansdag =)

ÅH jag är sjukskriven i en vecka, virus they say!



Oxen

Jag vill ha en Oxe!



En snäll sådan!

Nytt utseeden

Väldigt simpelt fixat, man frågar bara grannen och han gör ;)
Bilden har jag själv tagit för hundra år sedan, men jag gillar den, som en symbol för att ni får komma innanför mina grindar/tankar. Eller nåt sådant där =)

Jag blir fortfarande hemma, blir helt slut och konstig när jag är ute och rör på mig. Andfådd som ett as när jag går promenader och efter hänger inga av mina tankar ihop :(
Så som ni förstår så är jag väldigt trött nu på att vara sjuk! En vecka med ett hårt bankande hjärta, svartnande framför ögonen, huvudvärk, trötthet och väldigt konstiga drömmar. Jobbet får tyvärr klara sig utan mig ett tag till...

Imorgon är det Alla hjärtans dag, det får firas på något speciellt sett antar jag. Första året de med som singel. Jag gillart!

Idag har jag tillagat min första Flygande jakob, den får bra betyg från mig! Supergott!

I övrigt har mina tankar fladdrat iväg på konstiga sätt, kollat lägenhet i Linköping igen, även jobb. Försökt få Ida att prata ner mina tankar men hon upphöjer mina tokerier. (Och nej jag ska varken flytta eller byta jobb)
Varför kan man aldrig vara lycklig på ett ställe, varför måste man alltid jaga den där förbannade lyckan. Även om jag springer efter den kommer jag aldrig i kapp och när jag kommer i kapp den så försvinner den fort. Jag har även slagit ner på takten, mött upp den och sedan har den snabbt försvunnit. Varför är livet så komplext?!?!
Varför söka efter något som inte är värt att ha? Varför åtrå någon som inte är värd att åtrå? Varför vill man ha någon som inte vill ha en själv? Varför vill man inte ha dem som vill ha en själv?
Min slutsats är att man inte är redo, varken för lycka, kärlek, materiella ting. Skulle man vara redo så skulle det fungera från start, allt skulle klicka, på alla nivåer. Rakt upp och ner!

När något fungerar bra för mig, på någon av fronterna, blir jag oftast så jävla rädd att det ska gå sönder och då sabbar jag det undermedvetet :'(

Så då var mina knaserier nedskrivet och bortglömt! Varsågoda att komma ihåg!

Jag hatar förövrigt att sitta hemma på lördagskvällar, detta får verkligen inte upprepas!

Vila, det måste ändå få klassas som det jobbigaste som finns. Jag vilar och vilar och vilar. Tänker att nu fan är jag frisk. Går ett varv, duschar, fixar och donar. Snabbt infinner sig alla jävla symptom. Lägga sig ner, javisst!

Åh vilket dåligt blogginlägg, långt och utan röd tråd, ursäkta min franska.

Innan jag slutar ska jag bara säga att jag har blivit helt besatt av att läsa texter från människor som har begåvats med skrivandets kunskap. Där ibland kan jag inte räkna mig själv!

Puss från en väldigt trött och förvirrad Mifikus




Nom nom



Lax, kokt blomkål och broccoli samt lite sallad å tomat med en chilisås, mumsigt!

Nya kläder

Ett plagg klippte jag sönder när jag skulle ta bort lappen.
Fem plagg satt fördjävligt, för stora, för små, inte gjord för min kroppsform.
Ett plagg var bara helt fel vara, skulle vara ett par byxor men jag hade fått en topp.

Den absoluta kärleken är denna tröja, en farfarströja! Ursäkta min trötthet..



Losa tlöja! Det var verkligen längesen som denna färg bodde i min garderob.

Puss

Ett skott i huvudet

Jag vet inte vad som är bättre, att drömma att någon ligger brevid en i sängen eller att drömma att man blir skjuten i huvudet.
I drömmen var det någon som blev skjuten i huvudet, men helt plötsligt gör det jätteont i mitt huvudet och jag upptäcker att det faktiskt är jag som har blivit skjuten. Tydligen har jag överlevt, jag hörde ljud i trappuppgången och behövde känna på dörren om den var låst eller inte. Sen somna jag om. Det värsta är att mina drömmar är så tydliga för mig att jag faktiskt gör visa handlingar till exempel gå upp och känna på handtaget.

Jag håller på att bli lite Ting tong!

Solen skiner och idag ska jag nog försöka mig på att gå ut och gå en promenad.

Puss

Jag hatar känslan av ett hårt hamrande hjä...

Jag hatar känslan av ett hårt hamrande hjärta :'(


Fortsättning följer på min sjukdom

Elva timmars sömn ytterligare en dag till. Jag har verkligen slagit rekord i sömn denna vecka, helt galet. Vakna i morse med ett ryck, klockan var halv tio och min mage skrek efter frukost. Men icke, jag skulle ju lämna prover på fastande mage. Trött som ett as ringde jag efter Perra som skjutsa mig till provtagningen.
Nu håller vi tummarna hårt!

Hela dagen har sedan gått i ett väldigt långsamt tecken, inte många knop gjorda även fast det har känts som det. Hjärtat klappar på, fast det är ju som moderskapet sa, hjärtat ska klappa annars är det något fel.

Blomman lever och bör så göra i ett år framåt, annars kan man inte skaffa husdjur enligt min mamma.

Åt en supergod lunch idag; kokt blomkål serverat med kyckling i jordnöttssås. Mums baba som vi säger vid mitt bord på jobbet!
Nyttigt ska det vara och saaalt. Då mår mitt lilla hjärta bra =)

Jag har haft en väldans tur den här veckan nu när jag varit hemma och sjuk, det går ju inte så där tiptop program på dagarna men just den här veckan började skid-VM. Tur för mig, jag har annars aldrig varit ett fan men den här veckan har jag jobbat på det iaf.

En rolig sak som hänt mig flera gånger den här veckan är att jag vaknat till mitt i natten kollat på den andra sidan av sängen. Sett en person och känt mig lite pryd eftersom jag inte fattat vad det är för en person som ligger brevid mig. I slutändan har det lett till att jag tagit på mig ett par trosor för att jag inte vill sova naken med den brevid mig, haha! På morgonen är det bara mitt andra täcke som är ihoprullat, every night the same :p

Nu sängen!

Puss

Blåbär är titeln

Sitter just och smaskar på mina blåbär och fick värsta flashbacken från när jag precis hade börjat på Linköpings universitet. Stuff delade ut gratis kondomer till alla studenter, dem fanns i tre smaker, banan, choklad och blåbär. Lilla Maria-fia-lotta 21 år tyckte att det var en toppen idé att smaka på dessa tillsammans med mina gruppmedlemmar. Detta bara för att en utav medlemmarna var lite pryd av sig. Där öppna jag kondompaketet och stack in min tung i kondomen och mmm:ade, denna smakar nog mest likt. Haha, fy fan för påtryckare som mig :) Men jag vill minnas att den blåa fina kondomen smakade mest naturtroget i jämförelse mot de andra smakerna. Den pryda killen var sjukt obekväm och jag njöt :p

Har fler berättelser om just blåbär och saker som smakar det men det får bli om några år. Kanske när jag är 29 år och reda att kiss and tell ;)


Besöket hos läkaren resulterade i ja, att jag har låååågt blodtryck som läkaren uttryckte sig. Därav min trötthet och sjukdomskänsla samt de hårda hjärtklappningarna. Vila är ordinerat och imorgon ska jag göra ett återbesök för att ta fler prover. Detta för att se om det är något annat som spökar i min kropp, håll tummarna för att det bara är en eftersvit av en förkylning.

Now i need my sleepytime!

Puss


Usch hjärta mitt

Har precis duschat och det fick mitt hjärta att slå som om jag sprungit några kilometer.

Hoppas doktorn finner felet idag, för det är tungt att gå runt med ett tryck över bröstet.
Förhoppningsvis så är det bara en förkylning!

Skitlån!

Jag har de senaste dagarna eller iofs har jag funderat på det i två månader nu, att jag ska lösa alla mina skitlån så att jag kan börja om från början med mina fasta utgifter som jag faktiskt måste betala. Sedan ska jag även börja pensionsspara och lägga mer pengar på mitt egna sparande. Jag vill ju verkligen bygga om här hemma och kunna göra roliga saker i sommar, t ex som att gå på festival.
Detta kräver pengar, pengar som jag faktiskt med enkelhet skulle kunna få ihop. Jag har räknat ut att jag kan spara 5000kr per månad utan att det ska påverka mitt liv i övrigt mycket. Samt att jag i höst gärna vill åka till New york, många saker som ska göras som kostar en hel del.

Alltså måste jag sanera mina skitlån. Detta är inte så mycket pengar men det innebär att jag får en tajt budget denna månad som kommer. Men jag kanske inte behöver hitta på så mycket dyra saker. Jag står fast vid att jag vill ha fler hemmafester än utgångar. Man kan verkligen ha sååå mycket roligare när man är i en hemmiljö än att springa runt och jaga varandra på krogen. Samtidigt sparar man pengar, win win situation! Me like!

Men jag tänker inte sluta shoppa kläder, punkt! (Så det så mamma!)

Puss


Planer

Hade nog tänkt eller jag hade planerat att det skulle bli potatis- och purjolökssoppa men det blev ägg- och kaviarmacka till middag. Det gick bra det med!



Ägget blev så där perfekt krämigt!

Tog ett beslut idag, no more hormoner för min del. Hittills väldigt nöjd med mitt beslut =)

Planerar inför mitt kalas;

Lördagen:
= Först bowling för dem som vill
= Sen hem till mig för tårta och bubbel
= Förfest hos mig
=Utgång på teatern, ja jag är gammal nog nu för att gå där ;) Enda anledningen till att jag gillar Mobergs bättre är för att dem har fler toaletter :p

Söndagen; frukost och filmmys för dem som vill!
Sen slänger jag ut er =)

Planerna kan ändras...

Puss


Noise

Lättsam film, lite skruvad men ack så bra film att kolla på när man är hemma och är sjuk.



6,2 på Imdb

Nytt

Det är inte okej att vara hemma och sjuk, jag blir ju shopaholic utan dess like. Jag har även gjort upptäckten att det är dags för en ny BH, större storlek, det är inte ok. Tror att mitt ätande börjar visa sig. Nu måste jag verkligen skärpa till mig.
Doktorn är inbokad, på torsdag får jag komma och ta alla prover som behövs för att avgöra varför jag mår så dåligt.
Jag försöker äta så balanserat som möjligt, massor med frukt och grönsaker.

TV4Film är en bra kanal att ha när man är sjuk.

Syk

Feber, trötthet och huvudvärk, fi fan!
Men jag tycker nog inte att det finns någon logisk förklaring. Men så kom jag på, jag har ju faktiskt haft mens i två månader i sträck nu, sjukligt deprimerande. Så jag har funderat lite på om det är järnbrist. Symptomen kan stämma in på mig.
Mot apoteket och inhandla tabletter är alltså mitt mål idag. Om jag orkar, för jag känner ett så stort behov av att sova igen :-(
Eller ringa min bästaste mamma, vet inte vad jag skulle göra utan dig!

Puss

Mäe åååh

Va fan hände, jag kände mig så jävla uppåt och nu känns allt så jävla skit!
Jag känner mig riktigt låg och trött, så här trött har jag nog inte känt mig på länge.

Ny vecka nya tag!
På fredag kommer Jocke-Pocke, det blir skoj, då kan vi älta över allt på denna jord och berätta om alla våra krämpor.

Har försökt hitta en klänning på alla sidor som jag vet, men icke, finns fan inte en enda som jag tycker är snygg och är den snygg är den helt i fel modell för min kropp :(

Insåg precis att jag är 3-4kg från mitt mål som jag satte förra året, detta skulle jag uppnå innan jag fyller 25 år. Får väl sluta äta nu då kanske.

Suck!

Nu börjar den ta sig igen :-)

100media_imag001 (MMS)

Nu börjar den ta sig igen :-)


Vilken smärta!!

Huvudet är tungt, känns som om någon slår med en trumma där inne, åh näe, jag är inte bakis. Dricker vatten och tar det lungt. Till råge på allt så smärtar det i magtrakten också :( Känns som en dålig dag.
Allt jag vill ha är apelsinjuice och en lunchkompis, men jag orkar inte fixa. Funderar faktiskt på att äta en omgång frukost till som lunch, gröt och ägg samt en skvätt kaffe.

Imorgon blir det jobb igen, bara inte den här huvudvärken håller i sig. Men som en trogen arbetare kan jag säkert lösa problemet med lite Ipren.

Puss

Hemgjord latte

100media_imag001 (MMS)

Hemgjord latte


Vitt

Jag vill ha vita väggar, nuuuu!

Dagen har börjat med tvättning och städning, åh som det doftar gott i lägenheten nu, så härligt att se resultaten. Dock är den där jävla disken fortfarande kvar :-/
Åh de där jäkla högtalarpelarna!

Ikväll blir det mera mys, galet bra helg må jag säga. Jag är ledig imorgon så om någon vill hitta på något då så är det bara att slå en signal.


Håret är rätt, sminket fixat, boobcheck, å...

Håret är rätt, sminket fixat, boobcheck, åh så är jag redo ;)


Godis!!

Gröna spindlar med en smak av tutti frutti!
Den som hittar sådana till mig kommer alltid vara mig kär, det önskar jag mig också i födelsedagspresent.

Idag kom det ett brev hem från Norrtelje tidning, grattis stod det, jag tänkte "vafan, har jag deltagit i en tävling" nope. Jag fyller 25 år och får möjligheten att ha en sida om mig själv! Roligt!
Ska självklart ställa, det kommer nog bli lite plojigt, hihi! Ni får se, ni som läser tidningen =)

Tlött är mitt förnamn och Tlött är mitt efternamn!

Puss

Mums!

Utbildning idag, klev in i ett rum fullt med människor. Sa hej till en kille, det bara kändes naturligt, men sen slog det mig att han var inte den som jag trodde att det var. Haha, men efter lite fundering kom jag ju på att vi gjorde praktik på samma förskola i Norrköping. Gu så liten världen är, vi jobbar inom samma företag!

Efter mycket med sömn känner jag mig bättre, nästan frisk!

Middagen idag fick bestå av popcorn och dipp, nom nom, dem som känner mig vet att detta är det bästa jag vet. Så vill man ha mig på fall så bjuder man mig på detta. Hihi, det visste Mr R när vi kolla på film för ett tag sen =)

Mammor, dem borde liksom inte få ha FB eller msn eftersom dem oftast bara slöpratar om absolut ingenting. Fast man får väl vara lite stolt eftersom hon hänger med ish!

Jag har fått samma skit som mina barn, det känns som om att hjärnan rinner ut ur näsan, det värsta är att jag inte känner av att det gör det, uscha! Åh nu när jag upptäckt detta måste jag ha papper i närheten hela tiden.

Blä!!


Uppbokad!

Yeah, jag älskar när helger är uppbokade, nu ser det ut att bli en första ledig helg den 19:e mars =)

Hmm, ska jag gå på diplomsfest den 16:e april, då skulle jag även behöva ha en dejt till den eventuella sittningen, hmm, skulle faktiskt kunna vara riktigt kul! Få gå fram och få diplom för sina studier, yah!

Jag vill bara ligga...

ner i sängen och aldrig stiga upp. Fy fan vad sliten jag är, på dagen blir det värktabletter så att jag tar mig igenom jobbet. Äntligen hemma blir det hemmakur på whiskey och vila.
Tur att barnen har vila på jobbet, där får jag ytterligare en chans att lugna ner hjärtat.

Tyvärr är mitt hem lidande för jag orkar inte göra något här hemma, diska står inte på listan just nu, dock gör matlagning det, vilket ger resultat kaos.

Gjorde ett klipp på vägen hem, blodpudding för 5kr, woho, middag i två dagar, yeah!

Nu serier, choklad, kaffe, tabletter och sängen.
Tur att jag börjar jobba klockan 9 och bara jobbar 2,5h i barngrupp imorgon.

Puss

RSS 2.0