Äntligen är han hemma!

Jag överraska Henrik genom att befinna mig vid ankommande när planet landa och han steg av. Gud vilken chockad min men ändå så glad. Åh själv blev jag alldeles tagen av att få krama om honom.

Avundsjuka

Jag blir såååå himla avundsjuk när det åker upp bilder från kompisars långpromenader i solen. Idag har jag varit inne hela dagen för att slippa gå i den där jävla trappan som är mitt stora hinder just nu, eller hinder, det är en bidragande faktor till att min smärta fortsätter existera. Undrar om jag ska försöka ta bilen bort till något fint ställe imorgon, ta kort och låtsas att jag också gjort en långpromenad. Min motion är ju simning i simhallen, jag vet inte hur många gånger jag läst skylten som sitter på vägen. Det är förbjudet att fota i simhall och ombytesrummet. Ja då går det ju inte att lägga upp en bild på min motion, sedan så tror jag att ingen skulle direkt känna den avundsjuka som jag gör när jag ser soliga skogpromenader.


Fullt upp

Idag har vi knappat på datorn i åtta timmar, vi har knappt hunnit med att äta eller att fika för att den var så in i norden fullspäckad. Kroppen har mot all förmodan hållit ut en längre stund och det var skönt. Efter jobbet idag så har jag varit i badhuset, det blev lite simning i 35minuter och 10 minuter övningar. Hur skönt som helst att simma bort en sådan här lång dag. Sen som jag nämnde sist så känner jag resultat överallt i kroppen efter träningen. Jag har blivit en sådan stammis att badvakten hämtar bollen som jag behöver så fort han ser mig, toppen tycker jag! ;)

När jag kom hem från badet så ringde jag Henke, åh vad det kan vara skönt att höra någons röst :)

Stök och bök



Så här små kläder har vi nog aldrig tvättat här hemma ;)



Jag pysslar med allt utom det jobb som bara ligger där och hopar sig, så därför blir det lite hallongrottor till kvalitetsdagen imorgon.

Låååång helg

Ja jag kan ju dra lite om veckan kanske, Henke har spelat Diablo sedan den släpptes i tisdags. Jag har haft en vanlig arbetsvecka, alltså halvtid. Det går så där, smärtan i ryggen är så fruktansvärd att jag legat på soffan och gråtit efter en aktiv dag.



Den enda gången som det inte gör ont är när jag cyklar och när jag simmar. Så i tisdags simmade jag 40 minuter samt gjorde mina övningar som jag fått av sjukgymnasten, det tar ungefär 10 minuter att genomföra. På torsdagen cyklade jag 4,5km och idag har jag simmat 50 minuter samt mina övningar. Det känns härligt, övningarna ger massor, jag kände en sådan skillnad i simningen från förra gången.

Denna vecka som kommer, iofs sedan lördags morgon, så är jag gräsänka. Henke skicka ett sms innan dem steg på planet och i samma sekund deklarera dem på nyheterna att det skett en terrorattack i Italien. Mitt hjärta slog i hundrafemtio men efter att jag snabbt googlat avståndet mellan städerna så kändes det mycket bättre då Henrik är cirka 100 mil från Brindisi. Gud jag skulle aldrig överleva om det hände något med honom.

I övrigt denna helg så har jag sovit massor och jobbat inför morgondagens kvalitetsdag.

Kakmonster



Igår blev det Kolasnitt



Idag blir det Chokladsnitt. Jag tycker absolut bäst om den senare varianten då den andra lätt får en väldigt konstigt smak, kanske av bakpulvret?

På jobbet idag har det gjort såååååå otroligt ont, ska göra ett nytt försök imorgon och blir det inte bättre ska jag ringa läkaren för att bli heltidssjukskriven några dagar.

Minisemester

Kanske även den sista semestern utomlands på ett tag, den har varit riktigt mysig men ack så jobbigt för kroppen. Jag har haft konstant ont i ryggen, benen och rumpan men med min kärlek så har allt känts riktigt underbart.



Nu när vi äntligen är hemma så kollar jag på lite Du är vad du äter och mår toppen över att jag väger lika mycket som en utav deltagarna samt att jag har åtta centimeters skillnad till hennes magmått. Åh då är jag pretty pregnant ;)

Nu ska jag hoppa på min bike och ta mig upp till Coopen för att handla vattenmelon! Min stora last!

Röra lite på fläsket

Nu ska jag iväg till badhuset för att röra lite på fläsket och för att få känna mig viktlös. Hoppas det inte är för kallt i vattnet :S

Men fy

Nu har jag tröttnat, visst att man hör sina grannar när dem pysslar i lägenheten. Helt okej för mig! Åh ja, jag kommer ihåg hur det var när man träffa sin kille, man vill vara väldigt intim. Men varför, varför måste vi vara med i själva akten?!

Flera mornar i rad har både jag och Henke vaknat av att dem har sex, det går liksom inte att ta det som något annat så mycket stånk, stön och skrik som försiggår. Men droppen var väl ändå i morse eller man kanske till och med kan kalla det för natt när klockan precis har slagit fyra. Då vill inte jag bli väckt av sådana här saker, jag sover redan askasst som det är. Fyyyyy!

Nu till något annat som stör mig och det är alla dessa jävla utvecklingssamtal, ack så givande men ack så irriterande att skriva rapporterna inför.

Nä nu ska jag kolla på hus!

Ny dag med nya tag

Börja dagen med ett frisörbesök, mycket nöjd med resultatet = nästan ingen förändring bara fräschare. Dagen fortsatte med ett besök hos sjukgymnasten, mycket slit och tryck, resultat inga mer långpromenader för mig bara cykling och simning som motionsalternativ.

Lunch med finaste Malin, lite shopping, det är sååå svårt att hitta en bikini som passar boobsen just nu men jag lyckades och imorgon blir det lite vattenträning.

Senare var det äntligen dags för det där barnmorskemötet som jag inte sett fram emot men det var till min förvåning mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Såå skönt! Efter gjorde vi en snabbvisit på middag hos mamma och nu är det jobb plus slapp i soffan som gäller.

Tråååkigt

Dagen har gått i ett, vi har ätit frukost med underbara människor, firat första födelsedagen med en liten tjej och pillat och plockat hos Henkes mamma.

Men nu när jag är hemma så är jag sååå uttråkad, jag gör allt för att inte äta något för att jag är så tjock och måste träffa barnmorskan från hell imorgon. Över en helg så gick jag upp fyra kilo, det värsta som kunde hända mig. Har haft en stadig vikt under flera veckor varit lycklig för att den ståt stilla och nu mår jag verkligen skit över denna drastiska uppgång. :(

Organisering



Idag har vi hunnit med lite gratulationer hos mamma på morgonen. Sedan har det varit fullt ös medvetslös i källaren för mig och Henke. Hyllor har byggts och kartonger har rensats, två rundor till görla med skräp. Ja men du vet det där vanliga man gör på lördagar. Det är verkligen tur att jag har en sådan arbetssam pojkvän för jag är ju inte alls i samma kaliber som jag någonsin varit :)