Måndag



Tog en promenad för att komma över mitt pissiga humör.

Söndag

Ladda ladda laddaaa! Japp sitter i soffan och laddar inför en arbetsdag imorgon. Vet inte vad vi har för planer för dagen, antagligen skriva i vårt program, för i veckan ska det hållas IUP-samtal.

Igår kväll/natt trillade min älskling in hemma hos mig, en aningen rund om fötterna. Hihi, han kom in hängde sig kramandes runt mig och sa "jag älskar dig", sedan tippa jag ner honom i sängen.



Igår firade vi fina Linnea, hon bjöd på Gulaschsoppa och tårta. Väldigt god mat och riktigt trevligt sällskap. Ett plus till var att jag fick till min lugg.



Nu ska jag sticka och dricka te.

Puss puss!

Lördag

Sitter nu här denna härliga höstlördag och äter min hembakta pizza, hihi, ja jag äter alltid något som Henke vill undvika när jag är helt själv. Som vanligt älskar jag helgerna, det är då jag får vakna upp med min älskling bredvid mig. Äta något riktigt smarrigt till frukost och sedan njuta långsamt igång en lördag.



Denna kaos är mitt liv, jag kan helt ärligt bli lycklig när jag ser mitt kaos. Känns alltid som att jag är på väg någonstans eller håller på med något kreativt. Något som gör mig ännu lyckligare är att Henke är likadan, vi är lika nöjda med att leva i det lilla kaoset. Ingen utav oss är ju direkt fascinerade av tokstök men av det lilla mår vi ändock bra.

Jag vet att jag inte är perfekt men till stor det är jag väl helt normal i min skrift. Jag är dålig på meningsuppbyggnader men kämpar med det. Men nu till det som stör mig, för ja, ja det stör mig faktiskt otroligt mycket. Sär-skrivningar, JAG HATAR ATT LÄSA STATUSUPPDATERINGAR som har sär-skrivningar. Det gör nästan ont i kroppen.

Äntligen fredag

Kort dag på jobbet, yay! Vi gick ut i skogen och lekte, så jäkla underbart. Sångsamling under en gran, lovely!

Tänkte träna idag men skiter i det, tar en promenad till älsklingens jobb istället. Jag blev verkligen helt matt efter denna dags arbete eller egentligen efter den här veckans arbete. Ikväll blir det en kväll tillsammans med Henke, vi ska ligga på soffan och göra typ ingenting. Det som vi gör bäst varje fredag, dega och kolla på Idol.

Mössan som jag sticka är väldigt varm, nästan för varm för att använda just. Den kanske får ligga på hyllan ett tag.

Mössan



Nu jäklar är mössan klar, åh fin blev den!

Att gå i ide

Nu har jag funderat, och funderat väldigt mycket. Jag ska gå i ide och vakna upp igen lagom till min födelsedag. Kanske ska vakna en stund på julafton och två dagar för Henkes födelsedag samt hans kalas. #=år är ju trots allt en stor dag att fira, och jag vill verkligen fira hans dag. Jag ska göra som Mumintrollen, stoppa magen full med granbarr och sedan sova. Jag får hoppas att Hemulen inte kommer och väcker mig, Henke däremot får mer än gärna väcka mig.

Resultat av dagen på jobbet idag, stökig, jag hade mer än gärna satt mig i ett hörn och gömt mig. Morgondagen får inte bli stökig!

<3 Onsdag

Inte för att jag älskar själva dagen i sig utan för att jag fick träffa kärleken idag efter, hmm, två dagars frånvaro från varandra. Haha, ja jag vet, jag är alldeles för nyförälskad! Vi träffades över en riktigt onyttig hamburgare till middag och såg en ny serie Terra nova. Helt okej serie, vi ska nog fortsätta att se den.

Goda nyheter, det blir antagligen inte bara Julia som följer med till Åre. Det verkar som om att Madde-padde hänger med upp på en liten skidtur.

Insåg också igår att jag inte ätit dipp på hela helgen, detta åtgärdades genast vid middagen idag.

Tisdag

Så var ytterligare en tisdag nästan till ända. Lååång lång dag men väl genomförd. Vårt arbetsprogram låg nere så jag kunde inte genomföra det jag behövde till imorgon, men vad gör det om tusen år.

Jag ansökte om ledigt vecka två och fick det beviljat, Åre här kommer jag!! Fick även efter lite övertalning med mig Juloha också, yay! Se upp Åre två skiddårar kommer.

Jag sa till Henke i helgen att jag aldrig sett honom i mjukisbyxor under hela tiden som jag känt honom. Vips så kom det ett mms igår från honom med en bild på hans fina brallor. Jag fick även en godnattsång från Anna, dock såg jag det mms i morse när jag vakna. Hihi så himlans roligt att ha roliga kollegor.

Nu blir det lite stickning på schemat för att lugna ner sig inför en lång arbetsdag imorgon.

Puss puss

Ny vecka nya tag

Veckan börja bra, alla våra barn var på plats på jobbet. Detta krävde att vi tog ett gruppfoto så att alla barnen får vara med på bilden. Jätteroligt var det att få till detta, så nu får jag även ett minne med mig från hela den här gruppen. Vi har skapat en utav de bästa grupperna som jag någonsin haft.

Jag skulle kunna lägga mig på sängen och aldrig stiga upp just nu, väldigt pepp jag är men så ser det ut just nu. Lika bra att gå och lägga sig nu, känner mig, hmm, blä blä blä. Jag skulle nog behöva att Anna skickar ett mms med en godnattsång :p Kul att jag fick igång bloggen igen, va?? Gnäll gnäll gnäll...

Nytt projekt



Här är min nya stickning! Det ska bli en mössa, beskrivningen har jag tagit från Patricias blogg. Får se om det går att få till med det här garnet.

Asså Sibas nya reklam är riktigt rolig. Haha! The price is to high, you have to go down on me!

Nu kommer gnället, mitt knä är jättestort och gör jätteont. Min nacke tycker inte om att vara ute i kyla nu, har typ som påbörjan på nackspärr, om man nu kan ha det.

Framkalla foton

Det känns väldigt retro att framkalla bilder men det har jag gjort i alla fall. Det var mycket roligare att kolla på bilderna från London på detta sätt.

Åh nu har jag bestämt att jag ska framkalla ytterligare ett kort. Ett kort på mig och Henke. Jag tycker att det är så himla fint på oss! Eller, det blir nog två bilder, ett kort från kvällen som vi bestämde att det faktiskt var vi två mot världen.






Fina oss!

Nya insikter

Jag har känt lite irritation på bloggen den senaste tiden, all text som jag skrivit har blivit ihopklumpat även fast jag skrivit med radbryt. Men nu så, efter lite hjälp från killen min så funkar det igen, då kanske min motivation blir större till att skriva mera inlägg.

Nu är det bestämt i alla fall, det blir stora förändringar här den närmaste tiden.

Söndag

'
Helgens göromål. Jag har stickat två par raggisar till Anna. Jag tycker att dem är superfina och små små!


Äntligen efter två veckors väntan så fick jag ha min älskling hemma hos mig. Han har varit en riktigt duktig kille som jobbat och jobbat, ibland tolv timmars tid på jobbet om dagen. Igår kom han i alla fall hem till mig. Vi lagade biffstroganoff och åt osttallrik på kvällen. Det är verkligen fasligt vad jag har saknat honom under veckan.


Det finns ingen annan som jag älskar så mycket som min Henke-benke <3
Puss puss puss

Så här vill jag ha det varje morgon. Ett v...

100media_imag021 (MMS)

Så här vill jag ha det varje morgon. Ett virrvarv av två täcken i sängen.


Tisdag

Jag har tillbringat dagen med att, öuhm, stanna i sängen ish. Bli frisk, känner mig frisk men till och från sjuk igen. Ska man gå tillbaka till jobbet då? Ja jo det måste jag för jag har utvecklingssamtal imorgon tillsammans med några föräldrar.
Mannen i mitt liv jobbar som en tok och är fullt upptagen. Även fast det bara är två dagar sen jag träffa honom så saknar jag honom. Gillar honom väldans mycket.
Denna underbara man av min ska eventuellt bygga en stationär dator till mig också, yaya!
Ska ni wordfueda med mig så är mitt namn Mariaelisabet

Monday

Så var det ny vecka och nya underbara tankar kommer från barnen på min förskola.
B: Maria du fåååår gå hem nu till din man.
M: Men jag har ingen man, jag har en pojkvän.
B: Ja men jag menar du får gå hem då och skaffa en man. Fööör om man har en man då kan man gifta sig och sen får man barn, åh då får du bli en mamma. Åh det är roligt, eller hur?
M: Jag vet inte om det är roligt att bli mamma.
B: jamen den andra fröken har barn och hon tycker det är roligt, så då är det roligt att ha barn. Såå gå hem nu och skaffa en man!
Haha, vilken underbar tanke.
På vägen hem fick jag värsta cravingen efter tacos så jag skicka ett sms till H och fick bekräftat att det skulle det bli.
Världens underbaraste man har jag, dock ligger han nu här brevid mig och sussar sött medan jag kollar på SOS alarm. Monday it is!
Puss

London Baby!

I väntan på det försenade planet =)
Älsklingen och jag
Första anhalt
Vårt überbraiga rum
Första dagen i London och vi är på väg till Madame T
Grabbarna hängde lite med Arnold
Malin kom väldigt bra överens med Whoppi
Lite Nolle-p-minnen
Fler bilder kommer, nätet cpare sig

RSS 2.0