Nolle-p

Yeah! Idag börjar nolle-p. det ska bli såå roligt!! Vi har 19 nollan men det var flera stycken som är äldre som kanske inte kommer hänga med på allt stoj, hoppas dem är med på något iaf.

Richard är fusknolla så jag känner inte honom idag men jag tänker iaf skicka sms till honom.

Jag hoppas att allt flyter på och att vi får en bra dag ute i luften!

Sista dagen i Sthlm

Så kom den sista dagen som jag tillbringar i Sthlm, åh äntligen! Jag ska snart iväg på amerikansk fotboll och kolla på när Richards lillebror spelar, det ska bli roligt att se.
Efter matchen måste jag hem för att packa alla mina saker som ska med ner till Linkan, det är många saker som ska med ner. Jag har lyckats ragga till mig ett bord som ska stå på vår balkong och sedan lite glas som vi ska dricka ur :p Sen är det nog bara de sakerna som jag hade med mig upp till Sthlm. Oj nu glömde jag nästan all min alkohol som jag har köpt på dagskryssningen, love mina 14 flaskor vin. Jag har handlat alkohol för nästan 1400kr, så jag hoppas verkligen att det räcker länge.

Mitt knä har nästan blivit bra igen och det är verkligen jätteskönt, att bara kunna ta en promenad är en lyx. Om man inte rör på sig så kan man bli förstoppad och det blev naturligtvis jag. Jag är en äkta pärla på att dra på mig sjukdomar och åkommor just nu, blä för mig! Jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv.

Men men imorgon är det linkan som gäller och då kommer jag börja ett bättre liv, förhoppningsvis!

Knä till försäljning!

Jag tänker nu sälja mitt knä för en billig penning, det enda du behöver fixa är en operation och sedan fungerar det som nytt igen.
En schysst deal enligt mig själv, 1kr?


Hör av dig om du har några frågor!

Maria




Det skulle vara fint att få ett nytt knä eller om operationen var på till exempel måndag. Jag är tillfälligt handikappad och orkar inte vara det mer, knät låser sig och gör ont till och från.
Men men such is life just nu.

Jag var på bio med moderskapet idag och vi såg En sommar med Göran, den är inte värd att se på bio men den bra men inte mycket mer.

Jag saknar Richard idag, var är han? Skövde, ja jag vet men jag har inte hört från honom på hela dagen. Bara ett litet sms skulle göra mig glad.

RSS 2.0