Lösnummer

Jag har tänkt mycket på det här idag, en kompis som jag träffa på krogen fråga om jag är singel eller i ett förhållande. Jag förklara läget och sa singel, för ja det är ju det jag är. Responsen jag fick var "Ja vem vill prenumerera när man kan få lösnummer", detta är sagt på skämt men nu när jag tänker efter så låter det sjukt hemskt.
Jag har ju både prenumererat och haft lösnummer, det jag är ute efter nu är ju en ren och långvarig prenumeration. Dock vill man ju gärna testläsa innan för att i slutändan kunna avgöra om det ska bli en prenumeration eller inte.
I Norrtälje är dock suget efter lösnummer lågt eftersom det lätt blir att någon man känner redan har läst eller förbrukat tidningen.



Nog om detta, nu till filmen som jag har sett ikväll. Jag var på bio och kollade på Himmelen är oskyldigt blå. Bra film, dock lite chockerande till en början, åh jag brukar inte kalla mig själv för pryd men även jag blev tagen av den första scenen.
Sevärd, absolut!

Puss









Johnossi!!


Fotograf Björkman

Vilken underbar dag det var igår, jag drog runt en snabbis på stan, inhandlade allt för kvällen. Åh vilken kväll sen, Johnossi var i stan och deras spelning var mäktig. Jag är faktiskt väldigt fascinerad, dem har ju bara en gitarr och ett trumset och kan ändå spela så många olika låtar.
På Mobergs, där dem spela, var det fullt med folk, jag tror inte att jag har sett så många människor där sedan dem öppna stället. Hur roligt som helst!
När dem spelat klart försvann dock majoriteten av människorna men vad gör det, musiken var bra och jag älskar verkligen att dansa. Jag stanna kvar med Sandra och Camilla, skaka rumpa tills halvtre, då gav jag upp.
Jag och Sandra blev tagna för att vara nitton, åh vad det värmer, eller nja, det känns faktiskt väldigt skönt att vara tjugofyra, snart tjugofem.

Under kvällen spela dem Riverside motherfucker, haha, minnen från Åbo kom fram. Den helgen spela vi den låten på repeat, haha, så stört, vi fick den låten bannlyst på två olika krogar. Ojoj, det är en helg att minnas.

Igår fick jag även hem mitt examensbevis, äntligen, som jag har väntat på den skiten. Beviset på att jag har studerat i hela fyra jävla år! Gött mos!

Nu ska jag inta kaffe! Det behövs för jag är trött och ska jag orka med roligheterna ikväll så måste jag nog börja ladda redan nu. Jag tänker att tre koppar kaffe should do it!

Puss

Jag hoppar och trampar på ditt hjärta

Music, yes, det är musik som strålar i mina öron. Jag lyssnar som sagt på radio tre till fyra timmar om dagen, det är svårt att avgöra om det är fifty-fifty musik och prat men musik blir det. Och ja, ibland/ofta samma låtar hela dagarna igenom. Men den som har fastnat och gör mig glad(?) just nu så är det Hoppar och trampar.
Men ikväll får det bli lite Johnossi så att jag har bättre koll på alla deras låtar inför imorgon, för imorgon ska jag lyssna och kolla på dem. JennyBenny sa att dem är bra live, hon hade tydligen sett dem på HG. Asså det är verkligen synd att jag int gick oftare på John Doe, dem har verkligen lyckats pricka in alla artister som är på väg upp.
Åh jag längtar till imorgon, vill ut och dansa igen, så sjukt roligt!

Puss

Horoskop

Det finns dem som älskar att läsa bloggar men själv så älskar jag att läsa horoskop. Astrologi är så roligt, det kan stämma och det kan vara helt fel men ändå lyckas man vinkla det så att det passar in i ens liv.
I ett utav alla horoskopen som jag läser så stod det idag; "Största kärlekskällan finner du online, så ja, det är inte helt osannolikt att du kommer i kontakt med din nästa flirt på internet."
Hmm, jag har ju näst intill all kontakt via nätet med vänner och bekanta, eller menar dem att jag ska anmäla mig på en dejtingsida?
Samtidigt kan jag tolka in det på andra ställen, en viss person hörde av sig idag, var det då min kärlek?! Haha, jag lägger ner, går ut och har kul istället. Men som sagt horoskop är ett måste nästan varje dag.


Nu ska jag byta helt ämne, på radion i morse så hörde jag att det var chockartat många som skaffat barn och fick ut det lägsta i mammapenning. Detta mena dem på att det verkligen inte fungerade för dem, för det går tydligen inte att leva på så lite pengar. Ena tjejen som dem intervjua sa att om hon hade vetat om hur lite det var så hade hon nog väntat lite med att skaffa barn.
Men helt ärligt, hur kan man tro att man ska leva som en prinsessa om man inte tidigare har jobbat. En viss medvetenhet bör man väl besitta om man ska skaffa barn. Ingen tidigare inkomst ger skitdåligt med mammapenning.

Puss


Hemlig adress

Hmm, sökte på mig själv på Hitta och på eniro, jag finns inte med, jag har fortfarande hemlig adress och telefonummer sedan vår gamla granne trakassera mig och Julia.

Det skulle ju faktiskt vara kul att folk kan hitta mig om dem vill, varför jag tänker på det här är för att jag var tvungen att få tag på min kollega. Ena kollegan har hemligt nummer medan den andra inte har det och det var verkligen skönt att den var offentlig eftersom jag ska på kurs imorgon och inte har en susning om vart den hålls.
Men nu vet jag eftersom jag fick tag på henne, toppen!

Så imorgon blir det till att ringa telefonbolaget och ändra!

Puss

Forever happy!

Idag har jag inhandlat en kjol till ett speciellt tillfälle, alltså imorgon. Det står Forever happy på rumpan, jag gillart, det känns positivt!
Jag känner mig mer ofta glad än ledsen nu för tiden så då stämmer det med mig.

Imorgon är det en dag som alla ska hålla tummarna för mig, spännande spännande!
Jag kommer återkomma med mer information senare, beroende hur det går vill säga.

Jag har haft en toppendag idag och tänker ha toppendagar hela veckan.

Puss

Katt?

Ja återigen är mina tankar vid ämnet katt igen. Jag vet inte om jag ska skaffa en eller inte och om jag skaffar en så kanske jag måste skaffa två på samma gång eftersom dem inte kan vara själva allt för länge. Mitt sug öka ännu mer efter att ha umgåtts med Henriks katter. Det är så sjukt mysigt att ha en spinnande katt på bröstet. Åh jag vill ha!
Problemet som jag ser är att någon måste passa katten när jag reser bort och ibland händer det att jag slänger mig iväg till Linköping, åh då blir det lite färre sådana besök. Det är ju inte bra men samtidigt vill jag ju ha en kompis här hemma.

Katt eller inte, det är frågan?

Puss

Smaljeans

I Sex and the city förklarar Miranda att hon har ett par Skinny jeans, dem finns kvar i garderoben även fast man inte kan få dem över höfterna.
Jag har också haft kvar mina jeans som blev för små efter att jag skada knät och inte kunde träna på samma sätt som jag gjorde, med löpning och promenader. Men se på fan, idag så kom jag i mina jeans!
Jag mätte midjan och höfterna idag och insåg att det hade minskat många centimeter på båda ställena. Jippi, I say!
Så från att ha ett par jeans som jag kan ha så har jag nu fyra, ja ni hörde rätt, fyra par jeans!

Lite glädje i mitt sjuka liv!

Puss

Fredagsmys

Igår bestämde jag mig för att jag idag skulle köpa mig ett par nya jeans som faktiskt är i rätt storlek. Åh jag måste verkligen säga att jag tycker att min rumpa blev good damn snygg i detta par jeans. Jag kanske måste bo i dessa!

Dagen har annars varit toppen, mycket kärlek på jobbet. Hade en flört med en medresenär på tunnelbanan. Det var verkligen skumt, människor brukar annars vilja titta bort och inte söka kontakt. Jag blev så ställd och var nästan glad att min hållplats kom. Dock så visade det sig när jag hoppa av att den gröna linjen hade strul så jag blev tvungen att hoppa på nästa röda tåg, summa summarum, det var strul på vägen till jobbet vilket resultera i en kvarts försening till jobbet.

När jag kom hem la jag mig på soffan och här har jag varit hela kvällen.

TRÖTT är jag!

Puss


Härlig dag!

Dagen på jobbet har varit riktigt bra, skratt och inga tårar. Ett barn som annars är tyst och tillbakadraget har idag visat sina framfötter och varit hur härlig som helst.

Nu ikväll så släppte min oro, för idag har jag tänkt otroligt mycket på att min vecka i månaden inte har kommit, eller rättare sagt den var helt åt helvete försenad. Nästan två veckor för att vara riktigt jävlig med mitt sinne. Men nu är det ur världen. Pjuuu!

En memo note till nästa gång jag slutar klockan tre, ta inte tvärbanan vid denna tid!


För att förgylla kvällen så kollar jag på lyxfällan, de är i dessa stunder som jag tycker att jag har det riktigt bra!

Puss

Ballong

Min mage ser numera ut som en ballong, uppsvälld är namnet, jag ska försöka undvika laktosprodukter till tusen nu, eller i alla fall i största möjliga utsträckning. Vi får laktosfri mat på jobbet så jag kanske ska ta och byta till det.

Jag har fått hem en ny klänning som är väldigt fin, dock känns den inte hundra just nu när magen är svälld. Åh tråkigt!

Imorgon ska jag vistas 2,5h utomhus, uha, det är kallt nu. På morgonen när jag går till bussen fryser jag väldigt mycket, så nu är det nog dags att köpa en höstjacka som håller måttet, den jag har nu är en aning för tunn.

Sova kanske.

Puss

Rädd för att dö...

ja jag erkänner, idag är jag en dålig människa. Jag har nämligen reflexer hemma men glömde sätta dem på jackan innan jag gick i väg på promenad. Vartenda litet steg var en fara för mitt liv, uha, hemska tanke. Så nu åker dem på och läggs i jackan så att jag ska kunna klara av en promenad utan rädsla för döden.

På vägen hem från jobbet var jag däremot en god medborgare, jag reste på mig vid Danderyd och erbjöd min plats till en äldre herre, så ja jag fick sitta mellan två säten fram i bussen. Mina fötter domna bort efter en kvarts åkande. När vi rulla in i Norrtälje med bussen vände sig herren sig om och tackade för min goda gärning.

Idag var jag tillbaka på jobbet, jag var saknad av barnen och jag kände själv hur mycket jag hade saknat dem också. Mina små älsklingar, tyvärr blev en utav dem sjuk idag så jag fick sitta och trösta ett febersjukt barn.

Nu börjar jag bli riktigt trött på att inte har något smak- och luktsinne, längtar tills det återkommer. Att man går på dem sinnena så mycket har jag aldrig riktigt tänkt på tidigare. På vägen hem från affären nu ikväll så lyssna jag på P3 verklighet där dem prata om att vara döv eller blind. Jag tänkte att jag själv hellre skulle vara blind än döv, jag avnjuter så mycket på hörsel, använder den i mitt arbete till hundra procent så döv skulle aldrig gå för mig. Naturligtvis tyckte dem döva i programmet att dem aldrig skulle välja blind, kanske förståeligt om dem varit döva hela livet. Det blir nog en kulturkrock i detta dilemma.

Nu ska jag arbeta lite till och sen blir det sova för imorgon ska jag upp tidigt till jobbet för att hålla i en föräldrafika.

Puss

Öl och Whisky

Ja idag var mässan, jag gick, jag såg och smakade men jag kände ingen smak och kunde inte känna doften på dryckerna. Epic fail eller vad brukar man säga, ja det var sjukt jobbigt att inte ha alla sina sinnen i fulla bruk. Ju mer dricka lite bättre blev det vill jag nog ha det till, jag har druckit whiskey men det var mer brännande än smakande. Jag tar nog en whiskey nästa gång jag går ut på krogen, fast inte förrens jag har fått tillbaka smak- och luktsinne.

Nu blir det sängen, sov lite på bussen men det räcker inte på långa vägar.

Puss

Piller

Igår åt jag middag med Henrik, mysigt som bara den. Tyvärr var jag nog inte så fullt frisk som man vill vara när man har främmande. Detta fick jag erfara i större styrka idag när huvudet kändes som att det skulle sprängas i tusen bitar. Ja som sagt det har legat ett tryck under ögat som verkligen har försökt mörda mig. Det var mamma som uppmärksamma det när jag luta mig framåt, jag gjorde grimaser och tog mig för ögat. Klart att jag kände av smärtan men jag har nog vant mig.
Sprang till läkaren och fick diagnos bihåleinflammation, har ju som sagt alla symptom som man kan ha. Men nu så är det tre burkar med piller som ska lösa alla mina problem. Frisk imorgon hoppas jag!
Imorgon ska vi iväg på Öl och whiskeymässan, trevligt som tusan ska det bli!

Mina nya skor har kommit, åh vilka snyggingar.


Jag älskar klacken!

Dem är höga men fortfarande lätta att promenera i, hade kanske tänkt att ha dem imorgon men tror att det blir ohållbart i längden, det får nog bli stövlarna eller Conversen.



Dukningen igår, jag hittade två löv utanför min dörr så jag tog med dem in och la vid ljusen.



Muppbild från förra helgen, saknar dig Julia!

Puss

Prosit!

Ååååååååh! Nu måste detta helvete sluta upp, jag orkar inte nysa mer och vill kunna sova normalt om nätterna.
Jag somna kl 21 igår och tänkte att detta skulle vara lösningen på min sjukdom, sova lääänge. Efter fyra timmar var jag vaken, sov en halvtimme, var vaken, vid fyratiden gav jag upp och kolla på tv. Någon skum Lasse Hallströmfilm. Runt fem somna jag igen och sov till åtta. Usch!

Kroppen säger bara; Nein, nein! Inge mer nu, rör dig minimalt så mår du bra.
Men allt jag vill är att ligga på soffan i sällskap av någon annan, det är så tråkigt att vara själv. Mitt på dagen var Pyttan över och förgyllde dagen, men nu är det kväll och jag är själv igen, booring!!

Puss

Sjuk

Hur kan detta hända mig igen?!
Känns som att jag har varit sjuk hela mitt korta arbetsliv, så tröttsamt.

Helgen har varit trevlig, spännande och hur kul som helst. På söndagen blev det mys med lite Mad men.

Idag är det kanelbullens dag och jag har inte ätit en enda en :( Det blir nog ingen kanelbulle på denna dag i år, alla andra år har jag faktiskt bemödat mig själv att baka men eftersom jag är sjuk så blir det inget gjort. Jag känner mig ändå lite stolt eftersom jag orkat mig på att laga riktig mat till mig själv, det blev hemgjord pizza, väldigt simpelt men otroligt gott!

Imorgon blir ytterligare en tråkig dag när jag ska ligga hemma och kurera mig, usch, jag är verkligen sämst på att vara hemma och sjuk men ändå bäst på att bli sjuk. Inte OKEJ!
Kanske borde äta massor med vitlök? Så ingen vill pussa på mig.

Näe nu blir det lite Family guy innan sängen ta över för natten.

Puss

RSS 2.0