Fudge - never again

Nu håller vi tummarna för att Monica gillar min present =)

Ny dag och nya äventyr

Naturligtvis leder dagens äventyr till jobbet där det även kommer att utspela sig. Håll tummar och tår för idag ska här plockas blommor till midsommarstången som ska kläs imorgon.
Detta kunda jag faktiskt aldrig ha förutspått för ett år sedan, när jag var student, att jag skull få fira midsommar två dagar i rad, ett väldigt nyktert och ett väldigt onyktert.
Vi var iväg igår och köpte mat till midsommar, mums mums mums. Det är väldigt bra att handla när man är mätt men även lite svårt för man kan liksom inte föreställa sig att vilja äta något. Fantasin tryter. Dock kom H och jag på ganska bra saker som kommer bli gott gott gott.
Efter gårdagens planering så har jag även kommit fram till att jag antagligen kommer jobba på semestern också, finns inte en chans att vi skulle hinna annars med allt arbete som måste göras inför vecka 32. Iofs så har jag ju två veckor som jag kan göra massa pyssel på såvida mina kära kollegor kan släppa mig från barngruppen, men jag är tveksam.

Snart är det semester, semester! Längtar såååååååå jävla mycket.
Puss

Tisdag

För att jag är sååå jäääävla morgonpigg!
Vakna med ett ryck, relativt pigg, kvart i fyra, yay, NOT! Åh då var det bara två timmar kvar tills jag faktiskt var tvungen att gå upp.
Denna pigghet resulterade i att jag kunde duscha i lugn och ro samt föna och fixa lite längre tid med mitt hår som nu i helgen och igår har sett ut som ett skatbo.
Himlen är förresten lika blå som mina ögon är på bilden, "sjunger" för idag kommer bli en bra dag, ja idag kommer bli en bra bra dag!
Puss puss

Måndag

Vi umgås på vårt sätt:
Mamma spelar alfapet på min mobil (vägrar att lämna ifrån sig den, även bara för en sekund)
Perra kollar på ett tvprogram (som mamma och jag bestämt, samt smygsjunger) och ställer enligt honom viktiga frågor om Henke, alltså om lumpen, det är verkligen tur att han gjort det ;)
Jag sitter vid datorn, bloggar och slötittar på allt som kommer i min väg.
Mellan detta så slängs det lite spydiga kommentarer till varandra, mest till Perra ;)
Jag älskar att jag och mamma är så lika varandra när det gäller spelet, helst skulle man ju spela mot sig själv.
Mina nya skor, ja, jag har spontanshoppat till priset av två skor i sthlm.
En tjej med lite pirr i magen!
Puss

Finaste

My number one!
Världens sötaste Henke-Benke!
Puss

Bang

Det var längesen som jag blev riktigt rädd, det händer att jag rycker till när plötsliga ljud kommer men idag idag då blev jag sjukt rädd. Så där rädd att jag faktiskt fick riktigt ont i hjärtat, fysiskt ont.
Jag gick in på toaletten på jobbet och direkt efter att jag kommit innanför dörren så faller pappershanddukarnas plåtlåda ner. Fyyyyyy fan för det ljudet. Väldigt likt kofoten som smälldes ner framför mig när jag blev rånad. Det var nästan så att jag börja gråta av rädsla, skit grejer!

Sy sy syyyyyyy

Med massa hjälp från min mamma så har startskottet för min egensydda klänning gått.
Än så länge har jag väl spenderat elva timmar på att rita, klippa och sy kanter samt att börja sy ihop. För att sedan göra precis samma sak med fodret som jag tydligen behövde.
Det var ju en jäkla tur att jag prata med Sara om detta för annars hade jag nog skippat fodret och de hade inte varit snyggt.
Här hänger nu då min nästan färdigsydda överdel och bitarna till kjolen. Den här färgen gör att jag ser brunare ut, jag gillart!
Nu ska här sovas så att jag orkar med morgondagen. Längtar!
Puss

Salt

Åååh, vad jag är sugen på salt! Jag skulle kunna hälla i mig en hel flaska idag. Jordnötter och popcorn, vad som, ge mig, ge mig! Allt som är SALT!!!

Lugn och ro

Åh jag skulle verkligen ge allt för att få sitta så här och se på solnedgången.

Här ska springas

Ja du även denna vecka har jag bestämt mig för att det är dags att ta tag i träningen, enda skillnaden från förra veckan är att jag faktiskt varit ute och sprungit samt promenerat.
Ett stort problem är att det är förbannat varmt ute, jag fick hälla vatten på huvudet för att känna mig okej. Dock kom dagens arbetsdag över mig vilket gjorde mig trött snabbt.
Nu tänker jag lyxa till det med lite sallad från pizzerian och sen blir det nog en film eller serie :)
Puss

Buhu

Det är min blogg så jag får sura hur mycket jag vill. Fan tappa humöret helt ju, som om att en propp gick men utan möjlighet att byta den :(
God natt!!

Ljuva nationaldag

Dagen har spenderats vi Färsna gård med helt undebara människor. Riktigt mysigt, Henke hade grillen med sig så vi kunde grilla kycklingspett. Sen blev det mest småplock, mumsigt värre =)
Nu har jag hittat klänningen som jag vill sy upp till ett utav bröllopen i sommar.
Så här ish ska den se ut.

Kalasmiddag



Jag och Micke planerade upp en trettioårsmiddag för denna sköna böna!



Ballonger, bubbel och paket, kan inte bli mycket bättre =)



Härlig kväll fylld med skratt, rött vin och härliga människor!

Nu bakas det nytt bröd och förbereds det inför en kväll med grill och bio.

Ska bara måla naglarna.

Puss

Mysdagar

Grill står på schemat idag, lax, kyckling och kött! Åhå det blir buffé, nästan.

Var upp på gamla jobbet idag och hängde, snacka lite skit. Fick då reda på att Kristofer fått nytt jobb som biträdande säljchef i Bergshamra. Det var verkligen glada nyheter!
Grattis Kristofer!
Det är kul när det går bra för exen =)

Jag startade min underbara morgon med frukost tillsammans med H och M, jag bakade en deg igår som fått jäsa under natten till idag, så det var bara att slänga in frallorna i ugnen och sedan äta nybakt bröd. Till frukosten såg vi de fyra sista Big bang avsnitten, åååh nu vill jag verkligen att säsong fem ska komma!!! Orka vänta när avslutet blev som det blev...

Det är så varmt ute att jag medvetet väljer att vara inomhus i min svala lägenhet, för det är något som verkligen är bra med min lägenhet. Den är sval även när det är supervarmt ute, mmm källarlägenhet!

Kanske ska fixa lite med marinader och sallader nu.

Puss

Otursdag

Dålig dag börjar sjukt jobbigt med att kaffefiltret är slut, sicken plåga, jag fick lägga om hela morgonrutinen för att komma tidigare ner till pressbyrån. Jag kände hela vägen till jobbet att jag aldrig riktigt vakna till liv.
Väl på jobbet så funka allt som det skulle tills ett av barnen gjorde ner sig totalt och lotten föll på mig att fixa. Senare kramades jag med ett barn som direkt efter kramen slår till mig rakt över kinden och träffar mitt ena öga så att jag nästan börja gråta.
Vid detta tillfälle kände jag mig helt sänkt :(
Jag pusta ut på rasten med en bit sockerkaka och njöt av att det inte va så himla många som hade rast samtidigt.
Tillbaka på avdelningen så sätter jag mig ner för att läsa en bok med ett utav barnen som av misstag råkar skalla mig över näsan.
Ja vi kan kort sagt säga att jag blivit misshandlad både fysiskt och psykiskt, tuff dag!

För att plåga mig själv lite mer valde jag att göra bikinivaxning, det gjorde för jävla ont och misslyckades mer än vad det brukar göra. Jag fick plocka några hårstrån med pincett och det var verkligen inte skönt.

Nu tänker jag stanna i sängen en tid framöver!

(Dock inte för länge eftersom jag måste ner och köpa filter)

Puss

RSS 2.0