Skummisar

"Hej, jag ringer från pip och du var med i en tävling som du tyvärr inte vann, i och med detta vill vi erbjuda dig en prenumeration"

Min självklara fråga blev ju naturligtvis, vad var det för tävling som jag medverka i? Svaret jag fick var att det kunde vara en tävling som jag var med i för två-tre veckor sen upp till tre år sedan.
Nej men tack men nejtack! Jag vill inte bli lurad galna människa.
Är det inte lite skoj att dem inte får tala om för mig vilken tävling jag medverkat i, hmm suspekt.

Idag efter jobbet blev det lite mys med Anna och Madde, en trip till Vaxholm =)

Nu ska jag mysa ner mig i min säng, bara en arbetsdag kvar och sedan fem dagars mys hemma.

Puss

Lite ont

Det gör fan lite ont i min rygg, så pass att min fina granne fick låna ut värktabletter. Hoppas att jag kan sova bort skiten i natt.

All tvätt fixad, jag är matad och nöjd. Bara fyra avsnitt kvar på Big bang s4 :)
Nu blir det till att duscha och sedan krypa ner i min renbäddade säng. Åh, ska bli mys!

Imorgon får jag äntligen träffa Anna igen, fan du kan inte sluta, stupid ;)

Puss

Söndag

Tänk vad dagarna springer ifrån mig när jag har roligt. Kommer knappt ihåg att jag ska uppdatera på bloggen. Ja, gudars vad har jag gjort då.

Torsdag: Middag och bio
Fredag: Personalfest och kvällsmys
Lördag: Fika, åka Ålandsbåt och dricka kaffe på Ett glas

En helt otroligt mysig helg, jag är verkligen nöjd  och glad =)

Idag har jag haft frukostbjudning och kollat på Rain man. En riktigt bra film. Jag, H och S har lite bestämt att vi ska kolla igenom Imdb top 250 filmer. Rain man är 247 =)
Det blev en kort middag hemma hos mamma, jag passade även på att tvätta lite och sen hem igen för att sega på soffan.

Nu blir det te och choklad ;)

Puss

Onsdag

Sprang till läkaren idag, inbokat sen tidigare naturligtvis. Kom ut därifrån med recept på antibiotika. Yay, toppen! ÄR inte sjuk så att det smittas men har bakterier i kroppen som jävlas med mig. Tabletterna som jag fått får man inte blanda med alkohol eftersom man får röda utslag i ansiktet med den kombon. Buhu, vi som ska ha personalfest på fredag. Ja jag vet att man kan festa utan alkohol, men jag väljer att inte vilja det. Haha, hur jag än ska förklara det så låter jag som en alkoholist. Det blir bra med en nykter helg.

Åt middag med mamma idag och började plötsligt känna massa stickningar i fingrarna och upp i armarna. SJUKT läskigt! Sen läste jag bipacksedeln och märkte att det är en av biverkningarna av tabletterna. Bara sex dagar kvar. Haha, det är fan otroligt att jag alltid lyckas pricka in de mest sällsynta biverkningarna.

Snart är jag frilifriskus :D

Puss

Vårruset 2011

Nu sitter jag äntligen här hemma, nyduschad och klädd i pyjamas. Ja jag njuter fan riktigt mycket av att ha gjort det jag gjort idag.
Springa, det blev en riktig tävling, hann inte ens tänka på att det var jobbigt eftersom jag bara ville förbi alla slökorvar. Det kändes precis som när jag lyckas göra bra ifrån mig i Angry birds, victory!

5km på 32,49 minuter!

Puss

Vänskap

Jag har så otroligt fina vänner, faktiskt bland dem bästa på hela jorden. Älskar er alla!
Igår kunde jag inte närvara på en examensfest pga sjukdom, då ringde dem upp mig och utbringade en MariaFransson-skål för mig. Tårarna låg och lura, åh den känslan jag fick i kroppen går inte riktigt att förklara.

Jag känner mig älskad och mycket omtyckt!

Puss

Hemmahelg

Inget linköping för mig, det blev min soffa istället. Soffan har nu bytt färg och ser förjävla bra ut, och jag passar verkligen in att ligga på den också. Jag känner mig snygg trots tröttheten :)


Puss

Hemmahelg

Inget linköping för mig, det blev min soffa istället. Soffan har nu bytt färg och ser förjävla bra ut, och jag passar verkligen in att ligga på den också. Jag känner mig snygg trots tröttheten :)


Puss

Skaka

Har legat på soffan och plockat låtar till min playlist, känner mig skapligt nöjd med mina urval. Dock får det mig att om möjligt att längta ännu mera till lördag och Linköpingsvänner. Jag vill dansa, dansa massor, hela natten lång om så är möjligt. Dock går bussen hem halv två på söndagen men lite nattröj bör det ju bli i alla fall.

Klänningen är vald, det blir den gröna sköna klänningen, den gör sig mer rättvis för min kropp och till den blir det svart högklackade.
Äntligen så har mitt hår vuxit ut en bra bit, mäter ner till axlarna och längre ska det bli.

Jag känner mig nöjd!

Puss

Slööööööö

Sista tiden så har jag kommit på massor med saker som jag vill skriva här. Dock så lyckas allt det där braiga försvinna på vägen till tangentbordet. Jaja, får skriva skit istället.

Snart byter min soffa färg, kommer nog bli riktigt bra, bara jag orkar montera isär soffan, skulle verkligen behöva hjälp.
Började spela Angry birds igår och har upptäckt att detta spel är perfekt för resan hem från jobbet. Går även att kombinera med musik, gilla! Ett problem är dock att jag blir lite småsur när det inte går bra, nästan så att jag skriker åt spelet, haha, för jag är en sådan bra förlorare :D


Nu sååååå är jag verkligen sugen på Popcorn och dipp, vill såååååå jävla mycket ha!

Puss

Blubb blubb

Idag har jag gjort något som jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle göra. I brist på papper, mitt fel, så använde jag ett grodblad för att avlägsna snor, yay mig för uppfinningsrikedom!



Helgen närmar sig och jag är i behov av att lösa mina klädproblem. Vi ska ut med jobbet på fredagen och på lördagen ska jag slänga mig ner på ett tåg till Linkan. Där vankas det examensfest x2, yay! Men vad ska lilla busiga fröken ha på sig?? Det ska inte köpas något nytt till denna fest utan jag ska lösa detta genom att hitta klänningen i min garderob. Det står mellan en grön klänning och en blommig klänning, hmm, jobbigt.



Hittar ingen bild på den andra, denna var ju verkligen inte awesome.

Jag orkar inte städa och jag vill inte gå och lägga mig. Jag vill inte vara ensam just nu :(

Puss

Mot Karbyskogen!

Måndag igen, veckornas snigligaste dag, seg, seg som slem. Jag vaknade förvånandsvärt nog väldigt pigg även fast det blev en slitig helg. Kul helg men slitig.
Efter jobbet idag ska jag in och hämta upp våra grejer som blev kvar hos J. Måste göra det snabbt eftersom jag ska prova ut skorna och avgöra om dem ska lämnas tillbaka och beställas hem i en mindre storlek. Åh mina fina gröna och sköna skor. Jag gillart!
Ikväll blir det måndagsmys with som friends, yay!

Längtar tills jag får komma hem igen!

Puss

Söndag




Här sitter jag och luktar äckligt, sjukt sliten men ändå pigg. Äter yoghurt och dricker juice direkt ur förpackningen, min lokalisering är sängen. Här hittar ni mig åtminstone några timmar till sedan blir det middag med Middagsklubben, ser verkligen fram emot det :)
Var ute och svängde på mina lurviga och firade J igår, mycket trevligt kalas, mindre trevlig avslutning på natten men det slutade bra i alla fall.

Vila vila vila!

Puss

Sand??

Jovisst, när jag kom hem idag och tog av BH:n så låg det banne mig sand där. Barnen på jobbet är sandiga och kramas ofta, sen så slängs det sand och det leks mycket i sandlådan. Så ja sandigt värre just nu. Insåg idag också att jag inte har några praktiska kläder att jobba i, eller få en snygg bränna i snarare. För nu blir det många timmar utomhus och man kan inte vara hur lättklädd som helst på jobbet. Fick man skulle jag springa runt i bikini hela dagarna, förstå så snygg bränna jag skulle ha då. Haha, istället körde jag solskyddsfaktor 50. Jaja, i alla fall så åkte jag ner på stan och köpte tio nya plagg som jag kan ha på jobbet och hemma för den delen. Jag är nöjd!

Nu ska jag duscha och snygga till mig sen så blir det Greys anathomy!

Puss

Längtar tillbaka



Som jag längtar tillbaka till detta underbara land.

Friheten, ledigheten, skönheten och livligheten.

Glömsk?

Ja, jag undrar verkligen om jag är glömsk. Hur kan jag ha glömt vareviga gång jag kommer hem och trycker på knappen att lampan saknas. Ja den som gick sönder för snart en vecka sedan. Men och detta är verkligen ett men, jag har försökt köpa ny men den sortens lampa som jag behöver är alltid slut. Får fixa igen imorgon.

Mysig soldag på jobbet, fler sådana dagar tack!

Trött tjej ser på hockey!

Puss

Glömsk?

Ja, jag undrar verkligen om jag är glömsk. Hur kan jag ha glömt vareviga gång jag kommer hem och trycker på knappen att lampan saknas. Ja den som gick sönder för snart en vecka sedan. Men och detta är verkligen ett men, jag har försökt köpa ny men den sortens lampa som jag behöver är alltid slut. Får fixa igen imorgon.

Mysig soldag på jobbet, fler sådana dagar tack!

Trött tjej ser på hockey!

Puss

Softdag

Idag har vi suttit på min altan hela dagen, riktigt schysst väder!

Härliga tider säger jag =)









Jag, H och S avsluta dagen med lite Thor. En sevärd film, jag kan säga att jag blev mäkta överraskad :)

Puss

Söndag

Igår firade vi mamma, det blev ett storslaget kalas.

Presenten som vi gav till mamma var en luftballongsfärd över sthlm tillsammans med mig och min bror. Det ska bli sååå spännande =)



Nu blir det frukost med blåbär, jordgubbar och massa annat gott =)

Puss

Cakemaker

Dagen som representerar min mammas 50årsfest. Jag står för tårtgörandet. Hela morgonen har jag pysslat med detta projekt. Ätit grädde och slickat på vaniljkräm, kan man få en bättre frukost. Nä, jag ska äta riktig frukost nu och sen ta en dusch och fixa i ordning mig till festen. Ska även pussla ihop mammas paket också, hade glömt den.



Mot frukosten!

Puss

Blå blå himmel och sol

Men yay! Det är banne mig sol, första gången på den här veckan. Åh det var verkligen plättlätt att kliva upp i morse eller det kanske var för att jag var tvungen att duscha innan jobbet.
Denna morgon skulle jag verkligen bara vilja sitta bredvid min radio och lyssna på morgonpasset rakt i genom. Men näe, på min höjd får jag väl lyssna en halvtimme om jag har tur.

Efter jobbet idag ska jag hämta mina nya tapeter samt köpa spackel och färg till taket. Tänker nämligen smygbörja med vardagsrummet lite grann.
Någon som vill åka till Ikea på söndag?


Puss

Världens bästa

Hihi, nu känner jag mig så där fifilurig och vill bara skrika ut till världen hur bra idé jag och min bror har. Mamma fyller 50 år idag och detta ska firas på lördag.
Nu har vi kommit på världens bästa present, åh, jag vill bara berätta det nu på en gång, eller lägga ut en bild. Men eftersom mamma är en trogen läsare av min blogg så får jag avslöja det på lördag efter att hon fått presenten.

Puss

Snooze

Pratade med Ida igår och hon förklara sitt tillstånd som kronisk trött, Ja men tusiken, det är ju precis det jag också lider av.
Idag är jag dock inte lika trött och snoozeknappen användes bara en gång, yay! Det går framåt. Imorgon lär jag väl snooza hela morgonen. Det är uppgång klockan fem imorgon, blä!

Plocka fram vinterjackan och ett par gortexskor nu på morgonen, ja för det regnar ju jäääättemycket! Ska nog ta ett paraply också.


Satan i gatan

Jag förklarade för en vän att jag inte alls var så himla förtjust i Verionica Maggios nya skiva Satan i gatan. Men nu, nu går den som på repeat i mitt huvud. Jag hör henne sjunga i mitt huvud, händer det saker eller säger någon något av orden i hennes texter så går det i gång och ibland börjar jag sjunga. När det blir rast så vill jag bara sätta mig och lyssna på hennes skiva.
Ja, man kan verkligen säga att jag älskar hennes skiva.


Vår?

Här gick jag runt och trodde att det var vår, illusionen var stor. Till och med så stor att jackan hamnade i förrådet och de våriga jackorna hamnade i hatthyllan. Men feck vad kallt det är nu, jag fryser hela tiden. Uha, till och med skorna är för kalla. Suck! Ilandsproblem ilandsproblem.

Tröttheten sitter i, den är verkligen fruktansvärd. Jag kommer inte upp utan att snooza, blä!

Tårtorna till mamma är klara, eller klara är dem inte men jag vet precis vad det kommer bli för några. Marsipantårta med hallon- och chokladmousse som fyllningar. Över marsipanen så ska jag dra ett lager med vitchoklad och sedan dekorera dem med blommor eller något. Vi får seeeeeeee!

Snart helg, snart helg, snart helg, jag längtar tokmycket!

Såg årets första gullviva idag =) Lite vår till trots....


Puss

Grovjobbet

Låna ut dräkterna till min kusin idag, så att han kan få en riktigt rolig student =)



Jag och frugan på Slöjd für alle =)

Jaja, till det viktiga, ikväll har jag försökt jobba ikapp mig själv. Det hade fullständigt ploppat in mail under de två dagar som jag hade semester. Så nu har jag fixat allt som behövs.

Gjorde i ordning en samlingskarta till samlingen imorgon och nu ikväll har jag skrivit ut bilder och sånger som ska upp brevid. Så imorgon blir det laminering och åter laminering. Jag älskar när det händer många saker som ger så mycket för barnen.
Pippi ska även hon upp på vår vägg.


Puss

Ond cirkel

Jag har en dålig dag, vilket oftast innebär att barnen har en dålig dag, vilket innebär att verksamheten har en dålig dag. Vilket gör att jag bli sur, vilket gör barnen sura och gnälliga, vilket ger en skitdålig verksamhet. Ja man kan ju fortsätta i all oändlighet, but why? Fakta är att barn läser av personers humör och lever därefter.

Brandövningen gick jättebra, vi hade en samling innan där vi pratade om att klockan skulle ringa, ringa högt och när den ringde så skulle vi gå ut och ta på oss skorna för att sedan röra oss mot vår uppsamlingsplats.
Men tro fan vad rädda vi pedagoger blev när klockan satte igång, barnen blev paralyserade och sedan gick vi lugnt och sansat ut till trädet. Summan av övningen blev att det gick fort och bra.
Senare under dagen har vi bearbetat denna händelse genom att prata om det samt brutit ihop i olika omgångar. Det är inte lätt när man är liten.

När jag kom hem så fixade jag disken och sedan tillaga jag en hemgjord pytt i panna på de rester som blev över från grillningen. Sååå jäkla gott med touchen av grill, mums mums mums!



Nu ska jag dö lite på soffan, äta en bit mörk mörk choklad och kolla på en film.
Förhoppningsvis ska jag slippa snooza imorgon, morgonen är som sagt väldigt seg för mig nu. Depp!

Puss

Tisdag morgon, piiip!

Åååh vad svårt jag har att kliva upp på morgonen just nu, vädret gör mig heldeppig. Grått, tråkigt och alldeles jääättedåligt.



Kär, jag är kär, alldeles jättekär i min nya header. Den ger tre saker som jag älskar, bär, Thailand och kaffe. För ja, det är en närbild på kaffe dem där bubblorna. De ni, det är det inte många som har i sin header ;)

Det är snart dags att bege sig mot bussen och till jobbet. Dagen är lite storslagen, vi ska nämligen ha brandövning på förskolan. Alla ska springa ut och stå i detta väder. Uha!

Mot jobbet!

Puss

Ny design

Åh detta omen, att få saker och ting att hamna på plats eller, ja eller, bara försvinna. "Det är plättlätt" Ja men inte om servern är asseg och inte tar bort det man tagit bort och sen irriterar upp mig till max.
Det var det där med mitt tålamod som är sååå kört i botten efter en dag på jobbet, haha, borde träna oftare på det. Jag vill ju kunna ha tålamodet i gott förvar även på hemmaplan.

Jag är väldigt nöjd med utseendet av bloggen, enkelt men välgjort.

Nu blir det sängen för denna trötta och tjuriga tjej.

Puss

MÅNDAG

Detta var verkligen inte en välkommen dag, fyyyyy tusan såå jäkla trött jag är, suck!
Skulle behöva semester forever!

Tlött tjej tar promenaden mot bussen...
... med sitt lila busskort =)


Puss


Sliiiiten och liiiten

Dagar som dessa, ja men du vet, dagen efter... Jag känner mig trött, sliten och liten. Funderar kring hur dum i huvudet jag är som utsätter min kropp för gifter. Gifter som oftast tar en hel dag att bli av med. Allt står still dagar som dessa, orken räcker knappt till att kliva upp ur sängen. Ur sängen kom jag ju visserligen och städning från festen och middagen igår gick relatvit fort. Härligt!
Dagen har jag spenderat med mina älskade vänner! Fruktsallad älskar jag, kaffe älskar jag och mina vänner älskar jag, dagen kunde inte bli fail.
Jag är trött på att vara bakis och funderar starkt på att inte åka ner på SOF för jag vet hur det kommer sluta. Jag behöver helger som är vita nu. Åh så vill jag verkligen satsa på löpningen istället för festandet. Jag vill bli bäst helt enkelt, samt att jag vill få en riktigt bra tid på vårruset =)

Den här veckan har jag plockat ut bilder som ska med i min nya blogglayout, får se när jag orkar skicka över dem till min kära kusin. Det kommer nog bli häftigt om jag får den att se ut som jag vill. Jag tänker att jag är klar med de bilder som jag vill ha med.



I mitt letande hittade jag denna, det måste vara ganska precis ett år sen som vi tog dessa bilder. Egopicsen som vi kallar dem, dyra som satan och inte alls väl använda. Det var väl någon logik i att köpa alla kassa bilder, haha.

Nu ska jag mysa ner mig i min säng.

Puss

RSS 2.0