Sjukskriven

Härligt, då var man sjukskriven resten utav sommaren. Hoppas bara att jag får operera knät innan nolle-p och inte under för det orkar jag inte med. Igår var jag ner till Linköping för att kolla knät och fick reda på att jag har en menisk skada i knät vilket innebär att något brosk ligger fel och måste tas bort. Mormor sa att hon hade opererat båda knäna för menisken, så då kom jag på att det är hennes fel att jag har trasigt knä. Det går säkert i arv sådan här skit. På vägen hem från Linköping så fick jag reda på att min kusin också ska operera knät för samma sak, det är väl som dem säger åkommor inom släkten hoppas över ett led vilket innebär att det är mormors fel eftersom båda jag och min kusin har samma problem. Nä nu är jag bara taskig. Jag har ju trots allt skadat knät när jag flytta på en tant i jobbet.

Idag har jag beställt schampo, balsam och inpackning för 470kr, det var det verkligen värt eftersom jag har fått klåda av mitt andra schampo som är lite billigare. Det här kommer nog fungera bra tror jag.

Jag kollade på kläder idag och hittade 3 klänningar, 6 trosor, 3 bh:ar, 2 tröjor och 1 cardigan för 2000kr, det är ett ganska schysst pris. Men jag är lite osäker på om jag ska köpa det den här månaden, det får nog vänta tills jag får lite mer pengar på kontot och när alla mina stora räkningar är betalda.

Hoppas på ett snabbt svar från ortopeden!

Om man ändå vore 9 år...

... då skulle man bara flyga runt på sin fina cykel och inte behöva bry sig om räkningar och jobb. Eller nej det var jobbigt det också. Men det skulle vara skönt att vara det över sommaren kanske så att man kan ha lov istället för sommarjobb.

Blä mitt knä gör fortfarande rackarns ont, hur ska detta gå, ska jag vara invalid hela året eller livet? Jag försökte ringa till läkaren idag och tanten i växeln svara så glatt att jag hade tur för dem hade telefontid kl 14, jag ringde 13.30 till växeln. Sen när jag ringde så hade de haft telefontid kl 7.15 i morse, dumma tant! Jag ska försöka imorgon igen, jag behöver vara med sjukskriven, jag vill ju inte få men för livet bara för att mitt jobb vill ha tillbaka mig.

I helgen var jag på Liseberg med Richard, Lillvor och Emil även fast jag har ont i knät, jag hoppade runt på kryckor en hel dag. Det var en mysig dag med mycket skoj. Jag och Richard körde hem från Lidköping på natten eller rättare som sagt Richard körde hela vägen, själv sov jag större delen av resan. Resan ner till Lidköping tog 3,5 timme och resan hem tog 5 timmar för att Richard var så trött och var tvungen att stanna till på vägen för att få luft och sova en stund. Det var jätteskönt att han körde för jag var helt slut efter en dag på Liseberg.

Nu ska jag åka tillbaka till Märsta och mysa med Richard.

Ajjjjj!

Aj mitt knä!!!
Igår hade jag superont men idag är det en pina. Jag åkte in till akuten och tänkte här får jag sitta hela kvällen, kanske ända in till natten men icke, en timme och fem minuter tog det för mig att komma ut därifrån. Kanske ska berätta att min mamma är enhetschef för en avdelning på sjukhuset, hon känner i praktiken alla sköterskor och visa doktorer.

Så nu är jag officiellt sjukskriven efter 5 dagars jobb på det nya jobbet, jippi, det ser ju verkligen bra ut när man försökt få ledigt på söndag. Jag är sjukskriven i sju långa dagar så nu kanske jag kan koncentrera mig på examensarbetet, jag kan ju hoppas i alla fall.

Igår var jag till Märsta efter jobbet och hälsa på Richard, det var mysigt och behövligt. Jag blir så himla stressad av att jobba ute på Vätö, jag kommer ursprungligen från Vätö, eftersom jag har så dålig kontakt med min pappa och nu måste jag se honom nästan dagligen så blir allt bara piss.

En lycklig sak idag är i alla fall att jag får 400kr mer i lön än vad jag hade räknat med, iiii nice!

Jag får se imorgon om tabletterna fungerar så att knät blir bättre.

 

Ojoj - fartdåre!!!

Ohhh! Vad jag älskar mitt jobb! I alla fall den delen där jag kör bil i snabba hastigheter. Det är i och för sig trevligt att sitta hemma hos mina klienter och snacka om lite allt möjligt men det är bilkörandet som får mig att må som bäst.

Jag kanske inte får ledig från jobbet på söndag för att det är för lite med folk som jobbar, det suger!! Jag som verkligen vill åka bort med Richard... Men det är ju bara tisdag idag så chefen kanske lyckas fixa någon som kan jobba.




Guldpaketet som jag väntar på är skickat men inte har jag sett röken av det än så länge, men det kanske kommer imorgon?



Jag var hemma hos Lina ikväll och fikade, det var mysigt! Jag är för för mer sådant, min mage behöver verkligen mer fett, ojoj tjockismig!
Det blir ju lättare nu när jag jobbar i hemtjänsten för då finns det inte godis och andra gottesaker runt omkring mig som det fanns på OKQ8 eftersom jag jobbar ute i bushen. Så skönt så skönt!

Nytt jobb

Idag har jag jobbat första dagen helt själv på hemtjänsten, eller med mina kollegor men jag har åkt runt helt själv till klienterna. Det är lite halvmysigt att jobba på hemtjänsten, jag glider runt i min bil, hem till gubbar och tanter. Det är ett lugnare jobb än vad det är på OKQ8 (som jag förövrigt har tröttnat riktigt mycket på den senaste tiden). Min glöd för jobbet där är borta men det kanske blir så efter fyra års arbete.

Just nu försöker jag börja med mitt examensarbete men det går sååååååååå segt, jag kan inte skriva, vill inte skriva och måste skriva i alla fall minst två timmar om dagen som det ser ut just nu.
Hur jag ska orka det med heltidsjobb på hemtjänsten får jag se.

Jag frågade min chef idag om jag kan få ledigt på söndag så att jag och R kan åka på minisemester till Göteborg å åka karuseller med Emil och Lillvor, det kan bli riktigt kul!
Chefen skulle kolla på det men var inte ritkigt hundra men sen på vägen hem (fick skjuts av chefen) la jag ut en snyfthistoria och då lät det ännu positivare med att få ledigt, hoppas hoppas, jag vill!

Jag ska sälja guld så att jag blir miljonär, eller rättare som sagt att jag får lite mer pengar på fickan. Dock har det där brevet från företaget som ska köpa guldet inte hört av sig än men det kanske har att göra med att jag har adressändring, hoppas det kommer imorgon. Det är så jobbigt att ha adressändring, inget kommer i tid eller så är det jag som är riktigt otålig kanske, vem vet...

Det är inte många veckor kvar tills jag får flytta hem till Linköping igen, jag längtar lite smått då det är så påfrestande att umgås med mamma och hennes kille.

RSS 2.0