Smärta

Ja, jadu. Detsmärtar.nu i min rumpa och rygg. Så har det gjort hela dagen. Minsta lilla lyft på jobbet och ryggen skriker tillbaka. Tips mottas med glädje!

Hemma i Norrtälje så tänkte jag att jag var så smart som tog stadsbuss hem, dock slog detta tillbaka med hästkrafter då jag i en halvtimme åkte runt med en buss som inte alls gick till min hållplats för att sedan återvända till min startposition. Sen gick busshelvetet äntligen hem till nya hemmet. Hade iofs kunnat gå hem två gånger från stationen på den här tiden. Suck!

Har tagit det lugnt på soffan ikväll, gjort lite småplanering till jobbet. Vi ska jobba med tema vänner och nu har det släppts en film från boken Vems vän? Stina Wirsén. 4 minuter undervisning och så får jag in lite data i verksamheten.

Säng

Jag har sovit som en prinsessa i nya sängen. Den var helt klart värd pengarna.Synd att vi fick sängen på en måndag, det hade varit bättre att få den på en fredag så att man hade kunnat sova lääääänge!

Förändring



På väg mot familjelivet, idag kom vår nya säng och vi blev av med Henkes gamla, så skönt att det gick så fort. Kvällen har gått i partecken, vi har tvättat tvätt och hängt tvätt tillsammans, plockat ner och ihop två sänger. Tillsammans självfallet. Jag trivs som fisken i vatten.

Åh så fick jag precis reda på att Juloha kommer med Mussa till Norrtälje om två veckor. Dem ska hälsa på mig! =) åh Mussas mamma :p Men mest mig!!!

Nu ska här sovas i nya sängen och i de nya lakanet =)

Irriterande graviditetssymptom

Att bli skitförbannad utan direkt anledning, ibland bara krymper jag ihop av ilska. Det är inte mycket som utlöser! Direkt efter ilskan så blir jag direkt trött och ledsen. Såååååå jävla jobbig känsla.

Idag gav jag Henke hans whisky, och dte leendet som han gav mig var obeskrivligt! Han titta på flaskan och hade ett sådant glatt uttryck att jag blev lyckligare än lyckligast =)

Trött

Jag är genomtrött! Har sovit askasst i natt, huvudet har bultat hela natten och sedan fortsatt in på dagen, stört halva min arbetsdag. Väl av med den kom den lagom tillbaka nu när jag ska börja göra mig snygg inför middagen med Henke. Jag har köpt 12 par strumpor och en tröja till honom samt en 17 årig whisky. Han vet redan om drickan men kommer få de andra sakerna i massor av små paket :D Han är verkligen värd guld min kille!

Tisdag

Vissa saker verkligen suger med att vara med barn. Mitt stora problem just nu är att jag har trög mage, så trög att den gör ont till och från. Blä!

Nu borde jag verkligen skriva det där jävla föräldrabrevet men min mage gör sååå ont att jag inte mäktar med riktigt :(

Godmorgon

Jag har sovit oförskämt bra, dock kändes det i kroppen att vi var på jobbet till 20.00. Idag ska jag producera massor med saker, vi får väl se hur många barn som kommer till förskolan idag.

Glömde ju

Har ju även inhandlat ett sele att bära bebis i =)


Bebis!



Ja som vissa redan vet så ska jag bli mamma i augusti. Det ska bli sååå spännande! Jag mår toppen och känner mig oförskämt lycklig. I helgen när vi gick igenom mina saker i källaren hitta vi lite bebiskläder som jag köpt på mig när jag var yngre och lekte med dockor. Fortfarande fräscha och kan självklart användas till vår bebis.

Idag berätta jag på jobbet och dem blev alla glada för min skull, så skönt. jag som haft sådan ångest inför detta samtal. Oturligt nog valde jag att berätta samma dag som en kollega valt att berätta att hon ska sluta och gå i pension.Jaja, sådant händer.

Det känns så mycket lättare att gå till jobbet nu när jag inte behöver hymla med varför jag behöver äta en frukt extra eller måste gå på toan hundra gånger per dag.

Nu längtar jag till den 12 mars då vi ska få se vår lilla bebis, det är sååå långt kvar bara. Vi har tänkt ta ledigt och mysa runt i sthlm efter.

Nu lite barnkläder.


Den här kommer från min docktid, jag bara älskar färgen :)




När jag gick på gymnasiet så hade vi projekt på bilden där vi skulle trycka på kläder och då valde jag detta :)



Gulligt startset.




Mest för att Henke spelar Star wars på datan ;)




Denna älskar jag bara rakt av, cool tröja.

Helg



Vi har rivit ner hela köket, städat toalett och tokstädat grovköket, tömt lägenheten på skräp. Idag har vi kollat igenom mitt förråd och städat, slängt och plockat om. Nu ska bara lägenheten säljas. Jag och Henke har även hunnit med en trevlig fika hos Eva och Muddi, där planerades det för den kommande 30årsfesten.

Söndagsmys



I morse fick jag en strut med Årechoklad från Henke, ett tack för att jag är jag :) Sedan efter att han varit hemma så återkom han med tulpaner till mig för att det är tulpanens dag. Sicken underbar kille jag besitter!

Mot middagstid bjöd vi in oss på middag hos mamma och Per, innan var vi och besökte Henkes mamma för lite fixa datoraction. Lite smarrig fläskfilé och en syrlig sallad satt riktigt fint. Efter middagen spelade vi ett parti Settlers, det är bara för roligt!

Nu är det inte heller många dagar kvar tills Henkisen fyller 30 år!

Semestern är över

Så har en hel vecka i Åre försvunnit in i minnet. Härlig vecka tillsammans med massa roliga människor. Första dagen på skidor var helt underbar, ramla inte en enda gång. Andra dagen gjorde jag en liten vurpa, inte så farlig dock. Tredje dagen ramla jag riktigt illa. Sen sket jag helt och hållet i de där skidorna. Fjärde dagen var det snökaos, så den tillbringa vi på Holiday club. Femte dagen blev det bara en promenad på 6 km för att vi fick för oss att det var nära att promenera till Årechokladfabrik, det var det inte. Sjätte dagen vilade vi och rullade sedan fort hem från Åre till Norrtälje. Under veckan har vi även spelat Talisman, Settlers och Cranium. Ätit gott och skrattat en hel massa. Sett Stefan på TV.

Idag är jag dock trött som ett as och håller mig i sängläge.

Nyheter



Yeah! För jag ska köpa ny mobil =)

Mat



Två saker som jag tycker mycket illa om så är det mat från frysen och att äta matlåda. Idag blev det naturligtvis mat från frysen, gammal mat, blä! Jag förstår faktiskt inte varför det tar emot så med tanke på hur mycket pengar jag sparar på att äta just ur den.

För tillfället lider jag av en stor rädsla för att bli tjock, mår dåligt bara av tanken. Så idag har jag försökt vara så nyttig som möjligt.

No coffe



Idag har jag varit så duktig att jag har undvikit kaffet, dock finns det en aningens antydan till huvudvärk.

Jag inväntar Henkis när som, vi ska äta det vi vanligtvis äter, Köttbullar och makaroner. Billigt och det enda jag vill äta för tillfället. Förutom pannkakor, det gillar jag också. Jag funderar faktiskt på att göra pannkakor som matsäck och ha med mig i bilen upp till Åre. Varm choklad, mm, mys!

A little bit of heaven



En helt underbart rolig men samtidigt ledsam film. Mina tårar har sprutat genom hela filmen. Känslosam dag!

Bikini?!?

JAG VILL INTE HA BIKINI PÅ MIG NÄSTA VECKA!

Jag kan inte ens minnas när jag senast rakade mina ben, inte värst håriga men ändå, orka bry sig i detta "kalla" väder. Jag vill gå ner 16kg jag med, såg på reklamen för viktväktarna och önska att det där skulle funka för mig. Men nej nej, ingen bantning här inte, jag jobbar åt andra hållet. Fatso 2012 här kommer jag! Man skulle kunna tro att jag gick ner i vikt så mycket som jag fryser till och från men icke.

Dag två på det nya året

Blev lite jobb idag, nöjd, nja eller ja, jag fick mer gjort på de fem minuter som jag jobbade med handlingsplanen på Henkes jobb än vad jag fick på de timmar som jag satt på jobbet med det. Alltså har jag kommit fram till att jag måste ha ett skrivbord här hemma eller iofs hemma hos mig och Henke. För ja vi ska ju faktiskt göra lilla rummet till ett arbetsrum, lovely!

Åh vad jag älskar, verkligen älskar apelsinjuice även fast jag får sjuka sura uppstötningar efteråt. Ikväll intog jag en smarrig smörgås från Ekbergs kolonial, vitlök och örtbröd tillsammans med ett glas apelsinjuice.

Tyvärr är jag otroligt förkyld, ska känna efter imorgon när jag vaknar om det är jobbmode eller vara-hemma-i-sängen-mode. Hade det inte varit för att vi skulle skriva handlingsplan idag så hade jag valt att vara hemma. Igår spendera jag hela dagen i sängen sovandes, slut som artist.

RSS 2.0